NIVEA Hydra Skin Effect 20 Saniyede Anında Yüz Maskesi 100ml

189 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
248,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NIVEA Hydra Skin Effect 20 Saniyede Anında Yüz Maskesi 100ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İkoncan Satıcı Ünvanı: İCON KİŞİSEL BAKIM KOZMETİK ÜRÜNLERİ ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470126440200001 Vergi Kimlik Numarası: 4701264402
    Bu ürün İkoncan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nivea Hydra Skin Effect 20 Saniyede Anında Yüz Maskesi 100ml

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 180 ml
  • Form Sıvı
  • İçerik Hyalüronik Asit
  • Tip Kağıt
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Nivea Hydra Skin Effect 20 Saniyede Anında Likit Yüz Maskesi 100 Ml, Saf Hyaluron, 72 Saat Nemlendirme

Nivea Hydra Skin Effect 20 saniyede anında maske 100 ml içeriği sayesinde cildinizi besler ve güzelleştirir. Tüm cilt tiplerine uygundur. Saf hyaluron içerir. İçerisindeki inovatif formülü sayesinde cildin kendi hyaluron üretimine yardımcı olur. 72 saat nemlendirme özelliğine sahiptir. Böylelikle cildinizin uzun süre rahat etmesini sağlar. Cildi yoğun bir şekilde nemlendirerek dolgunlaştırır ve canlı gözükmesine yardımcı olur. Sağlıklı ve güzel gözüken bir cilt için ideal üründür. Sürüldüğünde yağlı his bırakmadığı için birçok kişi tarafından tercih edilir. 20 saniyede hızlı emilim sağlayarak etkisini gösterir. Dermatolojik olarak kanıtlandığı için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Günlük kullanım için uygundur. Yüz temizleme sonrasında rutin olarak sürebilirsiniz. 4-6 damla avucunuza dökmeniz tüm cilde yeterli olur. Masaj yaparak yüzünüze uygulayabilirsiniz.

  • 20 saniyede emilim
  • Likit yapı
  • 72 saat nemlendirme

Nivea Hydra Skin Effect Nemlendirme Kremi Özellikleri

Nivea Hydra Skin Effect Nemlendirme Kremi Özellikleri

Nivea, kaliteli içeriği ve nemlendiren formülü ile insanların beğenisini kazanır. Durulama gerektirmeyen yapıya sahip olduğu için pratik bir kullanım imkanı sunar. Likit yapıda tasarlanan ürünün uygulaması oldukça basittir. İçerisindeki hyaluronik asit sayesinde cildi yıpratan durumlara karşı koruma sağlar. Antibakteriyel özelliği olduğu için yüzdeki yaraların iyileşmesini hızlı hale getirir. 100 ml olduğu için uzun süre kullanılabilir. Yüz bölgesine uygulamak için uygundur. Günlük kullanım için idealdir. Cildi besler ve canlı gözükmesini sağlar. Besleyici yapısıyla kendini ön plana çıkarır. Saf hyaluronik formülü sayesinde cildin hyaluronik üretimini 3 kat artırır. 72 saat boyunca cildin nemli kalmasını sağlarken tazelenmiş ve dolgun bir cilt görünümü sağlar. Nivea Hydra Skin Effect 20 saniyede anında likit yüz maskesi 100 ml, saf hyaluron, 72 saat nemlendirme yorumlarını okuyabilir ve detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Nivea Hydra Skin Effect Nemlendirme Kremi Avantajları

Nivea Hydra Skin Effect Nemlendirme Kremi Avantajları

Nivea Hydra skin effect 20 saniyede maske, özellikleri sayesinde birçok avantajı hayatınıza getirir. Tüm cilt tiplerine uygun olarak üretilir. Nemlendirici yapısı sayesinde yüzünüzün yumuşamasını ve canlı gözükmesini sağlar. 20 saniyede etki etmeye başlar ve hızlı emilimi sayesinde ürünün tercih edilirliği artar. Cildin hyaluron üretimini artırarak cildin sağlıklı gözükmesine yardımcı olur. Jel dokuya sahip olan bu ürünü yüzünüze masaj yaparken kısa sürede uygulayabilirsiniz. Canlı ve sağlıklı bir görünüme sahip olmak için kullanabilirsiniz. Ciltteki hyaluron üretimi desteklemek için Nivea hydra skin effect 20 saniyede maske ve Nivea hydra skin effect nemlendirici jel kremini beraber kullanabilirsiniz. Dermatolojik olarak kanıtlandığı için cilde uygundur. Nivea Hydra Skin Effect 20 saniyede anında likit yüz maskesi 100 ml, saf hyaluron, 72 saat nemlendirme kullananlar, dolgun ve sağlıklı bir cilde sahip olurlar.

Nivea Hydra Skin Effect Likit Yüz Maskesi Nemlendirme Fiyatı

Nivea Hydra Skin Effect Likit Yüz Maskesi Nemlendirme Fiyatı

Nivea Hydra Skin Effect 20 saniyede anında likit yüz maskesi 100 ml, saf hyaluron, 72 saat nemlendirme fiyatı; ürünün özelliklerine göre belirlenir. Yumuşak, sağlıklı ve canlı gözüken bir yüz için tercih edebilirsiniz. Yağlı his oluşturmadan yüzünüzü besler ve nemlendirir. Hafif formülü, yüzde ağırlık yapmasını engeller. Ferahlatıcı yapısı ve saf içeriği sayesinde insanların memnuniyetini kazanır. Uzun süre kullanım için uygundur. Günde 4-6 damla arası avucunuza sıkarak yüzünüze uygulayabilirsiniz. Cildin hyaluron üretimini aktif hale getirerek 3 kat artırır. Saf formülü, hydra skin effect özelliği ve nemlendirici etkisiyle ön plana çıkar. Jel kremi önceden kullanarak kremin nemlendirici etkisini artırabilirsiniz. Güvenilir ve tüm cilt tiplerine uygun bir ürün arıyorsanız, Trendyol’dan Nivea Hydra Skin Effect 20 saniyede anında likit yüz maskesi 100 ml, saf hyaluron, 72 saat nemlendirme satın alabilirsiniz.