Nivea Soft El,yüz Ve Vücut Kremi 300 Ml,nemlendirici Bakım X2 Adet

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
199,95 TL193,75 TL
3 saat 53 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
224,90 TL
16 saat 53 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nivea Soft El,yüz Ve Vücut Kremi 300 Ml,nemlendirici Bakım X2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NIVEA Satıcı Ünvanı: ESFA LOJİSTİK VE DİJİTAL MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379039182400017 Vergi Kimlik Numarası: 3790391824
    Bu ürün NIVEA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NIVEA Soft ile cildiniz hafiflesin!
  • Türkiye'nin en sevilen El ve Vücut bakım markası Nivea'dan, Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi 300 ml kavanoz krem, günlük kullanım için uygun, etkili nemlendiricidir.
  • Anında emilen hafif formül: Jojoba yağı ve E vitamini içeriği ile zenginleştirilmiş formülü cildinizi besler, nemlendirir ve ipeksi yumuşaklık sağlar.
  • Ferah,yumuşak ve pürüzsüz bir cilt sağlar.
  • Canlandırıcı hissi ile cildinizin yumuşak ve esnek olmasını sağlar.
  • Yüz, vücut ve el bakımı için kullanılabilir
  • Tüm cilt tipleri için uygundur.
  • Ciltle uyumu dermatolojik olarak test edilmiştir.
  • NIVEA Soft nemlendirici kremin 200 ml,300 ml ve 75 ml formatları da mevcuttur.
  • 100 Yıllık Cilt Bakım Uzmanlığı ile sizler için en iyi içerikleri seçiyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Form Krem
  • SPF Korumasız
  • Tip Kavanoz
  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver

Soft Nemlendirici Krem Çeşitleri ile Kuru Ellere Son

Pürüzsüz ve sağlıklı bir cilde sahip olmak için bakım rutini oluşturmak oldukça önemlidir. Nivea, 130 yıldan fazla süredir günlük rutinlere eşlik etmektedir. Cilt ve vücut bakım ürünleri üreten firma, farklı cilt tiplerine uygun içerikler oluşturmaktadır. Farklı form ve yapılarda olan ürünler, cilt temizliği sonrasında uygulanmaktadır. Cildin ideal nem seviyesine ulaşmasına yardımcı olan Nivea Soft nemlendirici bakım kremi, cildin esneklik kazanmasına yardımcı olmaktadır. Ünlü markanın nemlendirici etkili losyon ve jelleri de mevcuttur. Bu ürünler sayesinde cilt esneklik kazanarak deforme olmamaktadır. Nivea, geniş ürün yelpazesi ile cilt ve vücut bakımı sırasında ihtiyaç duyulabilecek birçok ürünü bünyesinde sunmaktadır. Cilt tipine ve alışkanlıklara uyan bir temizleyici ile cilt kir ve yağdan kolayca arınmaktadır. Nivea Soft nemlendirici bakım kremi kullananlar ürünlerin nemlendirme özelliğinden oldukça memnundur.

  • Farklı Aroma ve Esanslar
  • E Vitaminli İçerik
  • Günlük Kullanıma Uygun

Nivea Soft Nemlendirici Krem Doğal İçerik

Nivea Soft Nemlendirici Krem Doğal İçerik

Yüksek nemlendirici özelliği bulunan ürün, hızlı emilir ve cildi tazeler. Cildin yumuşak ve esnek olmasını sağlayan ürün, günlük kullanım için idealdir. Ciltle uyumu dermatolojik olarak onaylanan ürün, içeriğinde E vitamini ve Jojoba yağı bulundurmaktadır. Canlandırıcı hissi ile cildin yumuşak ve esnek olmasını sağlayan krem, tüm cilt tipleri için uygundur. Nivea Soft nemlendirici bakım kremi özellikleri bakımından farklı cilt problemi olan kişilere hitap etmektedir. Hassas cilt yapısına sahip olan bireyler, cilt kuruluğu yaşayan kişiler ve farklı cilt rahatsızlıkları olan kişiler nemlendirici kremleri tercih etmektedir. Dirsek, bacak gibi kolay bir şekilde kuruyan bölgeler için Q10 içeren vücut sütleri bulunmaktadır. Vücut sütleri, Nivea Soft nemlendirici bakım kremi 300 ml ile birlikte kullanıldığında kuruluk problemi ortadan kalkmaktadır. Nivea soft nemlendirici bakım kremi nasıl kullanılır diye bakıldığında kullanımının oldukça kolay olduğu görülür.

Nivea Nemlendirici Krem Özellikleri

Nivea Nemlendirici Krem Özellikleri

Kış aylarında soğuk hava sebebiyle çatlayan ve kuruyan ciltler için destekleyici ürünlere ihtiyaç duyulmaktadır. Göz çevresi, yüz, eller ve vücudun daha birçok noktası kuruyabilmektedir. Onlarca çeşidi olan el kremleri ile el ve tırnaklar nemlendirilmektedir. Yağlı cildi olan bireyler, yoğun ve yağlı kremler tercih ettiğinde akne problemi meydana gelebilir. Nivea Soft nemlendirici bakım kremi faydaları arasında cilt tipine uygun olması nedeniyle sivilce oluşumunu engellemesi bulunmaktadır. Cildin ihtiyacı olan ideal nemi kazandıran ürün, yağlanmayı geciktirir. Kuru ciltli bireyler ise yoğun nemlendirme etkili ürünleri tercih etmektedir. Hassas, karma ve problemli olan cilt türleri farklı ürünlere ihtiyaç duymaktadır. Nivea Soft nemlendirici bakım kremi içindekiler arasında farklı aroma ve esanslar bulunmaktadır. Bu esanslar sayesinde kremlerin hoş bir koku vermesi sağlanmaktadır.

Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi Yorumları

Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi Yorumları

Gece boyunca cilt uyumamaktadır. Cilt kendini doğal yollarla tazelemektedir. Bu süreci desteklemek için nemlendirici krem desteğine ihtiyaç duyulmaktadır. Q10 ve keratin içeren gece kremleri sayesinde kırışıklıklarla mücadele edilmektedir. Yüzde bulunan kırışıklıklar azalırken yeni kırışık oluşumu engellenmektedir. Nivea Soft nemlendirici bakım kremi ne işe yarar sorusuna birçok yanıt verilebilmektedir. Cildin ihtiyacı olan nemi sağlayan ürün, sağlıklı ve parlak bir görünüme sebep olur. Cilde esneklik kazandırarak yaşlanmaya bağlı kırışıklık oluşumunu geciktirmektedir. Kuru cildin meydana getirdiği gerginlik hissi azalmaktadır. Çatlak, döküntü gibi cilt problemleri engellenmektedir. Farklı kokularda olan kremler, her zevke hitap edecek çeşitliliğe sahiptir. Nivea Soft nemlendirici bakım kremi fiyatı her bütçeye hitap edecek niteliktedir. Sağlıklı ve ışıl ışıl bir cilde sahip olmak isteyen kişiler, Nivea nemlendirici kremleri günlük rutinine eklemektedir. Dilerseniz siz de Trendyol'da yer alan Nivea soft nemlendirici bakım kremi 300 ml x 2 ürününü inceleyebilir, dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz.