Nobel Yaşam Futbol Bir Akıl Oyunu Ii - Futbolcular I?çin I?leri Psikoloji Teknikleri - Soccer Tough Ii Advance

112 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
162,80 TL157,25 TL

Ürün Bilgileri

Nobel Yaşam Futbol Bir Akıl Oyunu Ii - Futbolcular I?çin I?leri Psikoloji Teknikleri - Soccer Tough Ii Advance

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nobel Akademik Yayıncılık Satıcı Ünvanı: NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631058729700019 Vergi Kimlik Numarası: 6310587297
    Bu ürün Nobel Akademik Yayıncılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Spor psikolojisi alanında bilimsel çalışmaların ön plana çıktığı ve bu çalışmaların özellikle futbola sunduğu katkıların giderek arttığı bir dönemde yaşıyoruz. Bu alanda yapılan gerek teorik gerekse uygulamaya dönük eserlerin antrenörlere ve sporculara ışık tutuğu görülmektedir. Dan Abrahams da bu kitabıyla
  • bilişsel psikolojinin (algı, dikkat, konsantrasyon...vb) temel bakış açısını, en pratik ve en akıcı bir şekilde futbolda olabileceğinin en iyisi olmak isteyen herkesin hizmetine sunmaktadır. Bu kitabın futbolculara, antrenörlere ve ülke futboluna önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Bu eserde emeği geçen herkese teşekkür eder, özgün bireylerin gelişimini önemseyen, bu gelişime katkı yapmaktan haz duyan herkesin bu kitabı okumasını içtenlikle tavsiye ederim. Özkan Sümer/Teknik Direktör- TÜFAD Onursal Başkanı Bu kitap, Türkiye’de futbolun gelişimi için ihtiyaç duyduğumuz beyin ve kas arasındaki uyumu geliştirici, futbolcular için öz güven besleyici ve özellikle eğitimci bir antrenör için tahrik edici bir içeriğe sahiptir. Kreatif ve klas oyunculara gelecekteki futbolun ihtiyacı olacağını düşündüğümüzde, yetiştireceğimiz oyuncuların geleceğini inşa etme ve futbolun kalitesini geliştirme sürecinde yararlanabileceğimiz önemli bir kaynaktır. Genetiğimizin futbol için yaratılmış olduğuna inanan birisi olarak, bu kitaptaki bilgilerin altın değerinde ve stratejik bir özelliğe sahip olduğunu düşünüyorum. Bu bağlamda her antrenörün, altyapı eğitimcilerinin ve futbolcuların bu kaynaktan yararlanmalarını öneriyorum. Gelişim, bilimi avucumuzun içine alarak yapacağımız çalışmalar sonucu olacaktır. Bu kitabın oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Mustafa Reşit Akçay/Teknik Direktör Trabzonspor’da futbol oynadığım yıllarda entelektüel insan, sevgili Özkan Sümer hocamın, hem futbolculuk hem de antrenörlük yaşantımda hep rehber edindiğim "Maçı önce zihninizde, beyninizde oynayın." sözlerinin, bilimsel yöntem ve zihinsel tekniklerle sistematik bir biçimde bu kitapta ortaya koyulduğunu gördüğümde heyecanlandım. Dan’ın bu eserinin, antrenörler ve futbolculara üst düzey gelişimsel farkındalık ve oyun felsefesi kazandıracağını, futbolla ilgilenen herkesin futbol psikolojisini yaşamlarının bir parçası hâline getirmelerine ve bütünsel bir performans ortaya koymalarına rehberlik edeceğini düşünüyorum. Yolu futboldan geçen herkesin bu kitabı zevkle okuyacağını umuyorum. Hüsnü Özkara/ Teknik Direktör Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Dan Abrahams
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver