1
Vücut Kremleri kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

NIVEA Q10 Sıkılaştırıcı Vücut Losyonu 400ml Avantajlı Boy,vitamin C,48 Saat Nemlendirme,10 Günde Sıkılaş

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (37)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
197,53 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
19 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12 saat 19 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
750 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NIVEA Q10 Sıkılaştırıcı Vücut Losyonu 400ml Avantajlı Boy,vitamin C,48 Saat Nemlendirme,10 Günde Sıkılaş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NIVEA Satıcı Ünvanı: ESFA LOJİSTİK VE DİJİTAL MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379039182400017 Vergi Kimlik Numarası: 3790391824
    Bu ürün NIVEA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Q10 Sıkılaştırıcı Vücut Losyonu 400ml Avantajlı Boy,vitamin C
  • 48 Saat Nemlendirme
  • 10 Günde Sıkılaş

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Form Krem
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • SPF Korumasız
  • Tip Şişe
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

Nivea Nbody Q10 Sıkılaştırıcı Losyon Pmp 400 ml

Nivea’nın sıkılaştırıcı losyonu ile düzenli kullanımda daha sıkı bir cilde sahip olabilirsiniz. Cildin ihtiyaç duyduğu nemi sağlayan losyon, hızlıca emilir ve birkaç kullanımda bile etkisini göstermeye başlar. Sıkı ve esnek bir cilt için Nivea Q10 sıkılaştırıcı vücut losyonu 400 ml ideal bir çözüm sunmaktadır.

Tüm cilt tipleri için uygun olan Nivea Nbody Q10 sıkılaştırıcı losyon, içeriğinde bulunan C vitamini ile cildi besler. Ayrıca içinde koenzim (Q10) barındıran losyon bu sayede hücrelerde enerji üretimine yardımcı olur. Vücutta koenzim doğal olarak üretiliyor olsa da yaş ilerledikçe üretim azalır. Nivea Q10 sıkılaştırıcı losyon cildinizi besleyerek yeniden canlılık kazandırır. Sıkı bir cilde kavuşmanızı sağlayan ürün, esnekliğin artmasına da yardımcı olmaktadır.

  • Koenzim Q10 barındıran losyon
  • 48 saat boyunca yoğun nemlendirme
  • Hücrelerde enerji üretimini artırma

Nivea Nbody Q10 Sıkılaştırıcı Losyon Genel Özellikleri

Nivea Nbody Q10 Sıkılaştırıcı Losyon Pmp 400 ml

Nivea kalitesiyle üretilen Nivea Q10 sıkılaştırıcı vücut losyonu pump 400, içeriğinde cilt için yararlı olan vitamin ve koenzimler barındırır. Kaliteli yapısı sayesinde düzenli kullanım ile birlikte etkisini hızlıca gösteren Nivea Q10 sıkılaştırıcı vücut losyonu, cildinizi nemlendirirken bir diğer yandan sıkılaşma sağlar.

Nivea Q10 sıkılaştırıcı vücut losyonu nasıl kullanılır, diye merak ediyorsanız bu sorunun yanıtı oldukça basittir. Ürünün kullanımı son derece basittir. Öncelikle pompalı bir tasarıma sahip olan şişeden gerektiği ölçüde losyonu elinize alın. Sonrasında tüm vücudunuza masaj yaparak ve nazik bir şekilde uygulayın.

Bu işlemi sabah ve akşam tekrarlayın. Düzenli olarak kullanıma devam ettiğinizde sadece 10 gün gibi kısa bir süre içerisinde bile etkileri görmeye başlayabilirsiniz. Bakım rutininizi sürdürerek cildinizin her zaman nemli, sıkı ve esnek bir yapıda olmasını sağlayabilirsiniz.

Nivea Nbody Q10 Sıkılaştırıcı Losyon Cildi Nemlendirir mi?

Nivea Q10 sıkılaştırıcı vücut losyonu 400 ml cildi nemlendirici bir yapıdadır. Düzenli kullanımın ardından cilt beslenir ve kurumuş olan cildin nemlendirilmesi sağlanır. Hızlı emilen formül sayesinde kremi uyguladıktan çok kısa bir süre sonrasında etkisi görülmeye başlanır.

Nivea Q10 sıkılaştırıcı losyonun öne çıkan bir diğer özelliği ise cildin uzun süre nemli hâlde kalmasını sağlamasıdır. Hızlıca emilen losyon, 48 saat boyunca yoğun nemlendirme etkisi gösterir. Düzenli olarak kullanım ile birlikte cildin devamlı olarak nemli olmasını sağlamak mümkündür.

Nivea Q10 sıkılaştırıcı vücut losyonu fiyatı oldukça uygun bir üründür. 400 ml’lik büyük şişe ile günlük bakım rutininizi haftalar boyunca devam ettirebilirsiniz. Gelişmiş formülü ile cildi hem nemlendiren hem de sıkılaştıran losyonu indirim fırsatından yararlanarak satın alabilirsiniz.

Nivea Nbody Q10 Sıkılaştırıcı Losyon Uyumlu Cilt Tipleri

Belirli bir cilt tipine göre geliştirilmeyen Nivea Q10 sıkılaştırıcı vücut losyonu 400 ml, tüm cilt tipleri için uygun bir vücut losyonudur. Farklı cilt tiplerinde bile aynı harika sonucun ortaya çıkmasını sağlayan Nivea sıkılaştırıcı losyon ile nemli ve sıkı bir cilde kolayca sahip olabilirsiniz. Nivea sıkılaştırıcı losyon ile düzenli kullanımda sadece 10 gün içerisinde gözle görülür derecede sıkılaşma sağlayabilirsiniz.

Nivea Q10 sıkılaştırıcı vücut losyonu ne işe yarar diye merak ediyor olabilirsiniz. Cildi canlandıran, hücrelerde enerji üretimini artıran ve cildinizin tamamen neme doymasını sağlayan losyon, günlük bakım rutininizin vazgeçilmezlerinden biri hâline gelecektir. Her cilt tipinde kullanılabilen losyon özellikle kuruyan ciltlerin nemlendirilmesinde önemli bir rol oynamaktadır. 

Trendyol’da yer alan Nivea Q10 sıkılaştırıcı krem yorumlar size ürün hakkında fikir verecektir. Kişisel bakım kategorisinde Nivea’nın diğer ürünlerine göz atabilir ve kişisel bakım rutininize kendinize göre çeşitlendirebilirsiniz.