Noki Hazır Kaplık Defter Kabı Yapışkanlı 10 Lu Buzlu Şeffaf 60160-10 (1 Paket 10 Adet)

44,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
44,90 TL
Kurumsal Fatura
49,99 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Noki Hazır Kaplık Defter Kabı Yapışkanlı 10 Lu Buzlu Şeffaf 60160-10 (1 Paket 10 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENÇAY OFİS KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ŞENGÜL TOSUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8580452674
    Bu ürün GENÇAY OFİS KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Noki Hazır Kaplık Defter Kabı Yapışkanlı 10 Lu Buzlu Şeffaf 60160-10 (1 Paket 10 Adet)

Ürün Özellikleri

  • Kapak Türü Karton
  • Tel Tipi Düz
  • Sayfa Tipi Çizgili
  • Sayfa Sayısı 100 Yaprak
  • Boyut Orta Boy
  • Renk Turuncu
  • Defter Tipi Bloknotlar
  • Kağıt Boyutu A4
Geri Bildirim Ver

Noki Hazır Kaplık Defter Kabı Yapışkanlı 10'lu Buzlu Şeffaf (1 Paket 10 Adet)

Öğrenci velilerinin korkulu rüyası olan defter ve kitap kaplama işlemi her yıl onları telaşlandırır. Zaman alan bir yöntem olduğu için de birçok kişi için sıkıcı bir işlemdir. Defter ve kitap kaplamak hem zahmetli hem de çok uzun zaman alan bir süreçtir. Bu süreci kısaltan, pratikleştiren ve eğlenceli hale getiren Noki hazır yapışkanlı kitap kabı kullanarak işlerinizi kısa sürede bitirebilirsiniz. Bu yeni yöntemle defter kaplamaları kasmaz ve yırtılmaz. Pratik hale gelen işlem sayesinde çocuklarınız ebeveyn yardımı olmadan da kaplama işlemini kendileri gerçekleştirebilir. Ürün, bütün haliyle yerli üretimdir. Standart yapısı gereği dünya üzerinde üretilen tüm A4 boyutundaki kitaplar ya da defterlerle uyumludur. Siz de bu üründen edinerek çocuklarınızla birlikte keyifle kullanabilirsiniz.

  • Kullanışlı şeffaf renk
  • Kaliteli plastikten üretim
  • Yırtılmayan ve çizilmeyen yapı

Hazır Yapışkanlı Defter Kabı ile Zamandan Tasarruf

Hazır Yapışkanlı Defter Kabı ile Zamandan Tasarruf

Kitap kaplamayı pratik hale getirmek için birebir olan ürün, zamandan tasarruf sağlar. Kaplama derdinden kurtaran bu buluş velilerin ve öğrencilerin büyük yardımcısı haline gelir. Noki hazır kaplık defter kabı yapışkanlı 10'lu buzlu şeffaf yorumları göz önüne alındığında çoğu görüşün olumlu olduğunu belirtmek gerekir. Standart okul kitapları, harita metot defterleri ve benzeri boyutlu ürünlerle birebir olarak örtüşen ölçülere sahiptir. Bir pakette 10 adet Noki hazır yapışkanlı defter kabı bulunur. Noki hazır kaplık defter kabı yapışkanlı 10'lu buzlu şeffaf yapısı gereği tam şeffaf değil buzlu özelliktedir. Çocuklarınız kolay bir şekilde kaplanan bu ürün sayesinde hangi kitaba ihtiyacı olursa hızlı şekilde görerek ulaşabilir. Bir defteri ya da kitabı arkalı önlü saracak boyutta olan her bir kapla bir ürün, paket ile 10 ürün kaplayabilirsiniz.

Hazır Yapışkanlı Kitap Kabı Kullanım Özellikleri

Hazır Yapışkanlı Kitap Kabı Kullanım Özellikleri

Bu ürün ile defter ya da kitaplarınızın kıvrılmasını, kenarlarının yırtılmasını ve kapakların kir tutmasını engelleyebilirsiniz. Ürün, telli spiralsiz modeller için uygundur. Şeffaf olduğu için kullandığınız kitabın ismini, defterin desenini rahatlıkla görebilirsiniz. 360° görünürlük sağlayan ürün kaliteli ve hesaplıdır. Yıllardır anne babaların büyük sorunu olan kitap kaplama problemi özellikle okulun açıldığı zamanlarda telaşa sebep olur. Bu sorunun tamamen ve kökten bir çözümle ortadan kalktığı, Noki hazır kaplık defter kabı yapışkanlı 10'lu buzlu şeffaf kullananlar tarafından altı çizilerek belirtilir. Ek olarak, bu seçeneğin yapışkanlı özelliğinin olması sayesinde ürünün düşmesi ya da kayması engellenir. Naylon malzemeden üretildiği için kitap ve defterlerinizi su ya da başka sıvıların dökülmesine karşı korur. Siz de bu ürünün kullanışlı ve işlevsel özelliklerinden faydalanmak için satın alabilirsiniz.

Yapışkanlı 10'lu Buzlu Şeffaf (1 Paket 10 Adet) Fiyatı

Yapışkanlı 10'lu Buzlu Şeffaf (1 Paket 10 Adet) Fiyatı

Bu ürünün yapışkanlı olması en önemli avantajlarından biridir. Bu sayede üzerine uygulandığı nesneden çıkmayarak sabit durur. Ayrıca ürünün sol tarafında bulunan cepler kapakları tam sardığı için tok bir şekilde durur. Eğer defter ve kitaplarınızı uzun süre kullanmayı dilerseniz, sorunsuz ve eskimeden kullanım için bu seçeneği tercih edebilirsiniz. Bu sayede notlarınızı ya da yazılarınızı uzun süre saklayabilir ve arşivleyebilirsiniz. Sıvıyla teması halinde yapıldığı naylon malzeme gereği uygulandığı nesneyi korur. Noki hazır kaplık defter kabı yapışkanlı 10'lu buzlu şeffaf fiyatı, kampanyaları ya da ürün hakkında aklınıza takılanlar için Trendyol’da paylaşılan müşteri yorumlarını ve değerlendirme puanlarını inceleyebilirsiniz. Noki hazır kaplık defter kabı yapışkanlı 10'lu buzlu şeffaf satın almak istiyorsanız uygun fiyatlarla avantajlı alım fırsatları yaratan indirim kampanyalarını takip edebilirsiniz.