1
Tıraş Losyonları kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

NIVEA Erkek Tıraş Sonrası Balsam 100 ml Hassas

189,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
5 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
236,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

NIVEA Erkek Tıraş Sonrası Balsam 100 ml Hassas

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NIVEA Satıcı Ünvanı: ESFA LOJİSTİK VE DİJİTAL MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379039182400017 Vergi Kimlik Numarası: 3790391824
    Bu ürün NIVEA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tıraş sonrasında cildi kuruyan erkekler için özel olarak geliştirilen Nivea Men Protect & Care Nemlendirici Tıraş Sonrası Balsam Aleo Vera ve Provitamin B5 içeren formülüyle cildi, kurutucu dış etkenlere karşı korur. Tıraş sonrası oluşan tahriş ve kızarıklıkları gidermekle kalmaz, cildin doğal nem dengesini koruyarak kurutucu dış etkilere karşı da etkili koruma sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Etki Hassasiyet Önleme
  • Form Balm
  • Hacim 100 ml
Geri Bildirim Ver

Nivea Men Hassas Tıraş Sonrası Balsam 100 ml

Tıraştan sonra oluşan gerilmeyi önleyen balsam çeşitleri erkeklerin cildine son derece iyi gelir. Rahatlatıcı etkiye sahip olan bu ürünler hassas cildin yatışmasında oldukça etkilidir. Nivea Men tıraş sonrası balsam tahrişi önler. Sağlıklı bir görünüm sunan bu ürün, ölü hücrelerin arındırılmasında da oldukça etkilidir. Yüksek nem oranına sahip olan bu ürün sayesinde cildinizin kaybettiği görünümü geri kazanabilirsiniz. Yenilenen cildinizle parlak ve canlı bir görünüm kazandırırken sağlıklı bir görünüm oluşturur. Aynı zamanda ürünün içerisinde papatya ve Hamamelis özü bulunur. Bu geliştirilmiş formül, cildin kızarmasını ve yanmasını önler. Aynı zamanda kuruluğu önleyerek ihtiyacınız olan nemin kazanılmasına yardımcı olur. Siz de Nivea tarafından satışa sunulan bu ürünü tercih ederek cildinizin parlamasını ve kaybettiği nemi geri kazanmasını sağlayabilirsiniz.

  • Tahrişi önler
  • Ölü hücreleri arındırır
  • Dermatolojik onaylı

Tahrişi Önleyen Nivea Men Tıraş Sonrası Balsam

Tahrişi Önleyen Nivea Men Tıraş Sonrası Balsam

Tıraş esnasında cildi yaralamak ve kızartmak oldukça basittir. Hassas ciltlerin bıçak değdiği andan itibaren kesilmesi olasıdır. Tıraş sonrası bakım ürünlerinden biri olan balsam çeşitleri bu tahrişin azaltılmasına yardımcı olur. Nivea erkek tıraş sonrası losyon 100 ml hassas ciltlerin kullanabileceği bir yapıya sahiptir. Yüzünüzün tahriş olmasını önleyen özel özleri sayesinde oldukça ferah bir kullanım imkanı sunar. Hamamelis ve papatya özü içeren bu ürün, oldukça güzel bir kokuya sahiptir. Bu balsamın en önemli özelliklerinden biri alkolsüz yapıya sahip olmasıdır. Bu sayede cildinizi yakmaz ve herhangi bir şekilde kızartmaz. Yatıştırma özelliği ile de oldukça sağlıklı bir görünüm sunar. Siz de tahrişi önleyen yapıya sahip bir balsam arıyorsanız Nivea tarafından üretilen Hamamelis ve papatya özlü bu ürünü satın alabilirsiniz.

Ölü Hücreleri Arındıran Nivea Men Tıraş Sonrası Losyon

Ölü Hücreleri Arındıran Nivea Men Tıraş Sonrası Losyon

Balsam çeşitleri, tıraş sonrasında mutlaka kullanılması gereken ürünlerden biri olarak bilinir. Her cilt tipine uygun şekilde üretilen bu çeşitler kaliteli bir kullanım sunar. Hassas ciltlere göre özel üretilen Nivea Men hassas tıraş sonrası balsam 100 ml şeklinde satışa sunulur. Uyguladığınız yerde bulunan ölü hücrelerin arındırılmasında oldukça etkilidir. Alkol içermeyen özel formülü ile sağlıklı bir görünüm sunar. Aynı zamanda cildinizin yanmasını ve hasar görmesini önler. Ürünü tıraş sonrasında cildinize uygulayabilirsiniz. Hafif masaj yöntemiyle tıraş edilen bölgenin rahatlamasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda cildinizin ölü hücrelerden arındırılarak yeni bir görünüm kazanmasına yardımcı olabilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgilere sahip olabilmek adına Nivea Men hassas tıraş sonrası balsam 100 ml yorumlarını okuyabilirsiniz. Bu sayede aklınıza takılan sorulara da kolaylıkla yanıt bulabilirsiniz.

Avantajlı Nivea Men Tıraş Sonrası Losyon Fiyatı

Avantajlı Nivea Men Tıraş Sonrası Losyon Fiyatı

Birbirinden farklı özelliğe sahip olarak Nivea tarafından üretilen balsam, tıraş sonrasında kolay bir şekilde cilde uygulanır. Hızla emilerek ciltte ıslak ve yapışık bir his bırakmaz. Hassas ciltlerin kullanımına uygun olan bu ürün tahrişi önler. 100 ml boyuta sahip olduğundan uzun süreli kullanım için oldukça idealdir. Her tıraş sonrasında cildinize mutlaka kullanmanız önerilir. Zengin bakım içeriğine sahip olarak cildin kendi kendini yenilemesini destekler. Dermatolojik olarak test edilen bu ürün oldukça sağlıklıdır. Bu sayede güvenli ve konforlu bir kullanım imkanı sunar. Birbirinden farklı faydası bulunan bu ürün oldukça uygun fiyatlıdır. Trendyol sayesinde ürünün fiyatını inceleyebilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz. Nivea Men hassas tıraş sonrası balsam 100 ml fiyatının avantajından faydalanarak bütçenizi sarsmadan kolaylıkla ürüne sahip olabilir ve ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.