Nobel Akademik Yayıncılık Temel Gübre Bilgisi / Burhan Kacar / / 9786051335964

138 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nobel Akademik Yayıncılık Temel Gübre Bilgisi / Burhan Kacar / / 9786051335964

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nobel Akademik Yayıncılık Satıcı Ünvanı: NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631058729700019 Vergi Kimlik Numarası: 6310587297
    Bu ürün Nobel Akademik Yayıncılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hayvan dışkılarının düştüğü yerlerde bitkilerin daha iyi geliştiğini gören ilk insanların görgülerine dayanarak başlattığı gübre kullanımı, günümüzde de sürmektedir. Modern kimyasal gübre endüstrisinin 1840'lı yıllarda kurulup gelişmesiyle kimyasal gübrelerin üretim ve tüketimlerine koşut olarak tarım ürünlerinde de doğrusal artışlar sağlanmıştır. Son yıllarda yürürlüğe giren kimyasal ve organik gübrelere ait yönetmelikler ile ülkemizde gübre üretimi ve pazarlaması Avrupa Birliği (AB) ilkelerine uyumlu hâle getirilmiştir. Bu kitabın amacı, AB uyum programı içerisinde yürürlüğe konulan yönetmelikler dikkate alınarak organik ve inorganik (kimyasal) gübreler ile özellikleri üzerinde bilgi vermektir. Toplam 5 ana ve 23 alt bölümden oluşan bu kitabın I. ana bölümünü oluşturan Gübre ve Gübrelemenin Temel İlkeleri, 8 değişik alt bölümde açıklanmıştır. Organik Madde İçeren Gübreler başlığını taşıyan II. ana bölüm 3 alt bölümde açıklanmış ve Kimyasal (İnorganik) Gübreler başlığını taşıyan III. ana bölümde azotlu, fosforlu ve potasyumlu gübreler üzerinde bilgi verilmiştir. İkincil Bitki Besin Elementleri başlığını taşıyan IV. ana bölümde ise Kalsiyumlu, Magnezyumlu ve Kükürtlü gübreler tanıtılmıştır. Beşinci son ana bölümü oluşturan Mikro Bitki Besin Elementlerini İçeren Gübreler başlığı altında Demirli, Manganlı, Çinkolu, Bakırlı , Borlu ve Molibdenli gübreler üzerinde ayrıntılı bilgi verilmiştir. Kitap, yurdumuzun değişik yörelerinde yapılmış araştırma bulgularına öncelik verilmek suretiyle en yeni bilgi ve bulgular ışığında hazırlanmıştır. Kitapta yer alan tüm bölümler, değişik üniversite ve araştırma kuruluşlarımızda görev yapan konu uzmanı toplam 18 bilim adamı ve araştırmacı tarafından okunmuş ve öneriler doğrultusunda gereken yapılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Burhan Kacar
Geri Bildirim Ver