6
Yemek İçecek Gurme kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

Nobel Yaşam Profesyonel Aşçılık & Professional Cooking

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
900 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
949,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.216 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nobel Yaşam Profesyonel Aşçılık & Professional Cooking

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Profesyonel Aşçılık Professional Cooking Wayne Gisslen / Nobel Yaşam Basım Yılı: 2019
  • Sayfa Sayısı: 1040
  • Kağıt Türü: Kuşe Kağıt
  • Ebat: 21,5 x 27,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786059746939
  • Yazar: Wayne Gisslen
  • Çevirmen: Kolektif
  • Modern yemek servisi hızla gelişiyor ve şefler için "Profesyonel Aşçılık" kitabı da gelişmeye devam ediyor. Temel beceriler üzerine içeriklere ek olarak güvenilir ve tamamen test edilmiş reçeteler bu kitabı tüm ciddi öğrenciler ve profesyoneller için olmazsa olmaz bir kaynak hâline getirmektedir. Aynı zamanda Sekizinci Basım mutfak uygulamaları ve tekniklerindeki en son uygulamaları yansıtan önemli yeni ve gözden geçirilmiş materyaller içermektedir: Kitap etler kümes hayvanları ve balıklar için temel pişirme yöntemlerini yeni bir bölümde birleştirerek bu ürünler için belirli teknik ve prosedürlere odaklanan kısımlardaki bilgileri güçlendiriyor. Yiyecek sunumu ve tabak hazırlama hakkında güncellenmiş ve yeni resimlerin eklendiği bir bölüm her tür yemek hizmeti operasyonuna uygun modern sunumlar tasarlanması için araçlar sunuyor. Giderek daha popüler olan popüler sous-vide pişirme tekniği yeni "trend" reçeteleri ile daha fazla pekiştiriliyor. Moleküler gastronomi hareketi bu teknikleri kullanarak genişletilmiş bir reçete koleksiyonu ile daha fazla ilgi ve yeni keşiflerle büyüyor.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Wayne Gisslen
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 1000+
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Profesyonel Aşçılık - Wayne Gisslen

Mutfak, genel olarak bilgi ve beceri isteyen bir alan olmakla birlikte yemek yapma sanatı da ilgisi bulunan insanları çeken bir alandır. Özellikle restoran gibi hızlı hizmet veren alanlarda çalışan aşçılar ve bu alana ilgisi olan yaş farkı gözetmeksizin, herkes için uygun kaynaklar bulunmaktadır. Bu alanda bulunmak isteyen insanlar için tasarlanan bu profesyonel aşçılık kitabı çeşitleri, mutfak hakkında her türlü detayı ve püf noktaları içermekte ve aşçılık alanındaki insanlara faydalı olmaktadır. Mutfakla ilgili birçok terime içerisinde yer veren ve profesyonel aşçılık kitabında yer alan diğer bilgiler şunlardır;

  • Pişirme yöntemleri
  • Tabak hazırlama aşamaları
  • Yapılan yiyeceklerin sunumu

Profesyonel Aşçılık Kitabı İçeriği

Profesyonel Aşçılık Kitabı İçeriği

Mutfak alanı oldukça geniş olup, kişiye bağlı olacak şekilde hayal gücüne göre çeşitlenebilecek kadar geniş bir alandır. Bu alanda eğitim alan öğrencilerle birlikte eğitimli aşçılar için de oldukça faydalı bir kitap olan profesyonel aşçılık Wayne Gisslen tarafından hazırlanmış olup, içerdiği bilgiler ile farklı bakış açıları kazandırmaya yardımcı olacak niteliktedir. Bu alanda ilgisi bulunan kişiler tarafından oldukça popüler olan bu kitap, farklı pişirme teknikleri ve tabak hazırlamanın yanında, yiyecek sunumlarının da nasıl olması gerektiği hakkında önemli bilgileri içermektedir. Professional Cooking Wayne Gisslen yiyeceklerin üretilmesinden mutfağa gelişini ve insanlara sunulmasını anlaşılır ve keyifli hale getirerek kitaplaştırmış ve bu alanda eğitim alan, mutfağı tutku olarak gören herkes için yararlı bir kaynak ortaya çıkarmıştır. Gastronomi alanında da oldukça yararlı ve trend olan bilgileri içermesi ile tanınan Professional Cooking kitabı uzun ömürlü reçeteleri ile başucu kitabınız olacak niteliklere sahiptir.

Profesyonel Aşçılık Kitabı Yorumları

Profesyonel Aşçılık Kitabı Yorumları

Temel becerilerin yanında ek bilgiler de içeren Profesyonel Aşçılık & Professional Cooking, farklı yiyeceklerin nasıl pişirilmesi ve hazırlanması gerektiğini anlatmaktadır. 2019 yılında basılan ve trend seçenekler arasına girmeyi başaran 9786059746939 kodlu aşçılık kitabı 1040 sayfadan oluşmakta ve birbirinden farklı hammaddelerin nasıl lezzetli yiyeceklere dönüştüğünü aşama aşama göstermektedir. Aynı zamanda kuşe kâğıda basılan kitap 21,5 x 27,5 ebatlarına sahip olmaktadır. Profesyonel Aşçılık & Professional Cooking yaratıcı ve pratik yöntemleri kullanıcılara sunmakta farklı menüleri sevdiklerinize sunmanıza yardımcı olmaktadır. Bu kitap ile birlikte öğrendiğiniz pratik bilgileri, kendi hayal gücünüzle de harmanlayabilir ve böylece ortaya farklı lezzetlerde farklı yiyecekler çıkarabilirsiniz. Bir aşçılık kitabı edinmek ve yemek yapmak hakkında detaylı pratik bilgileri edinmek istiyorsanız profesyonel aşçılık kitabı yorumları bu konuda size yol gösterecek ve doğru kitapları edinmenize yardımcı olacaktır. Profesyonel aşçılık kitabı yorumları aynı zamanda kitabın içeriği hakkında da genel bilgileri vermekte olup kullanıcıların kitabı edinmeye sevk edecek tecrübelerini de paylaşmaktadırlar.

Profesyonel Aşçılık Kitabı Fiyatları

Profesyonel Aşçılık Kitabı Fiyatları

Nobel yaşam profesyonel aşçılık kitabı içerdiği bilgiler ve basım kalitesi ile oldukça uygun bir fiyat aralığına sahip olmakla birlikte bu alana ilgi duyan herkesin mutlaka edinmesi gereken kitaplardan biri olma özelliğini taşımaktadır. Yıllar geçse de içerisinde yer alan bilgiler ile lezzetli yemekler hazırlayabileceğiniz profesyonel aşçılık kitabı uzun vadede kullanıcılara fayda sağlayacaktır. Teknik ve teorik bilgilerin resimlerle desteklenmesi kitabın sağlayacağı faydaları artırmakta ve farklı tarifler ile kullanıcıların mutfak bilgileri desteklenmektedir. Aynı zamanda içerisinde yer alan bilgiler arasında dezenfeksiyon, tabak hazırlama, menü oluşturma ve masa düzeni de yer almaktadır. Bu sebeple bu kitabı edinmek için yalnızca aşçılık eğitimi almak zorunda olmamakla birlikte kadınların da genel olarak bilmesi gereken detaylı bilgileri içeren kapsamlı bir kaynaktır. İstediğiniz özellikleri bünyesinde barındıran bu kitabı kolaylıkla her yerde bulabilir ve uygun fiyatlarla edinebilirsiniz.