Nivea Nıvea Soft Krem 300ml

105 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (53)
15 saat 28 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
114,90 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
3 saat 28 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kurumsal Fatura
2 saat 28 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kurumsal Fatura
119,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nivea Nıvea Soft Krem 300ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SRACOSMATİC Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN DEMİREL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2860352919
    Bu ürün SRACOSMATİC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Türkiye'nin en sevilen El ve Vücut bakım markası ve 110 yılı aşkın cilt bakım uzmanı NIVEA'dan NIVEA Soft Nemlendirici Bakım Kremi 300ml ile cildiniz hafiflesin!Canlandırıcı ve nemlendirici krem: Canlandırıcı hissi ile cildinizin yumuşak ve esnek olmasını sağlarHızlı emilen hafif formül: NIVEA nın nemlendirici losyon formülü içeriğindeki Jojoba yağı ve E vitamini içeriği ile cildinizi besler, nemlendirir ve ipeksi yumuşaklık sağlarTüm vücut için kullanım: NIVEA Soft nemlendirici yüz, vücut ve el nemlendirici olarak kullanılırHızlı emilen formül ile cilde nemi anında hapseder. Jojoba yağı ve E vitamini içeriği ile cildinizi besler, nemlendirir ve ipeksi yumuşaklık sağlarNIVEA Bakım Güvencemiz: 110 yıllık Cilt bakım uzmanlığımız sayesinde en yüksek kalite standartlarına sahip içerikleri seçiyoruzNIVEA Soft nemlendirici krem el, yüz ve vücut kullanımı için uygundurHer gün kullanım: Yağlı, kuru, hassas- tüm cilt tipleri kullanımı için uygundurCiltle uyumu dermatolojik olarak onaylanmıştırÜrün görseldeki kutusu ile gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Krem
  • SPF Korumasız
  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver

Nivea Soft Krem 300 ml, Nemlendirici Bakım Kremi, Yüz, Vücut, El, Jojoba Yağı, E Vitamini ile Cilt Bakımı

İnsan cildi dış etkenlerden dolayı kuruyarak tahriş olabilir. Bakım ürünlerinin başında el ve vücut için olan kremler yer alır. Bu ürünlerin nemlendirme ve tahriş olma gibi durumlara karşı cildi koruma özelliği mevcuttur. Doğrudan insan sağlığı ile alakalı olan bakım kremlerinin son derece kaliteli ve nemlendirme özelliğinin yüksek olması gerekir. Nivea soft krem 300 ml dermatolojik testlerden geçirilerek kullanıma sunulan bir üründür. Nivea yüz, vücut, el, jojoba yağı 300 ml içerisinde bulunan zengin yağlar cilt bariyerini koruyarak kuruma ve tahriş olmayı engeller. Ultra nemlendirme özelliğine sahip olan bu krem, hoş kokusu ile çok sevilir. Nivea soft krem 300 ml, nemlendirici bakım kremi, yüz, vücut, el, jojoba yağı, E vitamini ile cilt bakımı yapmak oldukça kolay ve zevklidir. Siz de bu ürün sayesinde cildinize bakım sağlayabilirsiniz.

  • Zengin vitamin değeri
  • Nemlendirici özellik
  • Tüm vücuda kullanım

Rutin Cilt Bakımı İçin Nivea Soft Krem 300 ml Seçeneği

Rutin Cilt Bakımı İçin Nivea Soft Krem 300 ml Seçeneği

Cilt bakım kremi günlük rutin kullanım için idealdir. Dermatolojik testlerden geçirilerek elde edilen Nivea nemlendirici bakım kremi 300 ml sayesinde bakımınızı yaparak güne daha ferah başlayabilirsiniz. Doğal öze sahip olan bu ürün E vitamini açısından oldukça zengindir. Bu da cildinizin ışıldamasına ve hak ettiği nemi almasına yardımcı olan bir faktördür. Aynı zamanda Nivea nemlendirici bakım kremin içerisinde yer alan jojoba yağı kuru ve tahriş olmaya yatkın olan cildi yatıştırmak açısından başarılıdır. Soğuk hava ya da yoğun iş temposu nedeniyle el ve yüzde kurumalar oluşabilir. Nivea E vitamini ile cilt bakımı 300 ml kullanarak kuruyan el ve yüzünüzü nemlendirebilirsiniz. Dirsek ve diz kapağı gibi hızlı kuruyan bölgelerde bu ürünü güvenle kullanabilirsiniz. Günün her anında cildinizin nem ihtiyacını karşılamak için bu kremi çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

Nivea Marka Nemlendirici Bakım Kremi ile Pürüzsüz Cilt

Nivea Marka Nemlendirici Bakım Kremi ile Pürüzsüz Cilt

Nivea soft krem tercih ederken cilt yapınızı bilmenizde fayda vardır. Yanlış tercih edilip kullanılan bakım kremi cilde büyük oranda zarar verebilir. Bu nedenle seçim yapmadan önce detaylı araştırma yaparak doğru ürün tercih edilmelidir. Kremin formülünde bulunan E vitamini ve jojoba yağı cildi canlandırarak yumuşak ve pürüzsüz olmasına katkı sağlar. Bu krem kullanıldıktan sonra anında cildinizin emmesini sağlar ve kısa sürede nemlenmesine yardımcı olur. El, yüz ve vücut için kullanılabilir bir üründür. Formülünde paraben veya alkol benzeri zararlı maddeler olmayan bu bakım kremini gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Kullanmadan önce Nivea soft krem 300 ml kullananlar diğer müşterilerin tecrübelerinden yardım alabilirsiniz. Böylelikle doğru uygulama teknikleri ile yüzünüzün ve elinizin derisinin yenilenmesine bu ürün sayesinde katkı sağlayabilir ve sağlıklı cilt sahibi olabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Nivea Soft Bakım Kremi 300 ml Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Nivea Soft Bakım Kremi 300 ml Fiyatları

Sağlık ile doğrudan alakalı olan bakım ürünlerini tercih ederken hassas ve dikkatli olmak gerekir. Ürünün özellikleri kadar fiyat bilgisi de dikkat edilmesi gereken detaylar arasındadır. Nivea Soft 300 ml fiyat bakımından müşterilerin bütçesine hitap etmeyi başarır. Bu nedenle seçim yaparken detaylı araştırma yapmak ve ürün içeriği hakkında bilgi sahibi olmak önemlidir. Tercih edilen ürünün hem fiyat hem de özellik açısından birbiri ile uyumlu olması da doğru seçim hususunda ayrı bir rol oynar. Siz de cildinizin ihtiyacı olan bakımı Nivea soft 300 ml ile karşılayabilirsiniz. Işıldayan ve pürüzsüz bir cilt için nemlendirici kullanmak önemlidir. Nivea soft krem 300 ml satın almadan önce fiyat araştırması yaparak bütçenize göre hareket edebilirsiniz. Trendyol’da yer alan Nivea soft krem 300 ml yorumları kısmından da yardım alabilirsiniz.