NIVEA Yatıştırıcı Yüz Yıkama Köpüğü Kuru Ciltler 150 ml

91 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (77)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
94,90 TL
Kurumsal Fatura
120 TL94 TL
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
900 TL'ye 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
109,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NIVEA Yatıştırıcı Yüz Yıkama Köpüğü Kuru Ciltler 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: so shop Satıcı Ünvanı: KÜBRA ALŞENGİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0430255074
    Bu ürün so shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nivea Yatıştırıcı Yüz Yıkama Köpüğü Kuru Ciltler 150 ml Cildi derinlemesine ve nazikçe temizler.Doğal nem dengesini korumak için nemlendirir.Cildi günlük kirden kolayca arındırır ve yatıştırır.Badem Yağı içeren formülü sayesinde cildi yıpratmaz.Güzel kokusu ve yumuşak köpük formülüyle mükemmel bir yüz yıkama deneyimi yaşatır. Kullanımı: Kullanım sırasında köpüğe dönüşür. Köpüğü nazikçe masaj yaparak yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulayın ve suyla durulayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
  • Form Jel
  • Kullanma Amacı Yatıştırıcı
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Tip Tüp
Geri Bildirim Ver

Nivea Yüz Yıkama Köpüğü Kuru Hassas Ciltler ile Yatışan Cilt

Sağlıklı bir cilt yapısına sahip olmak için cilt temizliğine ve bakımına dikkat etmek gerekir. Gün içerisinde dış ve iç faktörlerden dolayı kirlenen ve yağ biriken ciltte düzenli temizlik yapılmadığında sivilce ve siyah nokta gibi kusurlar ortaya çıkar. Cildin temiz ve sağlıklı olması için ise günlük temizleme yapılması gerekir. Cildin kirden ve yağdan arınmasını sağlayan temizleme köpükleri cilt temizliği ve bakımında kullanılan en önemli üründür. Nivea hassas ciltler için yüz temizleme köpüğü, cildi derinlemesine temizleyerek cildi gün içerisinde temiz tutar. Gün içerisinde cildin ihtiyacı olan nemi ve temizliği yaparken cildi siyah nokta, kir ve sivilce gibi sorunlardan arındırır. Canlandırıcı ve nemlendirici etkiler gösteren Nivea yatıştırıcı yüz yıkama köpüğü kuru/hassas cilt 150 ml, kullanıcılarına zenginleştirilmiş formülü ile derinlemesine temizlik sağlar. Yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulanabilen Nivea yüz yıkama köpüğü hassas ciltler içinde kullanıma uygundur.

  • Hassas Ciltlere Özel Formül
  • Badem Yağının Güçlü İçeriği
  • Canlandırıcı ve Nemlendiren Yıkama Köpüğü

Nivea Yüz Yıkama Köpüğü Özellikleri

Nivea Yüz Yıkama Köpüğü Özellikleri

Cildin doğal nem dengesini koruyan Nivea kuru ciltler için yüz yıkama köpüğü, cilde sağlıklı ve parlak bir görünüm kazandırır. Eşsiz kokusu kullanıldığı anda yumuşak bir köpük formülü ile etrafa yayılır. Cilde masaj yaparak uygulandığında nazikçe temizlik sağlar ve cildin gün içerisinde kaybettiği nemi tekrardan kazandırır. İçeriğinde bulunan doğal badem yağı ve hydra ıq ile zenginleştirilen formülü kuru ve hassas ciltlere yoğun nemlendirme sağlar. Nivea yüz yıkama köpüğü kuru ciltler için tasarlanmış formülünde bulunan doğal badem yağının cilde birçok olumlu etkileri vardır. Badem yağının içerisinde bulunan zengin bileşenler cildin kaybettiği nemi tekrardan kazandırır, daha canlı ve parlak bir cilt görünümü katar. Cilt kuruluğunu azaltan badem yağı aynı zamanda cildin pul pul görünüp yıpranmasına engel olur. Yıkamadan kaynaklanan kuruluğun önüne geçerek cilt hassasiyetini azaltmaya yardımcı olur.

Nivea Yüz Yıkama Köpüğü Kullanımı

Nivea Yüz Yıkama Köpüğü Kullanımı

Hassas ve kuru ciltler için nemlendirici etkiye sahip Nivea yüz temizleme köpüğü kuru ciltler üzerinde pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. İçerisinde bulunan doğal badem yağının güçlü formülü sayesinde cildi güneş ışınlarından koruyarak güneş lekelerini tedavi etmeye çalışır. Cildi yumuşatan yumuşak köpük formülü ile ciltteki kuru ve sağlıksız görüntünün giderilmesini sağlar. Günlük kullanıma uygun olan hassas ciltler için yüz yıkama köpüğü, ciltte gün içerisinde kalan makyaj kalıntılarını da ciltten tamamen arındırır. Gündüz ve gece günde iki kez cilde masaj yaparak kullanıldığında cildin gençleşmesine ve sağlıklı görünmesine katkı sağlar. Nivea Yüz Yıkama Köpüğü Kuru Hassas Ciltler 150 ml yorumları arasında ciltte döküntü ve kaşıntıya engel olduğu bulunur. Cilt hücrelerinde yeni kanallar oluşmasını sağlayan hydra ıq içeriği, cilde dolgun ve taze bir görünüm katar, hassasiyetle savaşır.

Nivea Yüz Yıkama Köpüğü Özellikleri Çeşitleri

Nivea Yüz Yıkama Köpüğü Özellikleri Çeşitleri

Nivea Yüz Yıkama Köpüğü kuru hassas ciltler 150 ml kullanımı, kullanıcıların bir miktar aldıktan sonra köpüğe dönüşmesi sırasında cilde masaj yaparak uygulanır. Nazikçe masaj yapıldığı esnada geliştirilmiş formülündeki güçlü içeriği kullanıldığı andan itibaren ciltte faydalarını gösterir. Uygulandığı bölgelerin su ile durulanmasında sonra sağlıklı ve parlak görünümü cilde yansır. Nivea Yüz Yıkama Köpüğü kuru hassas ciltler 150 ml 70441, hassas ve kuru ciltlere özel formülü ile cildi derinlemesine temizlerken ekstra nem kazandırır. Nivea Yüz Yıkama Köpüğü kuru hassas ciltler 150 ml satın al seçeneğiyle ürünü ciltte uygulandıktan sonra güçlü ve doğal formül, cildin bakımlı ve sağlıklı görünmesini sağlar. Hassas ve kuru ciltlerin ihtiyacı olan nemi ve canlı cilt yapısını özel formülü ile kazandırır. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.