NIVEA Creme 250ml,bakım Yapan Koruma, Tüm Ciltler Için Nemlendirici Krem

149,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (41)
1 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
199 TL168,98 TL
Kurumsal Fatura
169,50 TL
Kurumsal Fatura
3. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NIVEA Creme 250ml,bakım Yapan Koruma, Tüm Ciltler Için Nemlendirici Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NIVEA Satıcı Ünvanı: ESFA LOJİSTİK VE DİJİTAL MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379039182400017 Vergi Kimlik Numarası: 3790391824
    Bu ürün NIVEA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nivea Creme 250ml,Bakım Yapan Koruma, Tüm Ciltler için Nemlendirici Krem

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Form Krem
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • SPF Korumasız
  • Tip Kavanoz
  • Hacim 101 - 150 ml
Geri Bildirim Ver

Nivea El Ve Vücut Teneke Bakım Kremi ile Yumuşacık Ciltler

Günümüzde vücut bakımında önemli bir yere sahip olan vücut bakım kremleri, cildin kaybettiği nemi yeniden kazandırarak cildi tekrardan sağlıklı yapısına kavuşturur. Vücuda hem yumuşaklık hem de canlılık katan bakım kremleri besleyici formülü ile oldukça faydalı bir bakım ürünüdür. Nivea el ve vücut kremi, vücudun pH düzeyine zarar vermeden nem düzeyini dengeleyerek kullanım sağlar. Vücut bakımı esnasında kullanıldığında cilde rahatlama veren el ve vücut bakım kremi tüm cilt yapısına uygun olarak formüle edilmiştir. Vücuda pürüzsüz ve canlandırıcı bir etki veren Nivea el ve vücut bakım kremi 250 ml teneke, vücuda sağlıklı ve yumuşak bir görünüm kazandırır. Soğuk havalarda sık sık çatlayan ve kuruyan ellerin yoğun bir şekilde nemlenmesini sağlarken sağlıklı görüntüsüne yeniden kavuşturur. Özellikle kış aylarında nemini kaybeden cilde ihtiyacı olan bakımı yaparak pürüzsüz ve yumuşak hale getirir.

  • Yoğun Nemlendirici Krem
  • Her Yere Taşınabilen Teneke Kutu
  • Canlandırıcı ve Pürüzsüz Etki

Nivea El ve Vücut Teneke Krem Kullanımı

Nivea El ve Vücut Teneke Krem Kullanımı

Hayatın yoğun temposunda yorulan vücuda bakım yapıp nemlendirmek rahatlatıcı bir etki verir. Nivea El ve Vücut Teneke Bakım Kremi 250 ml 4005900308832, cildin kaybettiği elastik yapıyı cilde yeniden kazandırarak yumuşak bir cilt yapısına kavuşturur. Banyo ve duş sonrasında kuruyan vücudun tamamına uygulanabilen ev ve vücut kremi, Nivea El ve Vücut Bakım Kremi 250 ml teneke kullananlar arasında tavsiye edilir. Sıcak suyun etkisiyle nemini kaybeden cilt üzerinde onarıcı ve rahatlatıcı bir etki bırakır. Vücudun ihtiyacı olan miktarda kullanılabilen Nivea El ve Vücut Bakım Kremi 250 ml teneke özellikleri arasında cildi besleyen ve bakım yapan güçlü formülü bulunur. Her yaştan kullanıcılara uygun içeriği tüm cilt tiplerinin uygulayabileceği forma sahiptir. Eşsiz formülü ile günün her vaktinde kullanılabilen Nivea el ve vücut kremi, çantaya sığan boyutu ile gün boyu her yere taşınabilir.

Nivea El ve Vücut Teneke Krem İçeriği

Nivea El ve Vücut Teneke Krem İçeriği

Nivea el ve vücut bakım kremi içeriğinde bulunan EUCERIT, kuruyan ve çatlamış cilt yapısını kısa sürede onarır. Eucerit içeren özel formülü ile cildin uzun süre yumuşak ve canlı kalmasını sağlar. Nivea El ve Vücut Bakım Kremi 250 ml teneke kullanımı sürekli kuruyan cilt yapılarına ideal formülü ile günlük kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır. Dış etkenler nedeniyle sağlıklı yapısını kaybeden vücuda ihtiyacı olan nemi ve canlılığı yeniden kazandırmayı amaçlar. Nivea El ve Vücut Bakım Kremi 250 ml teneke yorumları arasında düzenli kullanımda cildin ipeksi ve pürüzsüz bir görünüme kavuştuğu bulunur. Cildin daha canlı ve güzel görünmesini katkı sağlarken cildi dış etkenlere karşı korur. Yüze, boyun ve dekolte bölgesine, ellere ve vücudun kalan tüm yerlerine uygulanabilen nemlendirici krem mevsimsel kuruluğa karşı cilt bakımında önemli bir yere sahiptir.

Nivea El ve Vücut Teneke Krem Özelliği

Nivea El ve Vücut Teneke Krem Özelliği

Vücut bakımında tamamlayıcı bir aşama olan vücut bakım kremleri, cilde yapılan bakım sonrasında vücuda sakinleştirici bir etki verir. Soğuk havalarda, banyo sonrası veya genel olarak sıklıkla kuruyan cildi yoğun bir şekilde nemlendirerek cildin güzelleşmesini sağlar. Sıcak duş sonrası kurumuş cilde masaj yaparak uygulanan vücut bakım kremleri vücuda rahatlatıcı bir etki verir. Vücuda nemlendirici uygularken nazikçe dairesel hareketler yapılması vücuttaki kan dolaşımını hızlandıracağı için cilde daha canlı ve taze bir görünüm katacaktır. Nivea El ve Vücut Bakım Kremi 250 ml teneke satın al işleminin ardından ürünü düzenli kullanmak ciltte görülen sorunların azalmasına yardımcı olacaktır. Özellikle temizlik sonrası yıpranan veya elleriniz ile yaptığınız işlerde kuruyan cildiniz için sıklıkla tercih edebilirsiniz. Cildin nemli ve canlı kalmasını sağlayan Nivea El ve Vücut Bakım Kremi 250 ml teneke fiyatları Trendyol’da her bütçeye uygun aralıklarda bulunur.