Nobel Akademik Yayıncılık Psikoloji Bir Keşif Gezintisi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nobel Akademik Yayıncılık Psikoloji Bir Keşif Gezintisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Son yıllarda giderek daha da önemli hâle gelen psikoloji alanı hem bir temel bilim hem de uygulamalı bir bilim olarak
  • insanın duygu, düşünce ve davranışlarının altında yatan nedenleri bir yandan en gelişmiş sinir-bilimsel görüntüleme teknikleriyle irdelemeye çalışırken bir yandan da toplumsal cinsiyet ve kültürel farklılıklara da yer vererek anlamaya ve açıklamaya çalışmaktadır. Alanın son derece deneyimli iki hocası tarafından yazılan bu kitap
  • aktif, keyifli ve aynı zamanda sorgulayıcı bir öğrenme ortamı sağlayarak, öğrencilerin temel psikolojik süreçleri ve uygulama becerilerini kazanmalarına ve aynı zamanda çalışma ortamlarında ve toplumda olumlu sonuçlara katkıda bulunacak değerleri sahiplenmeye başlamalarına zemin hazırlamaktadır. Bu doğrultuda alandaki boşluğu doldurmaya aday olan Psikoloji - Bir Keşif Gezintisi
  • sadece psikoloji öğrencileri için değil, konuya ilgi duyan herkes için vazgeçilmez bir kaynak kitaptır. Bu kitap
  • öğrencilerin katkılarını en iyi şekle getirmeye yardım edecek nitelikte önemli bilgiler sunan, kolayca anlaşılan özlü açıklamaların yer aldığı ve psikolojiyi daha kolay öğrenilebilir kılan özellikleriyle psikoloji alanına kazandırılmış önemli bir eserdir. Bu özelliklerinin yanında, etkileşimsel bir öğretim yöntemini benimsemekte ve eleştirel düşünmeyi sağlamaktadır. Bu nedenle hem psikoloji bölümü öğrencilerine hem de farklı bölümlere seçmeli olarak verilen psikolojiye giriş dersleri için uygun bir ders kitabıdır. Ayrıca alandaki son araştırma bulgularını aktararak ve bilgilerin günlük yaşama uygulanması için örnekler vererek öğrencileri öğrenmeye, araştırmaya ve uygulamaya da güdülemektedir. Siz öğrenmek isteyin, Psikoloji - Bir Keşif Gezintisi size yol göstersin… Aradığınız Tüm Üniverstite, Fakulte Ders Kitaplarını Mağazamızdan Sipariş Verebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar A. Adnan Çakmakçıoğlu
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Nobel Akademik Yayıncılık Psikoloji - Bir Keşif Gezintisi - Psychology - An Exploration

Son yıllarda giderek önem kazanan psikoloji, temel bir bilim dalı olarak duygu, düşünce ve altında yatan nedenleri inceler. Bu nedenleri araştırırken toplumsal, cinsiyet ve kültürel farklılıklara yer vererek son teknoloji nöro-bilim teknikleriyle görüntüler. Alanında son derece uzman olan iki eğitimci tarafından yazılan Nobel Akademik Yayıncılık psikoloji - bir keşif gezintisi - psychology - an exploration, aktif sorgulayıcı bir öğrenme ortamını son derece eğlenceli bir şekilde öğrencilere sunar. Bu alanda eğitim gören öğrencilerin bilgilerine büyük ölçüde destek olmayı hedefler. Nobel Akademik Yayıncılık psikoloji alanında bu kitapla birlikte hem ruhsal süreçler hem de uygulama becerileri kazandırmaya yönelik kolayca anlaşılan özlü açıklamalar barındırır. Aynı zamanda psikoloji alanını öğrenmek için bu ürün ile sağlam bir giriş yapabilirsiniz.

  • Temel psikoloji bilgileri
  • Bilinçaltının derinlikleri
  • Açıklayıcı özlü anlatım

Etkileyici Anlatımıyla Nobel Akademik Psikoloji

Etkileyici Anlatımıyla Nobel Akademik Psikoloji

Bir bilim dalı olarak psikoloji yüzyıllardır insan davranışlarını ve zihnini sistematik olarak irdeler. İnsanın düşünce yapısı, yaşanılan olaylar karşısında tepkisi ve sonuçlarını incelemesiyle son derece ilgi çeken bir bilim dalı olur. Kendi benliğinizi keşfetmeyi ve çevrenizdeki insanlarla çok sağlıklı ilişkiler kurmayı hedeflerken bu kitap sizin için ideal bir tercih olabilir. Nobel Akademik Yayıncılık psikoloji - bir keşif gezintisi - psychology - an exploration kullananlar bu alana dair meraklarını keyifli bir şekilde tatmin eder. Kitap, oldukça açıklanabilir sözler ve özlü anlatımlar içerir. İnsan ruhunun, toplumsal psikolojiyi hangi ölçüde etkilediğine değinir. Kitabı mutlaka okuyarak alanında uzman yazarların tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. Engin bilgilerinize ek olarak etkileşimsel öğretim yöntemini benimseyebilirsiniz Aynı zamanda içerdiği güncel araştırma sonuçları sayesinde eleştirel düşünmeyi sağlayabilirsiniz.

Nobel Akademik Yayıncılık Kitabının Fiyatı

Nobel Akademik Yayıncılık Kitabının Fiyatı

Eleştirel düşünmeyi sağlayan bu kitap, psikolojiye giriş dersleri için uygundur. Ayrıca alanındaki son araştırma bulgularını gündelik hayatta uygulanabilmesi için örnekler sunar. Okuyuculara çalışma ortamlarında ve toplumsal etkileşimlerde olumlu sonuçlara katkıda bulunacak değerleri sahiplenmeye başlamalarına zemin hazırlar. Öğrencileri öğrenmeye, araştırmaya ve uygulamaya dair motive eder. Kitabı okuyan öğrencilerin ve psikolojiye ilgi duyan müşterilerin yorumlarını okuyabilirsiniz. Nobel Akademik Yayıncılık psikoloji - bir keşif gezintisi - psychology - an exploration yorumları, anlatım tarzı ve içeriği hakkında kısa sürede bilgi edinmenize yardımcı olur. Saundra K. Ciccarelli ve J. Noland White temel psikoloji girişini yaparak duyulan merakın beklentilerini karşılar. Bilinçsel ve bilinçaltı kavramlarına değinip kişinin kendini tanıması için bilinçdışı etkenleri göz önünde bulundurması gerektiği vurgulanır. Yol gösterici olan bu kitapla birlikte psikolojinin farklı konuları ile ilgili beklentilerinizi karşılayabilirsiniz.

Akademik Yayıncılık Psikoloji Kitabının Yorumları

Akademik Yayıncılık Psikoloji Kitabının Yorumları

Kitap satın alma esnasında özelliklerinin yanı sıra fiyatı da müşterilerin dikkatini çeker. Ancak kitap, öğrenmenin yanı sıra kişisel ve kültürel gelişiminize katkı sağlaması açısından düşünmeden almanız gereken ürünlerden biridir. Bu kitabın içerdiği bilgiler paha biçilemez ölçüde değerlidir. Nobel Akademik Yayıncılık psikoloji - bir keşif gezintisi - psychology - an exploration fiyatının uygunluğu ile de müşterilerin dikkatini çeker. Bu bilim dalına giriş yapmayı ve bilgi deneyimini üst düzeye çıkarmayı hedefleyenler için ideal bir tercihtir. Sadece psikoloji öğrencileri için değil, bu alana ilgi duyan herkes için vazgeçilmez bir kaynak kitaptır. Nobel Akademik Yayıncılık psikoloji - bir keşif gezintisi - psychology - an exploration satın alarak bu alana girişiminizin temellerini sağlam bir şekilde atabilirsiniz. Yazarların derlediği bulgulardan yararlanarak okul hayatınızda ve sosyal yaşamınızda aktif bir katılım sergilemenizi sağlayan bu kitabı Trendyol’dan kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.