Nivea Kadın Sprey Deodorant Fresh Cherry 150ml, Ter Kokusuna Karşı 48 Saat Koruma, Kiraz Çiçeği Esansı

119,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  119,90 TL
%5 indirim
5 x  113,91 TL
569,53 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
15 saat 35 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
121,80 TL
2 saat 35 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kurumsal Fatura
124,90 TL
15 saat 35 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
5 saat 35 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kurumsal Fatura
129,45 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nivea Kadın Sprey Deodorant Fresh Cherry 150ml, Ter Kokusuna Karşı 48 Saat Koruma, Kiraz Çiçeği Esansı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NIVEA Satıcı Ünvanı: ESFA LOJİSTİK VE DİJİTAL MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379039182400017 Vergi Kimlik Numarası: 3790391824
    Bu ürün NIVEA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nivea Kadın Deodorant Fresh Cherry 150 Ml

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 100 - 249 ml
  • Çeşit Pudrasız
  • Form Sprey
  • SPF Korumasız
Geri Bildirim Ver

Nivea 123486 Kadın Fresh Cherry 48 Saat Anti-Perspirant Koruma 150 ml Sprey Deodorant

Deodorant kullanımı, kişisel bakımına özen gösteren herkes için oldukça önemlidir. Özellikle kadınlar tarafından bu ürünlere olan talep, giderek artmaktadır. Nivea 150 ml fresh cherry kadın deodorant ürünü, muhteşem kokusu ve formülüyle bu ihtiyacınıza en iyi şekilde karşılık verir. Nivea 150 ml fresh cherry kadın deodorant pudrasız ürününü kullanarak sıcak günlerde terlemenin önüne geçebilir, kötü kokuların yerini en güzel kokulara bırakabilirsiniz. Kişisel hijyenine önem gösteren kadınların tercihi Nivea, tamamen sağlıklı bir şekilde ürettiği ürünlerini sizlere sunar. Türkiye’nin lider deodorant markası Nivea, taptaze kiraz meyvesinin etkileyici hoş kokusunu sizlere sunmaktadır. 48 saat koruma sağlar ve terlemeye karşı etkilidir. Buna bağlı olarak ter kokularını giderir ve önler.

  • Kuruluk ve temizlik sağlar.
  • Ter kokusunu önler.
  • Kiraz kokusuyla birlikte ferahlık hissi sağlar.

Nivea 150 ml Fresh Cherry Kadın Deodorantın Formül İçeriği Nedir?

Nivea 150 ml Fresh Cherry Kadın Deodorantın Formül İçeriği Nedir?

Nivea 150 ml fresh cherry kadın deodorant ürünü, içerik anlamında etkileyici unsurlara sahiptir. Taptaze kiraz meyvelerinin kokusu sağlanmıştır. Terlemeye karşı 48 saat boyunca etkili koruma sağlar. Aynı zamanda ter kokusunu önler. 2 günlük koruma sayesinde uzunca süreler boyunca güvende kalırsınız. Tüm ciltlere uyumlu bir formül içeriği bulunmaktadır. Ciltlere olan uyumluluğu, dermatolojik açıdan test edilmiştir. Kuruluk ve temizlik hissini gün boyu sağlar. Ter kokusuna engel olduğu için bu olumsuzluktan kaynaklanan problemleri en aza indirger. Bu sayede nasıl koktuğunuzu düşünmeden rahat bir gün geçirebilirsiniz. Formül içeriği olarak hiçbir katkı maddesi içermez. Sağlık açısından hiçbir problemi bulunmamaktadır. İçerisinde bütan, izobütan, persea gratissima yağı, parfüm gibi bileşenler yer almaktadır. Nivea 150 ml fresh cherry kadın deodorant yorum unsurlarıyla daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Nivea Fresh Cherry Kadın Deodorant Ter Kokusunu Önlemede Etkili midir?

Nivea 150 ml fresh cherry kadın deodorant ürünü, ter kokusuna karşı oldukça etkili özelliklere sahiptir. Özellikle 48 saat etkili koruma sağlaması, uzunca süreler boyunca kendinizi güvende hissetmenizi sağlar. Sıcak yaz günlerinde ter kokusu, en büyük sorunlardan birisidir. Nivea 150 ml fresh cherry kadın deodorant 48 saat anti-perspirant koruma ürünüyle birlikte etkili bir deodoranta sahip olabilirsiniz. Özellikle yoğun olarak ter kokusu problemi yaşıyorsanız, sizin için ideal bir üründür. Aynı zamanda cilt açısından birçok faydalı bileşeni bünyesinde barındırır. Bu sayede çok daha sağlıklı özelliklere sahip olmaktadır. İlgili ürünü uygun miktarlarda, uygun sürelerde ve doğru şekilde kullanmaya özen gösteriniz. Kiraz ve parfüm bileşenlerine karşı herhangi bir alerjiniz varsa, direkt olarak ürünü kullanmayın. Doktorunuza mutlaka danışın.

Nivea 150 ml Fresh Cherry Kadın Deodorantın Avantajları Nedir?

Nivea 150 ml fresh cherry kadın deodorant ürününün birçok avantajı bulunur. Bilindiği üzere deodorantlar ter kokusunu maskeler ancak yok etmez. Anti-perspirantlar ise vücuttaki ter miktarını azaltmaktadır. Dolayısıyla bu iki özellik bir araya geldiğinde ter kokusuna karşı etkili bir çözüm üretilmiş olur. İlgili ürünün hiçbir şekilde cilt sağlığını tehlikeye atmaması, en büyük avantajıdır. Aynı şekilde az miktarda sürüldüğünde uzun süreli güzel koku sağlaması da avantajlarından birisidir. Şüphesiz en etkili avantajı ise ter kokusuyla 48 saat boyunca mücadele etmesidir. Süre ilerledikçe aynı güçte mücadele edilmez, fakat her zaman için ter kokusunu engeller. Bu nedenle sıcak yaz günlerinde ter kokusundan muzdarip iseniz mutlaka bu ürünü kullanmanız gerekiyor. Nivea 150 ml fresh cherry kadın deodorant fiyatı da ideal seviyelerdedir. Bütçe dostu olmasından kaynaklı rahatlıkla satın alabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.