3
Vücut Güneş Kremi kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

Nivea Güneş Koruyucu Ve Nemlendirici Spray Spf 50 200 ml

378 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (60)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16 saat 5 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4 saat 5 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16 saat 5 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nivea Güneş Koruyucu Ve Nemlendirici Spray Spf 50 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aylis Kozmetik Satıcı Ünvanı: AYLİS İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0123101749200001 Vergi Kimlik Numarası: 1231017492
    Bu ürün Aylis Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nivea Güneş Koruyucu & Nemlendirici Spray Spf 50 200 ml

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Form Krem
  • Görünüm Renksiz
  • İçerik Su Bazlı
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Tip Sprey
  • Özellik Suya Dayanıklı
Geri Bildirim Ver

Nivea 4005900253668 Sun SPF 50+ Koruma & Nem Nemlendirici 200 ml Güneş Kremi Sprey

Nivea 200 ml güneş koruyucu & nemlendirici sprey, SPF 50+ değerindeki yüksek önleyiciliğiyle güvenle kullanılan ürünler arasında yer alır. Hızlı şekilde emilen ve güneşe karşı koruyucu özelliğini hemen hissettiren bu ürün, yüksek bir etkiye sahiptir. Nemlendirici özelliği sayesinde güneşin zararlı ışınlarından korurken aynı zamanda cildinize bakım yapan bu faydalı krem, ailecek kullanacağınız boyutuyla tatillerinizin vazgeçilmezlerinden birisi olmaya adaydır. Spreyi sayesinde kolay kullanım imkânı sunan bu ürün, cilt bariyerini destekleyici niteliktedir. Sahip olduğu her özellikle kendisine hayran bırakan Nivea Sun koruma & nem güneş spreyi, oldukça hoş bir kokuya sahiptir. Yazı çağrıştıran esansı sayesinde kullanım sırasında kişinin kendisini iyi hissetmesini sağlar.

  • Suya dayanıklıdır.
  • 50+ koruyucu özelliği bulunur.
  • Nemlendirici etkilidir.

Nivea Sun SPF 50+ Koruma Sprey Güneş Kreminin Özellikleri

Nivea Sun SPF 50+ Koruma Sprey Güneş Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Nivea Sun koruma & nemlendirici güneş spreyi, önleyici faktörü oldukça yüksek bir üründür. 48 saate kadar nemlendirici etkisi sayesinde cildinizi zararlı güneş ışınlarından korurken aynı zamanda bakımını yapan bu sprey, hızlı emilim özelliğine sahiptir. Uygulama sonrasında cilt üzerinde yapışkan bir his bırakmayan bu yüksek korumalı güneş spreyi, suya karşı dayanıklıdır. Uygulama sonrası yaz tatillerinde havuz ve denize rahatlıkla girilebilen kalitedeki bu ürün, terlediğiniz zaman dahi etkisini yitirmez. Suya karşı dayanıklı olmasının yanı sıra denizleri kirletmeyecek içeriğe sahip olması sayesinde bu güneş spreyi, doğaya saygılı ürünlerdendir. Mikroplastik içermeyen formülüyle hem sizi hem de doğayı koruyan bu ürün, mikrobiyom dengesiyle uyumlu çalışır. %95 oranında geri dönüşümlü şişeye sahip Nivea Sun, sahip olduğu her özellikle kullanıcıları tarafından oldukça beğenilir.

SPF 50+ Nemlendirici Sprey Güneş Kremini Kimler Kullanabilir?

Nivea Sun SPF 50+ Nemlendirici Sprey Güneş Kremini Kimler Kullanabilir?

Nivea 200 ml güneş koruyucu & nemlendirici sprey, SPF 50+ faktörüyle herkesin kullanımına uygun bir üründür. Cilt sağlığını destekleyen özellikleri sayesinde çocuklarınız için dahi uygun olan bu sprey, anında koruma sağlar. Güneşe karşı hassas ciltler için yüksek koruma sağlayan içeriği sayesinde oluşabilecek alerjik reaksiyonların da önüne geçer. Hızlı emilim göstermesi sayesinde dışarı çıkmadan hemen önce uygulamanız hâlinde dahi etkisi hemen devreye gireceği için cilt sağlığınızı destekler. Anında UVB koruması sağlayan bu ürün, uzun süre boyunca UVA’ya karşı cildinizde bariyer görevi görür. Bu özellikleri sayesinde herkesin güvenle kullanılabileceği ürünler arasındadır. Çok hassas cilde sahip kişilerin kullanımı için özel olarak geliştirilen bu sprey, güneşin zararlı ışınlarına karşı tam koruma sağlar. Özellikle narin cilt yapısına sahip çocuklar için son derece etkili bir üründür.

Nivea Sun Çok Yüksek Koruma Sprey Güneş Kremi Nasıl Kullanılır?

Nivea Sun Çok Yüksek Koruma Sprey Güneş Kremi Nasıl Kullanılmalıdır?

Nivea 200 ml güneş koruyucu & nemlendirici sprey, SPF 50+ özelliğini cilde nüfuz ettikten hemen sonra gösterir. Bu nedenle güneşe çıkmadan önce bu ürünü uygulamanız, her an zararlı ışınlara karşı güvende olmanızı sağlar. Leke bırakmaması için kıyafetler ve sert yüzeylerle direkt temasından kaçınılması gereken bu sprey, ihtiyaç duyulduğunda tekrarlanabilecek formüle sahiptir. Şişesinin tasarımı sayesinde kolaylıkla tutma imkânı sunan bu ürün, sprey formunda olduğu için rahatlıkla uygulanabilir. Yeterli miktarın uygulanmasının ardından tam etkisini yitirmemesi için gün içinde ihtiyaç dâhilinde tekrar kullanılması önerilir. Çok yüksek koruma özelliğiyle herkesin oldukça beğendiği bu ürünü siz de satın almak isterseniz bahsedilen güneşten koruyucu spreyi, Trendyol üzerinden kolaylıkla ve uygun fiyatlarla sipariş edebilirsiniz. Dilerseniz Nivea SPF 50+ 200 ml güneş koruyucu & nemlendirici sprey yorumlarını da aynı sayfa üzerinden görüntüleme şansına sahipsiniz.