NIVEA Q10 Kırışıklık Karşıtı Cc Krem

340 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
359,66 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

NIVEA Q10 Kırışıklık Karşıtı Cc Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKÇA CENTER Satıcı Ünvanı: MEHMET EMRE AKÇA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0180708649
    Bu ürün AKÇA CENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • body,img,div img {width: 100%
  • }Nivea Q10 Kırışıklık Karşıtı CC KremCilt TipiBütün cilt tipleri için uygundur.Ürün ÖzellikleriNIVEA Q10 Kırışık Karşıtı CC Krem, güçlü aktif içerikleriyle cilt kusurlarını kapatıyor, kırışıkları azaltıyor ve pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. Cildin doğal yapısında da bulunan ancak yaş ilerledikçe azalan koenzim Q10, hücrelerin kendini yenilemesi için gerekli enerjiyi sağlarken
  • kreatin enerjiyi depolayıp ihtiyaç anında açığa çıkarıyor. Mineral renklendiriciler ise pürüz, leke, yorgunluk belirtisi, renk farklılığı ve kırmızılık gibi cilt kusurlarını örtüyor. Ürün AvantajlarıGüçlü aktif içerikleri buluşturan Q10 CC Krem, aynı zamanda etkin şekilde cildi nemlendiriyor. Doğal cilt tonuna mükemmel uyum sağlayan NIVEA Q10 Kırışık Karşıtı CC Krem, 15 faktörlü güneş koruması sayesinde, zararlı UVA ve UVB ışınlarına bağlı kırışık oluşumuna karşı da koruma sağlıyor. Cilde anında daha genç, sağlıklı, aydınlık ve canlı bir görünüm kazandırıyor. %100 orijinaldır.Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
Geri Bildirim Ver