1
ErkekÇelik Bileklik kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

NOMİNATİON Italy Composable (Kişiselleştirilebilir) Klasik Paslanmaz Çelik Bileklik, Gümüş Rengi

878 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 17
17
18
19
20
21
22
23
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2 Adet ve Üzeri %8 İndirim
Kargo Bedava
2 Adet ve Üzeri %8 İndirim
Kargo Bedava

Ürün Bilgileri

NOMİNATİON Italy Composable (Kişiselleştirilebilir) Klasik Paslanmaz Çelik Bileklik, Gümüş Rengi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NOMINATION ITALY AQUA VOLERGİFT Satıcı Ünvanı: VOLER DIŞ TİCARET OTOMOTİV LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0070089620100001 Vergi Kimlik Numarası: 0700896201
    Bu ürün NOMINATION ITALY AQUA VOLERGİFT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Made in Italy. Her parçası 1 cm olan ve her biri söküp takılabilen, esneyebilen dinamik paslanmaz çelik bileklik. Hediye kutusu olarak da kullanılabilen kutu ile birlikte gönderilmektedir. Değerli taşlar ile paslanmaz çeliğin sonsuz gücünü anılarınız ile birleştirerek, sevginizi anlatmanın en kolay yolunu kendiniz yaratın. Binlerce çeşit link-charm arasından seni yansıtan en doğru bilekliği yaratın ve böylece her an ne hissettiğinizi ifade edin. Tüm takılarımızı keşfedin ve sizi ve ilişkilerinizi en iyi yansıtanları seçin. Garanti : Nomination'ın resmi online mağazasından satın alınan tüm mücevherler, üretim hatalarını kapsayan uluslararası kabul görmüş 1 yıllık bir garantiyle gelir. Garanti satın alma tarihinden itibaren geçerlidir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Kapama Şekli Geçirmeli
  • Taş Cinsi Doğal Taş
  • Renk Gümüş
  • Tema / Stil Sembol
  • Ortam Casual/Günlük
  • Yüzey Tipi Parlak
  • Kesim Normal
  • Paket İçeriği Tekli
  • Garanti Süresi 1 Yıl

Yıkama Talimatları

  • • Silerek temizleyebilirsiniz • Detaylı bakım talimatları için lütfen ürün etiketini kontrol ediniz.
Geri Bildirim Ver

NOMİNATİON 030000/SI Italy Composable Classic Paslanmaz Çelik Bileklik

NM İtaly Composable Classic gümüş paslanmaz çelik bileklik, dış görünüşüne ve tarzına önem veren kişiler için tasarlanmış şık bir üründür. Farklı yaş grubundaki bireyler için uygundur. Hafif ve taşınması kolaydır. Kendi tarzını yaratmak isteyenler için benzersiz bir üründür. Nomination İtaly Composable Classic paslanmaz çelik bileklik dikkat çekici parlak görüntüsüyle beğeni kazanmaktadır. Zarif ve şık bir tasarıma sahiptir. Nomination bileklik kendine değer veren kişilerin tercih ettiği bir üründür. Farklı kıyafetlerle uyum sağlar. Kullanışlı ve dayanıklıdır. Nomination İtaly Composable Classic bilekliğin uzun ömürlü olması önemli özelliklerindendir. Rahatça temizlenmesi her zaman parlak görüntüsünü korumasını sağlar. Zerafet ve estetiği buluşturan bu ürün etkileyici tasarımıyla ilgi odağı olur.

  • Üretim malzemesi çeliktir.
  • Gümüş ve parlak renklidir.
  • Ayarlanabilir özelliktedir.

NOMİNATİON Italy Composable Classic Bilekliğin Özellikleri Nelerdir?

NOMİNATİON Italy Composable Classic Bilekliğin Özellikleri Nelerdir?

NM İtaly composable classic paslanmaz çelik bileklik, ayarlanabilir özelliktedir. Gümüş renkli ve parlak görünümlüdür. 13 parçadan oluşur. Her parçası 1 cm’dir. Bilekliğin 1 linki 0.8 gr, 19 santimetresi ise 16 g ağırlığındadır. Bilekliğin parçaları sökülüp takılabilir. Parçalar birleştirilip çember oluşturulduğunda bilekliğin iç hacmi ürün kalınlığı doğrultusunda daralabilir. Dolayısıyla kullanıcıların standart bilek ölçülerinden bir veya iki cm uzun bileklik tercih etmeleri önerilir. Bilekliğin parçaları sökülüp takılabildiğinden kendi bileğinize göre ayarlama seçeneğiniz bulunmaktadır. Esneme özelliği sayesinde dinamik bir yapıya sahiptir. Nomination İtaly Composable Classic bileklik doğal taş yapısına sahiptir. iki yıl garantili olan bileklik, Nomination İtaly markasının Türkiye distribütörü olan Ence Takı güvencesiyle satışa sunulmaktadır. Nomination İtaly paslanmaz çelik bileklik zarif tasarımıyla modası geçmeyen akesuarlardan biridir. Uzun yıllar keyifle kullanılması mümkündür.

NOMİNATİON Italy Composable Classic Bileklik Kimlere Hitap Eder?

NOMİNATİON Italy Composable Classic Bileklik Kimlere Hitap Eder?

NM İtaly Composable Classic gümüş paslanmaz çelik bileklik farklı yaş aralıklarındaki bireylere hitap eden etkileyici bir üründür. Yetişkinler ve gençler için mükemmel bir aksesuardır. Unisex olduğundan kadınlar ve erkekler tarafından kullanılması mümkündür. Özel günlerde veya günlük olarak kullanıma uygundur. Bileklik, bu yönüyle çok işlevli bir aksesuardır. 13-23 beden aralığındaki bilek ölçülerine uygun seçenekleri bulunmaktadır. Farklı bilek ölçülerine sahip birçok birey için ideal bir takıdır. NM İtaly Composable Classic gümüş paslanmaz çelik bileklik fiyatı oldukça uygun bir üründür. Son derece kullanışlı olan bilekliğin temizliği de kolaydır. Bileklik, yumuşak bir bezle hafifçe ovalanarak temizlenir. Çelik malzemeden üretildiğinden renk atmaz. Nomination İtaly Composable Classic bileklik esnek mekanizmaya sahip bir takı olduğundan bilekliği bileğenize rahatça geçirirsiniz. Herhangi bir takma aparatına ihtiyaç duyulmadan kullanılır.

NOMİNATİON Italy Composable Classic Bileklik Kaliteli midir?

NM İtaly Composable Classic gümüş paslanmaz çelik bileklik kaliteli bir üründür. Paslanmaz çelikten üretilmiştir. Sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Yüksek kalitesi ile ön plana çıkan bileklik uzun yıllar kullanıma uygundur. Orijinal olarak tasarlanan bileklik paslanmadığından parlak görüntüsünü her zaman korur. Bileklikte kararma veya eskime olmadığından, bu eşsiz aksesuar günlük hayatta gönül rahatlığıyla kullanılır. Bilekliğin haftada bir parlatma bezi ile silinmesi önerilir. Kendinizi özel hissetmek için tercih edebileceğiniz NM İtaly Composable Classic bilekliği sevdiklerinize hediye etmek için de satın almanız mümkündür. NM İtaly Composable Classic gümüş paslanmaz çelik bileklik yorum sayfasını inceleyerek bu ürünü deneyimleyen kullanıcıların olumlu geri dönüşlerinden ilham alabilirsiniz. Nomination İtaly Composable Classic bileği kalitesi ve bütçe dostu fiyatlarıyla beğeni kazanan Trendyol’dan satın alabilirsiniz.