Nobel Tıp Kitabevi Ganong’un Tıbbi Fizyolojisi-prof. Dr. Ümmühan Işoğlu-alkaç-

890 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Nobel Tıp Kitabevi Ganong’un Tıbbi Fizyolojisi-prof. Dr. Ümmühan Işoğlu-alkaç-

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rokkom Satıcı Ünvanı: ROKKO MÜHENDİSLİK MİMARLIK VE İÇ MİMARLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735158561700001 Vergi Kimlik Numarası: 7351585617
    Bu ürün Rokkom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ganong’un Tıbbi Fizyolojisi’nin 25. Baskısında çizimler yenilenirken, metninde de önemli ve zamana uygun güncellemeler yapılmıştır. Bu baskıdaki şekiller ya gözden geçirilmiş ya da tamamen yenilenmiştir. Bu yeni baskıda, ortak içerik alanlarının anlaşılmasına yardımcı olmak amacıyla benzer yapıları, hücreleri ve organları göstermek için birbiri ile tutarlı renklendirme ve şematik çizimler kullanılmıştır. Bu gözden geçirmede yazarlar çizimler ve kavramsal şekiller ile akış şemalarının sayısını artırarak fizyolojiyi tanımlayan bütünleşmiş materyalin öğrenilmesini kolaylaştırmıştır. Mükemmel, kolay okunan ve kullanıcı uyumlu olan bu kitap, USLME çalışması için idealdir ve hem bölüm tabanlı müfredat dersleri için yardımcı kitap veya entegre müfredatlar için birincil kaynak olarak kullanılabilir. Kırk yıldan daha uzun süreden beri İnsan Fizyolojisinde öncü-Özlü, Güncel ve Klinikle İlgili- ders kitabı.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ganong'un Tıbbi Fizyolojisi - Nobel Tıp Kitabevi

Tıbbi fizyoloji alanındaki sınavlar için özel olarak derlenen çalışma kitabıdır. K-Ganong'un Tıbbi Fizyolojisi kitabı, insan fizyolojisi konusundaki en iyi kitaplar arasında yer almaktadır. Renkli görsel şemalarının yanında, detaylı anlatımlarıyla da öne çıkan Ganong'un Tıbbi Fizyolojisi kitabı, 350’nin üzerinde soru ve cevabı içerisinde barındırmaktadır. USMLE ve farklı tıbbi fizyoloji sınavlarına hazırlık için en ideal kaynaklar arasına girerken, çalışma sürecinde tüm konulara hakimiyet sağlamaktadır. 25. baskısı çıkan Ganong'un Tıbbi Fizyolojisi kitabı, ileri gelen tıbbi fizyoloji uzmanlarının bir araya gelmesiyle oluşturulmuştur. Alanında en iyilerin ortak çalışması sonunda elde edilen Ganong'un Tıbbi Fizyolojisi kitabında tıbbi fizyoloji ve insan fizyolojisi hakkındaki tüm detaylar özenle açıklanmıştır. Sınav hazırlığında, gerekli tüm eksikliklerin tamamlanması için gerekli çalışma metotlarına hakimdir.

  • Tecrübeli Yazarların Tavsiyeleri
  • Sınav Sürecinde Başarılı Çalışma
  • Kavramları Kolay Anlama Tekniği

Sınava Hazırlıkta Etkili

Sınava Hazırlıkta Etkili

Tıbbi fizyoloji alanındaki sınavlarda ve USMLE sınavlarındaki konuların tamamını içeren, önemli bir kavram kitabıdır. İnsan fizyolojisi alanındaki en önemli konu ve kavramların bir araya getirildiği Ganong Tıbbi Fizyoloji kitabıyla, sınav konuları daha anlaşılır hale getirilmiştir. Dünya genelinde tercih edilen Ganong’s Review of Medical Physioogy tıbbi fizyoloji kitabından yola çıkılarak hazırlanmıştır. İçerisinde 350’nin üzerinde kavram sorusu ve cevabı yer almaktadır. Ganong’s Review of Medical Physioogy tıbbi fizyoloji kitabının 25. baskısı baz alınarak hazırlanan kitapta, alanında uzman tıbbi fizyoloji yazarlarının katkıları ve yeni eklemeleri de yerini almıştır. Tıbbi fizyoloji sınavında başarılı olmak ve tüm kavramları kolay şekilde öğrenebilmek için gerekli yöntem ve ipuçları, kitap içerisinde profesyonelce belirtilmektedir. Resimli detaylandırma ve görsel özelliği sayesinde, konuların hızla anlaşılması sağlanır.

Uzman Yazarların Deneyimleri Tek Kitapta

Uzman Yazarların Deneyimleri Tek Kitapta

Ganong'un Tıbbi Fizyolojisi içeriği, Ganong’s Review of Medical Physioogy tıbbi fizyoloji kitabının 25. baskısında ele alınan konular üzerinden belirlenmiştir. Ganong’s Review of Medical Physioogy tıbbi fizyoloji kitabındaki önemli kavramlar ve bilgilendirmeler, yazarlar tarafından tekrardan kaleme alınarak derleme bir kitap elde edilmiştir. Çeşitli konu anlatımları, konu özetleri ve çoktan seçmeli çıkmış sorularla desteklenen kitapta, sınavda karşılaşılacak tüm detaylar yerini almıştır. Yeni dönem sınavlarında yer alan sorular ve soru kalıpları, çoktan seçmeli sorular ve müfredata dahil olan güncel kavramlar, yazarlar tarafından özenle hazırlanarak kitaba dahil edilmiştir. Ganong'un Tıbbi Fizyolojisi özellikleri arasında yer alan en önemli nokta, kitabın 533 sayfa kalınlığında olmasıdır. 533 sayfalık büyük bir ansiklopedi görevinde olması, tek kitapla birçok konunun bir araya getirilmesi imkanını sunmuştur.

Önemli Kavramları Kolay Anlama İmkânı

Önemli Kavramları Kolay Anlama İmkânı

Nobel Tıp Kitabevi Ganong'un Tıbbi Fizyolojisi kitabında, USMLE ve diğer fizyoloji sınavları için gerekli olan sayısız kavram özel şekilde tarif edilmiştir. Renkli baskıyla hazırlanan görsel ve kavram tarifleriyle, konunun daha iyi anlaşılması sağlanmaktadır. Prof. Dr. Ümmühan İşoğlu – Alkaç ve Prof. Dr. M. Numan Ermutlu tarafından çeviri editörlüğü ve çeviri editörü yardımcılığı görevleri üstlenilmiştir. Kitabın yazarları, Kım E. Barrett, Susan M. Barman, Scott Boıtano ve Jane F. Reckelhoff olarak sıralanmaktadır. Sınav sürecine hazırlık ve tekrar adımlarında etkili kullanım sunan Ganong'un Tıbbi Fizyolojisi kitabıyla, fizyoloji konularındaki tüm eksikler kolaylıkla giderilecektir. Güncel müfredat derslerini bir arada barındıran Ganong'un Tıbbi Fizyolojisi özeti, kitabın bölümleri arasında yer almaktadır. Kitabı daha önceden temin eden ve kullanan kişilerin değerlendirmeleri, Ganong'un Tıbbi Fizyolojisi Yorumları bölümünde belirtilmektedir.