NIVEA Roll On 50 ml Kadın Pearl Beauty

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (36)
Kurumsal Fatura
9.1
merchant-badge-image
Kurumsal Fatura
114,90 TL
119,90 TL
Kurumsal Fatura
119,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NIVEA Roll On 50 ml Kadın Pearl Beauty

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Maviburada Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ÖZYÜREK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1052941129400020 Vergi Kimlik Numarası: 7180042418
    Bu ürün Maviburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nivea Roll On 50 ml Kadın Pearl Beauty

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Roll On
  • Hacim 50 ml
  • Çeşit Doğal içerikli
  • SPF Korumasız
Geri Bildirim Ver

Nivea Pearl & Beauty Kadın Deodorant Roll-on 50ml

Nivea, kozmetik alanında faaliyet gösteren köklü markalardan biridir. Kişisel bakım ürünleri konusunda bir asırlık tecrübeye sahip olan marka, ürettiği ürünlerin üstün kalitesi ile ön plandadır. Alman kalitesini müşterilerine hissettiren ve sektörde saygın kimliğini başarıyla koruyan marka, roll-on ve deodorant çeşitleriyle beğeni toplar. Nivea Pearl & Beauty serisi büyük ilgi görür. Özellikle yaz aylarında ihtiyaç duyulan bu ürün, sıcak günlerde terleme sebebiyle koltuk altında bakteri üremesinin önüne geçer. Bu bakteriler bir süre sonra kötü kokuya sebep olur. Bu üründen yararlanarak her daim hoş bir kokuya sahip olmanın avantajını yaşayabilirsiniz. Nivea Pearl Beauty deodorant, kullanıldığında ortalama 48 saatlik bir koruma sağlar. Bu nedenle gün boyunca ter kokusunu önlemek için Nivea Pearl Beauty roll on kullanabilirsiniz.

  • Uzun süreli koruma
  • Her cilt tipine uyum
  • Antialerjik içerik

Nivea Pearl & Beauty ile Besleyici İnci Özü İçeriği

Nivea Pearl & Beauty ile Besleyici İnci Özü İçeriği

Koltuk altı kolay kararan hassas noktalardan biridir. Kararan bu bölgeler, bakımsız bir imaj çizebilir. Markanın deodorantı ise kötü kokuyu yok etmesinin yanı sıra, bakım da yapar. Pearl and Beauty serisi, kötü kokuyu önlerken bakım sağlayan özelliğiyle ön plana çıkar. Nivea Pearl & Beauty roll-on deodorant 50ml kadın ürünleri, inci özü içerir. İnci özü ile cilde bakım yapan ürün, daha pürüzsüz bir koltuk altına sahip olmanızı sağlar. Yumuşak ve bakımlı bir cilt ile özgüveniniz de yenilenir. İşte, sporda ya da sokakta iken rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürün, her mevsim kullanım için idealdir. Nivea Pearl & Beauty kadın deodorant roll-on 50 ml fiyatlar açısından da uygunluk gösterir. Ayrıca indirim dönemlerinde ulaşabileceğiniz ekonomik seçenekler de mevcuttur. Bu tarz indirim fırsatlarını değerlendirerek çoklu alımlar yapabilirsiniz.

Nivea Pearl Beauty Ayrıcalığıyla Antiperspirant Bakım

Nivea Pearl Beauty Ayrıcalığıyla Antiperspirant Bakım

Nivea Pearl & Beauty kadın deodorant roll-on 50 ml ürünleri, antiperspirant bakım yapan malzemeler arasındadır. Ter, tek başına kötü kokuya sebep olmaz. Terleme sebebiyle koltuk altında oluşan sıcak ve nemli ortamda bir süre sonra bakteriler çoğalır. Bu da kötü kokunun oluşmasına neden olur. Markanın roll-on ürünü ile terlemeyi önleyebilir ve kötü koku oluşumunun önüne geçebilirsiniz. Pearl and Beauty serisi, antiperspirant olarak çalışır. Bu çalışma prensibi sayesinde ürün, ter gözeneklerini geçici bir süre tıkar. Böylece terleme faaliyeti bu süreçte durdurulur. Böylece terleme korkusu olmadan ve kötü kokuya maruz kalmadan günlük hayatınıza devam edebilir, sevdiklerinizle birlikte anın tadını çıkarabilirsiniz. Pearl Beauty ürününü her duş sonrasında düzenli olarak kullanabilir, böylece rahat ve özgür bir şekilde hareket etmenin avantajını yaşayabilirsiniz.

Sağlıklı ve Doğal İçeriği ile Pearl Beauty Ürünü Uygun Fiyatlarla

Sağlıklı ve Doğal İçeriği ile Pearl Beauty Ürünü Uygun Fiyatlarla

Pearl and Beauty ürünü, sağlıklı ve doğal malzemeler içerir. Dermatolojik olarak Nivea laboratuvarlarında test edilen roll on; etil alkol, renklendirici, alüminyum gibi maddeler içermez. Vücut bakımının önemli bir parçası olduğu için tüm cilt tiplerine uygunluğu kanıtlanmış bir ürün olarak beğeninize sunulur. Trendyol üzerinden Nivea Pearl Beauty deodorant kullananlar tarafından yazılan yorumlara göz atarak ürünü inceleyebilirsiniz. Nivea Pearl Beauty deodorant yorum kısmından ürünün kokusu, koruması hakkında bilgi edinebilir ve kararınızı buna göre verebilirsiniz. Nivea Pearl & Beauty kadın deodorant roll-on 50 ml yorum kısmındaki müşteri deneyimlerini inceleyerek güvenli bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. Bu ürünü uygun fiyat avantajlarıyla edinmek için indirim fırsatlarını takip edebilir ve çoklu alımlar yaparak bütçenizi zorlamadan uzun süre ihtiyaçlarınızı karşılamanın avantajını yaşayabilirsiniz. Böylece her zaman temiz ve bakımlı görünmenin keyfine varabilirsiniz.