NIVEA Urban Skin Detox Yüz Maskesi 75 ml

85 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
149,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NIVEA Urban Skin Detox Yüz Maskesi 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dipfiyatburada Satıcı Ünvanı: NURŞEN SELOVA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5620346780
    Bu ürün dipfiyatburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nivea Urban Skin Detox Yüz Maskesi 75 Mlcilde detox yapar ve zararlı çevresel etkileri azaltır.ölü cilt hücrelerinden arındırır ve daha derin temizlik sağlar. ,cildi arındırır, görünümünü düzeltir ve mükemmel cilt tonunu destekler.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 0-199 ml
  • Form Jel
Geri Bildirim Ver

Nivea Urban Skin Detox Yüz Maskesi 75 ml

Günümüzde kadınların sıklıkla tercih ettikleri kişisel bakım ürünleri arasında yer alan temizleyici jeller, çeşitli tasarımları ile dikkat çeker. Özel formüle edilmiş Urban Skin Detox yüz maskesi 75 ml, eşsiz içeriği ve hafif yapısı ile üstün kalite ortaya koyar. Kadınların cilt yapısına ve ph dengesine uyumlu bir form sunarken aynı zamanda etkileyici içerik detayları ile dayanıklı ürün tasarımı yansıtır. Benzersiz bir yüz maskesi olan Urban Skin Detox Nivea, farklı malzemeler ile desteklenerek kişiler için modern bir kullanım sunar. Eşsiz tasarımı ile insan cildine uygun bir şekilde tasarlanan bu ürün, besleyici ve onarıcı özelliği ile pek çok işlev sunar. Nivea Urban Skin Detox yüz maskesi 75 ml, hızlı ve onarıcı etkisi ile cildinizin sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

  • Üst düzey etki
  • Kolay kullanım imkanı
  • Arındırıcı özellik

Dikkat Çekici Urban Detox Maske Özellikleri

Dikkat Çekici Urban Detox Maske Özellikleri

Modern detayları ile özel içerik formülasyonu sunan Nivea soyulabilir Urban Skin Detox yüz maske; sadece kadınların değil, kendine özen gösteren erkeklerin de vazgeçilmez ürünleri arasında yer alır. Hafif ve arındırıcı özelliği bulunan üründe içerik olarak pek çok farklı malzemeden faydalanılır. Bu malzemeler sayesinde yüz üzerinde hızlı ve kolay etki oluşur, cilt kısa sürede canlılık kazanır. Urban Detox maske, sağladığı arındırıcı etkisi ile yüz üzerinde oluşan kir, toz ve yağ gibi unsurları ortadan kaldırma konusunda uzmanlaşmış bir formül yansıtır. Bu formülü sayesinde cilt üzerinde oluşan ölü deriler arındırılır ve yerine yeni, doğal bir cilt derisi ortaya çıkar. Nivea Urban Skin Detox maske, derinlemesine bir temizlik oluşturulurken sahip olduğu özelliklerle beğeninizi kazanır. Jel kıvamında olan bu ürün, oldukça rağbet gören bir bakım malzemesidir.

Urban Skin Detox Maskesinin İçerik Özellikleri

Urban Skin Detox Maskesinin İçerik Özellikleri

Modern tasarımı ve içeriği ile pek çok farklı cilt tipine uyumlu bir yapı sergileyen ürün, özel jel formu ve yüz üzerindeki saten duruşu ile kullanım kolaylığı oluştururken temizleme aşamasında da pratiklik sunar. Nivea Urban Skin Detox soyulabilir siyah maske, çevresel faktörler aracılığıyla oluşan zararlı toksinlerin atılması ve bu atılan toksinlerin yerine onarıcı içerikler konulması açısından eşsiz bir etki yaratır. Bu benzersiz detox yüz maskesi içinde bulunan destekleyici malzemeler, arındırıcı yapısıyla cilt hücrelerini yeniler. Jel kıvamında bulunan Urban Skin Detox yüz maskesi 75 ml fiyatları ve özellikleri ile dikkat çekicidir. Cilt hücrelerinin yenilenmesine, canlı ve zinde bir görünüm oluşmasına yardımcı olan ürün, bütçe dostu fiyatlarla sizlerin beğenisine sunulur. Böylece zahmetsizce cilt yapınıza uygun olan ve üst düzey koruma sağlayan ürünün sahibi olabilirsiniz.

Bütçe Dostu Urban Detox Yüz Maskesi Fiyatları

Bütçe Dostu Urban Detox Yüz Maskesi Fiyatları

Nivea markasının bünyesinde yer alan Urban detox yüz maskesi, cilt tonunu destekler. Özel formu ve yapısı ile kaliteli ürün tasarımı ortaya koyan Nivea, ideal ürün boyutları sayesinde pek çok müşterinin ilgi odağı olmayı başarır. Birbirinden farklı ürün tasarımları içinde bulabileceğiniz Urban Skin Detox yüz maskesi fiyatları ile beğeni toplar. Bütçe dostu fiyatının yanı sıra; özel içeriği ile zararlı toksinlerin atılması ve cildin onarılması açısından avantaj sağlar. Aynı zamanda insan sağlığı açısından faydalı olan Nivea ürünü, cildin yenilenmesine ve cilt tonunun eşitlenmesine yardımcı olur. Anti alerjik özellik sunar. Bu özelliği sayesinde tüm cilt tiplerine uyum gösterir. Güvenli kullanım imkanı tanıyan Nivea Urban Skin Detox yüz maske yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşabilir ve detaylı bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca kampanyalı ürünlerin indirimli fiyatlarından faydalanarak ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.