7
Makyaj Bazı kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Nivea Make Up Expert Pürüzsüz Makyaj Için Nemlendirici Makyaj Bazı 50ml

394,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
5 saat 58 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
500 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Nivea Make Up Expert Pürüzsüz Makyaj Için Nemlendirici Makyaj Bazı 50ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EGE GRUP MAĞAZACILIK Satıcı Ünvanı: AYŞEGÜL YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9540598561
    Bu ürün EGE GRUP MAĞAZACILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NIVEA Make Up Expert Pürüzsüz Makyaj İçin Nemlendirici Makyaj Bazı, NIVEA cilt bakım uzmanları tarafından makyajınızın uzun süreli kalıcı olması ve cildinizin gün boyu nemini koruması için özel olarak geliştirildi.
  • Makyaj Bazı: Pürüzsüz ve uzun süreli kalıcı makyaj için cildinizi hazırlar.
  • Cilt makyajınızı sabitler, gün boyu mükemmel görünmesini sağlar.
  • Nemlendirici: Cildinizin 48 saate kadar yoğun şekilde nemlendirir.
  • Hafif formülü ile gözenekleri tıkamadan hızlıca emilir.
  • Mükemmel ve pürüzsüz makyaj görünümü, uzun süreli kalıcı makyaj ve gün boyu nemli cilt sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Renk Bordo
  • Cilt Tipi Karma
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Nivea Make Up Expert Pürüzsüz Makyaj İçin Nemlendirici Makyaj Bazı 50 ml

Nemlendirici kullanmak, cilt bakımı için önemli adımlardan biridir. Nemlendiriciler cilt bariyerinizi güçlendirir ve cildinizin kurumasını önler. Aynı zamanda, pürüzsüz bir görünüm için cildinizin nemlendiriciye ihtiyacı vardır. Nivea Make Up Expert memlendirici makyaj bazı 50 ml cildinizi nemlendirir ve makyajınızın istediğiniz formda pürüzsüz olmasını sağlar. Ürün sayesinde makyajınız kusursuz görünür ve gün boyunca kalıcı olur. Ürünün, cildinizi 48 saat boyunca nemlendirme özelliği vardır. Nivea Make Up Expert pürüzsüz makyaj için nemlendirici makyaj bazı 50 ml iki temel özelliğe sahiptir. Ürün, nemlendirici ve makyaj bazı olarak kullanılması özelliği ile öne çıkar. Makyajınızın dayanıklılığını arttırır ve cildinizin yumuşamasını sağlar. Bu ürün, ihtiyaçlarınızı karşılamak için yeterli olur. Gözeneklerinizin tıkanmasını engeller ve cildiniz rahat nefes alır. Siz de ürünü deneyimleyebilirsiniz.

  • Yoğun nemlendirme
  • Makyaj sabitleme
  • Hafif formül

Nivea Make Up Expert Nemlendirici Makyaj Bazı Özellikleri

Nivea Make Up Expert Nemlendirici Makyaj Bazı Özellikleri

Nivea Make Up Expert nemlendirici makyaj bazının hafif formülü gün boyunca yoğun nemlendirici özelliğine sahiptir. Ürün, hafif formülü ile cildiniz tarafından hızlı bir şekilde emilir ve ağırlık yapmaz. Gözeneklerinizi tıkamaz ve cildinizin nefes almasına yardımcı olur. Cildinizin nefes alması, cildinizin canlı ve bakımlı görünmesi için önemlidir. Pürüzsüz makyaj için nemlendirici makyaj bazı 50 ml uygulamalarınızı cildinize sabitler ve kalıcı olmasını sağlar. Aynı zamanda bu ürün, makyajınızın istediğiniz formda olmasına yardımcı olur. Böylece, hedeflediğiniz kusursuz görünüme sahip olabilirsiniz. Bu ürün ile cildinizin nem tutma kapasitesi artar ve ekstra bir işleme ihtiyaç duymazsınız. Cildinizin nem dengesi sağlanır ve yeni bir güne hazır olur. Ağır olmayan yapısı ile kısa süre içinde cildiniz tarafından emilir ve zahmetsiz bir şekilde rutininizi bitirmenize yardımcı olur.

Nivea Make Up Expert Pürüzsüz Makyaj Bazı Ayrıcalıkları

Nivea Make Up Expert Pürüzsüz Makyaj Bazı Ayrıcalıkları

Cildiniz, gün içerisinde çeşitli durumlarla karşı karşıya kalabilir. Çevresel faktörler, cildinizin kurumasına ve zarar görmesine sebep olabilir. Bu yüzden, cildinizi nemlendirmek önemlidir. Nemlendirici kullanmak, cildinizin daha yumuşak olmasını sağlar. Böylece, cildiniz sağlıklı ve ferah bir görünüme sahip olur. Bu ürün, cildinizin ihtiyacı olan nem dengesine ulaşmasını sağlar. Cildinizin nemli kalması kullandığınız ürün ile ilişkilidir. Nivea Make Up Expert pürüzsüz makyaj için nemlendirici makyaj bazı 50 ml kullananların değerlendirmelerini görebilir ve yorumlarını okuyabilirsiniz. Nemlendirici ve baz özelliğinin bir arada olması sizlere ihtiyaç duyduğunuz deneyimi yaşatır. Nivea Make Up Expert pürüzsüz makyaj için nemlendirici makyaj bazı ile pürüzsüz bir deneyime kavuşabilirsiniz. Ürün sayesinde cildinizin nem dengesini sağlayabilirsiniz. Siz de ürünü deneyimlerek uzun süren nemlendirici hissine sahip olmanın avantajını yaşayabilirsiniz.

Etkili Nivea Make Up Expert Nemlendirici Formülü

Etkili Nivea Make Up Expert Nemlendirici Formülü

Bu ürün, cildinizi ferah ve ışıltılı tutar. Cildiniz, ipeksi bir hisse kavuşur. Nivea Make Up Expert pürüzsüz makyaj için nemlendirici makyaj bazı 50 ml fiyatları ürünün sahip olduğu özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün, cildinize ağırlık vermeden 48 saat boyunca nemlendirme işlemi yapar. Yumuşak dokusu ile güçlü nemlendirici içerikli bir formüle sahiptir. Nivea Make Up Expert pürüzsüz makyaj için nemlendirici makyaj bazı 50 ml yorumlarını okuyabilir ve deneyimli müşterilerin değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz. Ürün, cilt üzerinde koruyucu bir etki görür ve makyajınızın bozulmasını engeller. Böylece, ürün kalıcılık sağlanmasına yardımcı olur. Aynı zamanda, gün içinde dağılma ve bulaşma gibi kazaları önlemeye yardımcı olur. Tek bir adımda cidinizi nemlendirip yeni bir güne hazırlayan bu ürüne, Trendyol’dan hızlı ve kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.