NIVEA Luminous630 Leke Karşıtı Aydınlatıcı Cilt Bakım Serumu 30 ml , Cilt Tonu Eşitleyici, Yüz Bakım

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (43)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
409,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
650 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NIVEA Luminous630 Leke Karşıtı Aydınlatıcı Cilt Bakım Serumu 30 ml , Cilt Tonu Eşitleyici, Yüz Bakım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NIVEA Satıcı Ünvanı: ESFA LOJİSTİK VE DİJİTAL MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379039182400017 Vergi Kimlik Numarası: 3790391824
    Bu ürün NIVEA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NFC PRF CLL W630 LEKE KARŞITI SERUM 30ML

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Hyalüronik Asit
  • SPF Korumasız
  • Tip Şişe
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Yaşlanma Karşıtı Hayır
Geri Bildirim Ver

Nivea 82616-08200-09 Luminous630 Leke Karşıtı 30 ml Serum

NIVEA Luminous 630 30 ml leke giderici serum, Cilt renginizdeki farklılıkları kısa süre içerisinde eşitleyen son derece etkili bir üründür. Serum, cildin aydınlatılmasına da yardım eder. Dünyaca ünlü cilt bakım otoriteleri arasında yer alan NIVEA’nın tüketiciye sunduğu bu mucizevi sıvı, farklı cilt sorunlarında da etkilidir. Estetik ve bakımlı görünmeyi hedefleyen bireyler için ideal serum, birkaç hafta içerisinde etkisini gösterebilir. Mevcut lekelerin yok edilmesinde fayda sağlayan ürün, yeni oluşacak cilt sorunlarıyla da savaşır. Serum, korunaklı ambalajı ile kapınıza kadar ulaştırılır. Ürünün geniş şişe hacmi, onu cilt bakımında aylarca kullanmanıza olanak sağlar.

  • Hacim: 30 ml
  • Ürün Formu: Serum
  • Kullanım Alanı: Cilt Rengini Eşitleme

NIVEA Luminous 630 Leke Karşıtı Serumun Özellikleri Nelerdir?

NIVEA Luminous 630 Leke Karşıtı Serumun Özellikleri Nelerdir?

NIVEA Luminous 630 leke giderici serum, eşsiz formülü ile farklı cilt sorunlarının giderilmesine katkı sağlar. Bu benzersiz sıvının içerisinde su ve izopropil palmitat gibi maddeler bulunur. Ayrıca serumda distarch fosfat, butilen glikol ve metilpropandiol gibi materyalleri de görebilmek mümkündür. Ürünün steril alkol ve parfüm içerdiğini belirtmek gerekir. Bu sayede söz konusu serum, ciltte oluşacak bakteri ve mikropların öldürülmesine katkı sağlar. Ayrıca hoş kokusu kendinizi ferah ve enerji hissetmenize yardımcı olur. Ürünün zengin içeriği cilt dokusuna zarar vermez. Güvenli kullanım sağlayan bu serumun, teninize bilinen herhangi bir zararı yoktur. Bununla birlikte alerjik bünyeye sahip olan bireylerin cildin küçük bir alanında deneyerek uygulamaya başlamaları tavsiye edilir.

Luminous 630 Koyu Cilt Lekeleri İçin Cilt Serum Kimlere Göredir?

NIVEA Luminous 630 Koyu Cilt Lekeleri İçin Cilt Serum Kimlere Göredir?

NIVEA Luminous 630 30 ml leke karşıtı serum, tüm cilt tiplerinde rahatlıkla kullanılabilir. Yağlı, karman ve kuru tenlere uyum sağlayan bu eşsiz formül, güneş lekelerinin giderilmesine de yardımcı olur. Serumun nemlendirici etkisi bulunduğundan kuru ciltlerdeki pütürlü görünümü giderir. Bunun yanı sıra NIVEA Luminous 630 30 ml leke giderici serum, yağlı cilt tiplerindeki sivilce ve akne problemlerini de ortadan kaldırmaya katkı sağlar. Ürün patentli formülü sayesinde, T bölgesindeki yağlanma sorununu giderir. Bu yönüyle karma ciltler için ideal olan serum, cildinizi soymadan arındırır. NIVEA Luminous 630 30 ml leke giderici serum, üstten basmalı güvenli şişesi ile tüketicilere ulaştırılır. Akma yapmayan bu şişe, cilt tipiniz ne olursa olsun serumunuzu yanınızda taşımanıza olanak sağlar. Cildini aydınlatmak ve leke oluşumunu ortadan kaldırmak isteyen bireyler söz konusu serumu rahatlıkla tercih edebilir.

NIVEA Luminous 630 Leke Karşıtı Serum Nasıl Kullanılır?

NIVEA Luminous 630 Leke Karşıtı Serum Nasıl Kullanılır?

NIVEA Luminous 630 30 ml leke giderici serumun, temiz ve kuru cilde uygulanması tavsiye edilir. Ürünün devrim niteliği taşıyan patentli formülü, 10 yıllık leke oluşumunu bile 4 hafta gibi kısa bir sürede ortadan kaldırmaya katkı sağlar. Düzenli kullanım neticesinde elde edilebilecek bu başarı, yeni lekelerin oluşmasını engellediği için kalıcıdır. Ürün sabah ve akşam temiz cilde uygulanabilir. İlk kullanımdan itibaren etkisini göstermeye başlayan serum, kuru cilde uygulanırsa daha kolay emilir. Her detayıyla NIVEA kalitesine yansıtan ürün, tüketicilerden büyük beğeni toplar. Kullanıcı memnuniyeti Trendyol’daki NIVEA Luminous 630 30 ml leke giderici serum yorumları bölümünden de görülebilir. Siz de farklı nedenlerle oluşan cilt lekeleri ile savaşmak için bu etkili serumu uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Ürünü Trendyol’un altyapısından sipariş ederek kısa sürede kapınıza kadar getirtebilirsiniz. Serum, cilt bakımına özen gösteren sevdikleriniz için de hoş bir hediye olacaktır.