NOBLE CONCEPT Kumkuat Kamkat Fidanı (TÜPLÜ) Ağacı Meyveli

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

NOBLE CONCEPT Kumkuat Kamkat Fidanı (TÜPLÜ) Ağacı Meyveli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EvimBahçem Satıcı Ünvanı: ALİ UZUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9020660434
    Bu ürün EvimBahçem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İSTER EVİNİZDE SAKSIDA İSTER BAHÇENİZDE MÜKEMMEL KOKULU KABUĞU İLE YENEBİLEN TEK NARENCİYE FİDANINIZ BAKIMLARI YAPILMIŞ OLARAK SİZLERE ULAŞMAKTADIR C VİTAMİNİ EVİNİZDE EN DOĞAL HALİYLE SAKSIDA MEYVELİ ŞEKİLDE FİDAN 3 YAŞINDA MEYVESİ ÜSTÜNDE

Ürün Özellikleri

  • Tip Meyve Fidanı
Geri Bildirim Ver

Noble Concept Meyve Vermeye Hazır Kumkuat Kamkat Fidanı Ağacı

Evde veya bahçede doğal koşullar içerisinde meyve üretmek isteyen müşteriler için kamkat ağacı oldukça uygundur. Verimli ve kaliteli toprağı sayesinde sağlıklı ve doğal mahsuller üretebilirsiniz. Sulama işlemi oldukça basit olan bu ürün müşteriler açısından önemli bir avantaja sahiptir. Kendi ürününü kendi üretmek isteyenler bu ürünü tercih ederek amaçladıkları hedefe ulaşır. Kokulu kabuğu ile ön plana çıkan bu model yenilebilir özelliği ile müşterilerin beğenisini kazanır. Bakımları yapılmış şekilde sunulan bu ürün, oldukça önemli bir fırsata sahiptir. Oldukça uzun bir gövdeye sahip olan bu model saksı özelliği ile evinizin dekorasyonuna uyum sağlayarak ortama farklı bir hava katar. Hem evinizde hem de bahçenizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürün doğanın eşsiz enerjisini ayağınıza getirir.

  • Verimli ve kaliteli toprak
  • Pratik sulama işlemi
  • Kokulu ve yenilebilir ürün

Noble Concept Meyve Vermeye Hazır Kamkat Ağacı Özellikleri

Noble Concept Meyve Vermeye Hazır Kamkat Ağacı Özellikleri

Müşteriler tarafından oldukça beğenilen ve avantajları ile fark yaratan Noble concept meyve vermeye hazır kumkuat kamkat fidanı ağacı hem evinizde hem de bahçenizde rahatlıkla tercih edilebilir. 60 - 80 cm uzunluğundaki gövdesi ile ön plana çıkan bu ağacın kökleri saksı içerisindedir. Saksı özelliği ile ev ya da bahçenizin her köşesinde kullanabilirsiniz. Harika kokusu ürünün dikkat çekici özelliklerinden biridir. Modelin verdiği mahsuller yenilebilir olma özellikleri ile müşterilerin oldukça beğenisini kazanır. Üretilen mahsuller C vitaminine sahiptir ve dolayısıyla bu vitamininin faydalarından da yararlanılır. Doğanın enerjisi ve ruhunu ayağınıza kadar getiren bu ürün, verimlilik açısından müşterileri fazlası ile memnun eder. Hafif özelliği ile her yere kolaylıkla taşınabilir. Dekoratif görüntüsü ile yaşam alanınızın tasarımına uyum sağlar. Evinizin her köşesinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu fidan, pratik sulama özelliğine sahiptir.

Noble Concept Kamkat Ağacı Avantajları ve Yorumları

Noble Concept Kamkat Ağacı Avantajları ve Yorumları

İstediğiniz yerde kullanıma uygun olan bu ağaç, pratik sulama ve bakım avantajı ile müşterilerin beğenisini kazanır. Öncelikle kumkuat ağacının toprak nemi kontrol edilmelidir. Sulama işlemi buna göre yapılmalıdır. Kış döneminde haftada bir kez, yaz döneminde ise sabah ve akşam olmak üzere sulama işlemi uygulanmalıdır. Sulama yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalardan biri suyun sadece toprağa nüfuz etmesidir. Toprağın her tarafı eşit ölçüde ıslanmalıdır. Noble concept meyve vermeye hazır kumkuat kamkat fidanı ağacı yorumları oldukça olumludur. Müşteriler yaptıkları övgü dolu yorumlarda memnuniyetlerini belirtir. Bu değerli yorumlar ürünü tercih etme noktasındaki müşterilere yol gösterir ve önemli bir avantaj sağlar. Ev ve bahçede kullanabilir ve pratik sulama işlemi ile dikkat çeker. Verimliliği ile müşterilere büyük bir avantaj sağlayan ürün, zengin C vitamini içeren meyvelere sahiptir.

Noble Concept Kamkat Ağacı Fiyatları

Noble Concept Kamkat Ağacı Fiyatları

Noble concept meyve vermeye hazır kumkuat kamkat fidanı ağacı fiyatı ürünün sahip olduğu tüm özellik ve avantajlara göre belirlenir. Her bütçeye kolay bir şekilde uyum sağlayan fiyat özelliğine sahip bu ürün, bütçenizde önemli bir değişiklik yaratmaz. Birçok farklı özellik ve avantajları ile ön plana çıkarak müşterilerin oldukça memnun kalmasını sağlar. Kaliteli, C vitaminli ve hoş kokulu mahsuller üretmenize imkan veren, pratik bakım ve sulama özelliğine sahip, ev ya da bahçede kolay bir şekilde yetiştirilen bu ürün, müşteriler tarafından büyük bir beğeni toplar. Uygun fiyat seçenekleri ile dikkat çeker ve birçok kişiye hitap ederek geniş bir kitlelere ulaşır. Tüm bu etkin özelliklere ve önemli avantajlara sahip olan kamkat ağacına Trendyol üzerinden hesaplı fiyat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.