Nobel Tıp Kitabevi Lippincott Biyokimya: Görsel Anlatımlı Çalışma Kitapları

600 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Nobel Tıp Kitabevi Lippincott Biyokimya: Görsel Anlatımlı Çalışma Kitapları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rokkom Satıcı Ünvanı: ROKKO MÜHENDİSLİK MİMARLIK VE İÇ MİMARLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735158561700001 Vergi Kimlik Numarası: 7351585617
    Bu ürün Rokkom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lippincott Biyokimya: Görsel Anlatımlı Çalışma Kitapları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Lippincott Biyokimya: Görsel Anlatımlı Çalışma Kitapları

Özellikle biyokimyanın temellerini atabilmek için en sağlam kaynaklardan bir tanesi olan Lippincott görsel anlatımlı çalışma kitapları en karmaşık bilgilerin bile en doğru şekilde iletimini sağlamaktadır. Öğrenciler için biyokimya alanında en çok tercih edilen kaynaklardan biri olarak kullanılmaktadır. Kritik noktaları anlamak ve üzerinde çalışmak için gerekli tüm imkanları sunan Lippincott biyokimya çalışma kitabı, bu alanda kendine özgü içeriğiyle öne çıkmaktadır.

 
  • Nobel Tıp Kitabevi Lippincott biyokimya, 20 yıllık bir tecrübeyle, kullanıcılarına her zaman en doğru bilgiyi ulaştırır.
  • Biyokimya alanında en son bilgilere göre hazırlanmıştır.
  • Bilgilerin akılda kalması amacıyla renkli şablonları farklı bölümlerde kullanır.

Lippincott Biyokimya Çalışma Kitapları Özellikleri

Lippincott Biyokimya Çalışma Kitapları Özellikleri

Benzerlerine göre çok daha farklı anlatım tarzıyla dikkat çeken bu kitap, kendine has özellikleriyle beraber alanında ilk sırada yer almaktadır. Hem köklü bir bilginin garantisini veren hem de son gelişmeleri yakından takip eden içeriğiyle Nobel Tıp Kitabevi Lippincott Biyokimya çalışma kitabı, ana hattını oluşturan özlü içeriklerini konuların daha kolay anlaşılabilir olması için sunar. Kolay takip edilebilir olması sebebiyle öğrencilerin dikkatini derse yoğunlaştırır. Konuların temelden anlatıldığı her bölüme ek olarak yer alan özet kısımları, biyokimya konularının çok daha rahat bir şekilde anlaşılmasına olanak sağlamaktadır. Güncellenmiş içeriklere sahip olması nedeniyle, pek çok kullanıcının gözde çalışma kitapları arasında yerini alır. Bilgiye erişimde sunduğu özellikler bakımından biyokimyanın her alanında kapsamlı bilgi verebilme kapasitesine sahiptir. Lippincott biyokimya görsel anlatımlı çalışma kitapları muadillerinden farklı olarak klinik olgulara yer vermekte ve bu olguların gündelik hayatta nasıl uygulandığı aktarabilmek için "klinik kutucukları” kısımlarını kullanmaktadır.

 

Lippincott Biyokimya Çalışma Kitapları Kullanımı

Lippincott Biyokimya Çalışma Kitapları Kullanımı

Lippincott Biyokimya çalışma kitabının kullanımı oldukça kapsamlıdır. Nobel Tıp Kitabevi Lippincott biyokimya çalışma kitabı, görsel anlatım üzerinden ilerlediği için biyokimya alanında eşsiz bir öğrenme kolaylığı sunmaktadır. Kritik bilgilerin öğrenilmesi ve uygulanması konusunda, öğrencilere farklı bir deneyim yaratmaktadır. İçeriklerin özüne inilmiş olması ve bölümlere ayrılarak tek tek incelenmesi biyokimyanın anlaşılması için kolaylık sağlamaktadır. Aynı zamanda özet kısımları ile beraber öğrencilerin edindiği bilgileri tekrar etme ve pekiştirme imkânı bulunmaktadır. Yeni nesil bir eğitim anlayışına sahip olmakla beraber biyokimyanın temellerinden hiçbir zaman uzaklaşmayan Lippincott biyokimya görsel anlatımlı çalışma kitapları, bu alanda çalışmak ya da kendini geliştirmek isteyen herkes için çok fazla avantaja sahiptir. En zor ve karmaşık konuları bile kolaylıkla aktarma konusunda olan başarısı kullanıcıların bu kitabı tercih etmelerine yardımcı olmuştur.

 

Lippincott Biyokimya Çalışma Kitapları Yorumları

Lippincott Biyokimya Çalışma Kitapları Yorumları

Nobel Tıp Kitabevi Lippincott Biyokimya yorum ve değerlendirmeleri özellikle öğrenciler tarafından bu kitabın ne kadar faydalı olduğu hakkında bilgi vermektedir. Kullanıcı yorumları da özellikle bahsi geçen farklı ve yeni özelliklere odaklanmaktadır. Biyokimya alanındaki derslerde bir yardımcı olarak bu kitabı tercih ettiğini vurgulayan kullanıcılar, Lippincott biyokimya görsel anlatımlı çalışma kitaplarının özellikle renkli resimlerle beraber çok daha rahat bir anlatıma sahip olduğunu belirtmektedir. Biyokimya alanındaki kavramların en kapsamlı şekilde anlatıldığını aktaran kullanıcılar, aynı zamanda bu kavramların günlük hayatta kullanımına da aşina olmaktadır. Bu ürünün kullanıcı yorum ve değerlendirmelerini daha detaylı incelemek isterseniz sayfanın alt bölümünde yer alan değerlendirme kısmına göz atabilirsiniz. Kullanıcılara büyük kolaylık sağlayan Nobel Tıp Kitabevi Lippincott biyokimya fiyat bilgisi ile birlikte Trendyol’da yer almaktadır. Ekonomik olması ve güncel konulara yer vererek kapsamlı bir bilgi hazinesi sunması sebebiyle oldukça tercih edilen bu kitabı dilerseniz hemen sipariş verebilirsiniz.