5
ErkekDeodorant kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

NIVEA Fresh Natural Kadın Deodorant Sprey 75 ml

118 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (44)
Kurumsal Fatura
121,45 TL
Kurumsal Fatura
121,95 TL
4. Ürüne 65 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
124,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NIVEA Fresh Natural Kadın Deodorant Sprey 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜZELLİK SATINAL Satıcı Ünvanı: GSA KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411114933900001 Vergi Kimlik Numarası: 4111149339
    Bu ürün GÜZELLİK SATINAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nivea Fresh Natural Kadın Deodorant Sprey 75 ml Türkiye\\\'nin Lider Deodorantı NIVEA\\\'dan NIVEA Kadın Pump Sprey Deodorant Fresh Natural, Okyanus özleri içeren formülü ile gün boyu süren ferahlık hissi verir 48 Saat Deodorant koruması: Ter ve ter kokusuna karşı cildinize önem veren 48 saate kadar etkili deodorant koruması sağlar. Özellikle aerosol spreylerin içeriğinde bulunan sıkıştırılmış gazlardan rahatsız olan kullanıcılar için idealdir. Gün boyu güvenilir koruma ve doğal tazelik sağlar Ciltle uyumu dermatolojik olarak kanıtlanmıştır. Alkol ve boya maddesi içermez %0 Aluminyum NIVEA Fresh Natural kadın deodorant 4 farklı formatta mevcuttur: Kadın sprey deodorant,kadın roll on deodorant, kadın stick deodorant ve kadın pump sprey deodorant. Almanya\\\'da üretilmiştir NIVEA Fresh Natural deodorant : Kişisel bakım rutininizin vazgeçilmezi!

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 100 - 249 ml
  • Çeşit Pudralı
  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver

Nivea Kadın Pump Sprey Deodorant Fresh Natural 75ml

Kadın erkek demeden ya da çocuk yaşlı demeden herkesin hijyeni ve çevresindekiler için oldukça önemli olan Nivea Fresh Natural deodorant sprey; 48 saate kadar etkili formülü, farklı kokusu ve farklı formülasyonlara sahip olmasıyla oldukça tercih edilmektedir. Gözde olan bu marka ve bu ürün 75 ml olup gün boyu ferahlamanızı sağlamakta ve ter kokusundan uzak bir gün yaşamanıza yardımcı olmaktadır. Bir hayli etkili bir formüle sahip olan bu ürün, hızlı kurumasıyla da gönüllere taht kurmakta ve alüminyum içermemektedir. Her cilde uyum gösteren yapısı sayesinde herkesin kullanımına uygun olan bu ürün sıvı/pompa yapısıyla ve hafif kokusuyla sizi baymadan bir parfüm görevi görmektedir. Aynı zamanda sıkıştırılmış gazlara sahip olmadığı için bu durumdan şikayetçi olan kişiler için de yaygın olarak tercih edilmekte ve sevilmektedir.

  • 48 Saat Etkili
  • Ferah Bir Kokuya Sahip
  • Seyahat Boy

Yaz Aylarının Vazgeçilmezi Nivea Fresh Natural Sprey

Yaz Aylarının Vazgeçilmezi Nivea Fresh Natural Sprey

Herkese uygun kokusu ve formülasyonuyla mutlu eden yapıya sahip olan Nivea Fresh Natural sprey, temiz koku sevenler için bir numaralı ürünler arasında yer almaktadır. Özellikle kıyafetlerde iz bırakmamasıyla ve hafif kokusuyla yaz kış her mevsimde kullanılabilecek olan bu deodorant, yaz aylarının kokusuna sahip olmakta ve yaşamınıza da tazelik katmaktadır. Nivea Fresh Natural kadın deodorant pump sprey 75 Ml, gün boyu kokusuyla sizi yaz aylarına götürürken herkese uygun bir kullanım imkanı sağlamaktadır. Daha farklı çeşitleri ile de ortaya çıkan bu sprey ürün, kötü kokuları engellemek için bir numaralı savaşçı olarak yanınızda yer almaktadır. İster evinizde isterseniz de dışarıda, her türlü yerde ve her an kullanım için uygun olmakta, ayrıca spreylerden rahatsız olanlar için bile sıkıntı yaratmamaktadır.

48 Saat Etkili Ferah Kokusuyla Fresh Natural Sprey

48 Saat Etkili Ferah Kokusuyla Fresh Natural Sprey

Fresh Natural sprey 75 ml kadın deodorant özellikleri çok fazla olmakta ve herkese uygun yapısıyla dikkat çekmektedir. Özellikle astım gibi hastalıklara sahip olanlar için sıkıntı yaratacak hiçbir içeriği ve formu bulunmadığı için dışarıda da kullanmak mümkündür ve oldukça sevilmektedir. Ek olarak seyahat veya dışarıda biriyle buluşmak gibi konularda mutlaka herkesin çantasında ya da yanında olmalı ve hazırlıklı olmalıdır. Özellikle yaz aylarında büyük öneme sahip olan bu ürün doğal kokusuyla, 48 saatlik yoğun etkisiyle ve alüminyum içermemesiyle ortaya çıkmaktadır. Zaten seyahat boyu denebilen bir boyuta sahip olduğu için küçük çantalara bile rahatlıkla saklanmakta, tercih edilebilmektedir. Fresh Natural sprey 75 ml kadın deodorant içeriği çok hafif ve doğal olmakta, herhangi bir sorun yaratan bileşen bulunmamaktadır. Ayrıca Alüminyum içermemesi büyük avantajları arasında olmaktadır.

İndirimli Fresh Natural Sprey Fiyatları ve Yorumları

İndirimli Fresh Natural Sprey Fiyatları ve Yorumları

Nivea Fresh Natural pump sprey deodorant 75 ml kadın, gün boyu temiz ve doğal bir kokuyla gezmek isteyen herkes için mutlaka tercih etmesi gereken ürünler arasındadır, küçük boyuyla ve her cilde uygunluğuyla öne çıkmaktadır. Özellikle kendine has tarzıyla ve kokusuyla kullananlar tarafından da sıklıkla kullanılıp etkili olmaktadır hem de sıkıştırılmaz gaz içermemesi en büyük tercih sebebidir. Ek olarak Fresh Natural sprey 75 ml kadın deodorant kullanımı bir hayli basit olmakta; pompalı sprey şeklinde olması sayesinde her yerde kullanması mümkün olmaktadır. Fresh Natural sprey 75 ml kadın deodorant fiyatı ise oldukça uygun fiyatlı olduğunu söylemek mümkündür, özellikle yanınızda taşımak ve normal kullanım için pratik olan bu ürünün fiyatı normal olmaktadır. İndirim döneminde de karşılaşabileceğiniz bu ürün akıllı bir alışveriş imkânı sunmaktadır. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Nivea kadın pump sprey deodorant fresh natural 24 saat koruma 75 ml kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.