NIVEA Vital Soya Yaşlanma Karşıtı Göz Bakım Kremi

999 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

NIVEA Vital Soya Yaşlanma Karşıtı Göz Bakım Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TAŞARAVM Satıcı Ünvanı: TAŞAR ALIŞ VERİŞ MERKEZİ TEKSTİL GIDA KUYUMCULUK İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0826051295700016 Vergi Kimlik Numarası: 8260512957
    Bu ürün TAŞARAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri Yaşlanma Karşıtı Göz Bakım Kremi Olgun ciltlerde hassas göz çevresindeki belirgin yaşlanma belirtilerini azaltır. Doğal Soya Özü OLGUN CİLT VE HÜCRE FONKSİYONLARI Yaş ilerledikçe, hücre yeni biyolojik döngülere ve enerji seviyelerine uyum sağlar. Cildin kendini yenileme hızı ve kolajen üretimi gibi fonksiyonlar yavaşlar ve böylece ciltte kırışıklık oluşumu ve dayanıklılık kaybı gibi yaşlanma belirtileri görülür. CİLDİNİZE ETKİSİ Düzenli kullanıldığında, olgun ciltlerde hassas göz çevresindeki belirgin yaşlanma belirtilerini azaltır. İçeriğindeki Soya Özü sayesinde cildin kolajen üretimini artırmaya yardımcı olur ve ciltteki Hyaluronik Asit seviyesini yükselterek cildin su tutma kapasitesini artırır. SONUÇ Göz çevresindeki çizgi ve kırışıkları azaltır. Cildi gözle görülür şekilde sıkılaştırır. Şişkinlikleri ve göz altı morluklarını azaltır. Yeniden canlanmış, genç görünümlü, sağlıkla ışıldayan bir göz çevresi sağlar. Kontakt lens kullanıcıları için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Yaşlanma Karşıtı
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver