NIVEA Kırışıklık Karşıtı Nemlendirici Yaş 35 Yaşa Özel Yüz Bakım Kremi 50ml

183,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
221,88 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NIVEA Kırışıklık Karşıtı Nemlendirici Yaş 35 Yaşa Özel Yüz Bakım Kremi 50ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İkoncan Satıcı Ünvanı: İCON KİŞİSEL BAKIM KOZMETİK ÜRÜNLERİ ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470126440200001 Vergi Kimlik Numarası: 4701264402
    Bu ürün İkoncan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 30'lu yaşlara özel NIVEA Kırışıklık Karşıtı Nemlendirici Krem. Yaşlanmanın erken belirtisi olan mimik çizgilerini giderir. Üzüm çekirdeği yapı ve UV filtresi içeren formülüyle yeni kırışıklık oluşumunu engeller, cildi uzun süre nemlendirir

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Hacim 76 - 100 ml
  • Kullanma Amacı Yaşlanma Karşıtı
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Nivea 88092 50ml 35 Yaşa Özel Kırışıklık Karşıtı Nemlendirici Yüz Bakım Kremi

Nivea 35 yaş kırışıklık karşıtı nemlendirici 50 ml yüz bakım kremi, cilt bakımına önem veren bireyler için üretilmiştir. Ciltteki kırışıklıkları minimuma indirmek isteyen bireylere hitap eder. Nivea 35 yaş yüz bakım kreminin cildi yumuşatıcı etkisi vardır. Ürün krem formundadır. Nivea 35 yaş kırışıklık karşıtı nemlendirici 50 ml yüz bakım kremi içeriğindeki etken maddeler sayesinde erken yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırır. Cilt yapısına zarar vermeyen etken maddelerden üretilmiştir. Nivea kırışıklık karşıtı kremin cilt üzerindeki etkileri kendinizi özgüvenli hissetmenize yardımcı olur. Nivea 35 yaş kırışıklık karşıtı 50 ml yüz bakım kremi, cilt sağlığı konusunda hassasiyeti olan bireyler için idealdir. Olduğunuzdan daha genç görünmenizi sağlayan etkili bir üründür.

  • Tüm cilt tiplerine uygundur.
  • 35 yaşın üzerindeki kişiler için uygundur.
  • Yaşlanma karşıtı krem olarak kullanılır.

Nivea Kırışıklık Karşıtı Nemlendirici Bakım Kreminin İçeriği

Nivea Kırışıklık Karşıtı Nemlendirici Bakım Kreminin İçeriği Nedir?

Nivea 35 yaş kırışıklık karşıtı nemlendirici 50 ml yüz bakım kremi üzüm çekirdeği yağı içerir. Üzüm çekirdeği yağı bir çift doymamış yağ asidi olan Linoleik Asidi bakımından zengindir. Linoleik Asidinin cilt bağışıklığını güçlendirici etkisi vardır. Cildin baştan aşağı yenilenmesini sağlar. Nivea 35 yaş kırışıklık karşıtı nemlendirici 50 ml yüz bakım kremi UV filtresiyle zenginleştirilmiş formülü ile dikkat çeker. E vitamini de içeren Nivea kırışıklık karşıtı krem içeriğindeki tüm etken maddelerin cilt üzerinde olumlu etkileri vardır. Nivea 35 yaş 50 ml yüz bakım kremi 30’lu yaşlardaki bireyler için özel olarak geliştirilmiştir. Ciltteki kırışıklıkları azaltan içeriği ile kullanıcıların beğenisini kazanmıştır. 76-100 ml hacminde olan krem tüm cilt tiplerine uygundur.

Nivea Kırışıklık Karşıtı Yüz Bakım Kreminin Kullanımı Nasıldır?

Nivea Kırışıklık Karşıtı Yüz Bakım Kreminin Kullanımı Nasıldır?

Nivea 35 yaş kırışıklık karşıtı nemlendirici 50 ml yüz bakım kremi pratik kullanımı ile beğeni kazanan bir üründür. Günlük kullanıma uygun bir kremdir. Nivea kırışıklık karşıtı kremin beklenen etkileri yaratması için düzenli kullanılması önerilir. Nivea kırışıklık karşıtı krem yumuşak bir cilt dokusu oluşturur. Nivea 35 yaş kremi temiz cilde uygulanır. Her gün sabah saatlerinde kullanılması yeterlidir. Nivea kırışıklık karşıtı kremin temizlenen cilde masaj yaparak yedirilmesi gerekir. Krem düzenli kullanımda mucizevi etkiler yaratır. Cildinizle barışık olmanızı ve kaliteli bir yaşam sürmenizi sağlar. Nivea 35 yaş kırışıklık karşıtı nemlendirici 50 ml yüz bakım kremi fiyatları uygun ürünlerden biri olarak sıkça tercih edilir. Nivea kırışıklık karşıtı krem bütçe dostu fiyatı ile hayal ettiğiniz cilt yapısına sahip olmanıza olanak tanır.

Nivea Kırışıklık Karşıtı 35 Yaş Yüz Bakım Kreminin Faydaları

Nivea 35 yaş kırışıklık karşıtı nemlendirici 50 ml yüz bakım kremi UV filtresi içeren formülüyle yeni kırışıklık oluşumunu engeller. Pürüzsüz ve esnek bir cilt hissi verir. Nivea kırışıklık karşıtı krem, uzun süreli yoğun nemlendirme sağlar. Nivea 35 yaş kırışıklık karşıtı 50 ml yüz bakım kremi, ince çizgi ve kırışıklık görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Kremin ciltle uyumu dermatolojik olarak onaylanmıştır. Nivea kırışıklık karşıtı krem, içeriğindeki E vitamini sayesinde cildin kurumasına karşı cildin savunmasını güçlendirir. Cilt tarafından hızla emilir. Dolgun bir cilt hissi verir. Nivea 35 yaş kırışıklık karşıtı nemlendirici 50 ml yüz bakım kremi yorum sayfasına bakıldığında ürünün kullanıcılar tarafından tam not aldığı görülür. Nivea kırışıklık karşıtı kremi, güvenilirliği ile ön plana çıkan Trendyol online satış mağazasından uygun fiyata satın alabilirsiniz.