nomino Xiaomi Mi Band 4 Ekran Koruyucu 4d

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

nomino Xiaomi Mi Band 4 Ekran Koruyucu 4d

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Nomino xiaomi mi band 4 ekran koruyucu 4d
Geri Bildirim Ver

Nomino Xiaomi Mi Band 4 Ekran Koruyucu 4D

Xiaomi Mi Band kullanışlı bir akıllı saattir. Akıllı saatler gün içerisinde her daim kolda takılı olduğundan bazı durumlarda zarar görme riskleri oldukça fazladır. Xiaomi Mi Band 4 ekran koruyucu sayesinde siz de akıllı saatinizin zarar görmesini engelleyebilirsiniz. Özel dayanıklı yapısı sayesinde akıllı saatinizi korumaya alan bu kap, Xiaomi Mi Band 4’e özel olarak üretilir. Koruyucu ürünün boyutları ve yapısı tam olarak uyuştuğundan cihaza mükemmel şekilde yerleştirilir. Paketi aldıktan sonra saatin yüzeyine oldukça kolay bir şekilde takabilirsiniz. Saatin yüzeyine özel koruyucu tabakayı yerleştirdikten sonra dilediğiniz gibi cihazınızı kullanmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Xiaomi Band 4 ekran koruyucu çizilmelere, hafif darbelere ve aynı zamanda toza karşı cihazınızı etkili bir şekilde korur.

  • Pratik kullanım imkanı
  • Mükemmel uyumlu ölçü
  • Koruyucu dayanıklı tabaka

Dayanıklı Yapısıyla Öne Çıkan Nomino Xiaomi Mi Band 4

Dayanıklı Yapısıyla Öne Çıkan Nomino Xiaomi Mi Band 4

Nomino Xiaomi Mi Band 4 ekran koruyucu 4D kullanımı oldukça pratik olan bir aksesuar olarak bilinir. Paketi açtığınızda içerisinden 1 adet koruyucu tabaka çıkar. Koruyucu tabakayı yüzeye yerleştirmeden önce saatinizin üzerini kuru bir bezle temizleyerek toz kalmasını engelleyebilirsiniz. Temizlik işleminden sonra ürünü pratik bir şekilde kolayca yerine takabilirsiniz. Takma işlemini başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra ürünün avantajlarından faydalanmaya başlayabilirsiniz. Dayanıklı malzemelerden üretilen bu cihaz, size ekstra bir katman sağladığından saatinizin zarar görmesini engeller. Nomino Xiaomi Mi Band 4 ekran koruyucu 4D fiyat belirlemesi sırasında da ürünün sahip olduğu bu gibi tüm avantajlı özellikler dikkate alınır. Takıldıktan sonra ekran netliğini ve kalitesini etkilemeyen bu dayanıklı alete uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilir ve akıllı saatinizi gün içerisinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Kullanışlı Tasarımıyla Xiaomi Ekran Koruyucu

Kullanışlı Tasarımıyla Xiaomi Ekran Koruyucu

Nomino Xiaomi Mi Band 4 ekran koruyucu 4D yorum bölümüne baktığınızda ürünün çözünürlük kalitesini bozmadığı yani düşürmediği ile ilgili pek çok olumlu geri dönüş olduğunu görebilirsiniz. Akıllı saat üzerine takılan bu kullanışlı ürün ekran üzerinde ekstra bir tabaka oluşturur. Çözünürlüğü etkilemeyen bu özel ürün sayesinde siz de hem ekstra dayanıklı yüzeyden faydalanabilir hem de yüksek çözünürlüklü cihazınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Pratik bir şekilde takılabilen özel tasarım model sayesinde siz de akıllı saatinizin zarar görmesini engelleyebilirsiniz. Ürün, özellikle çizilme gibi problemlere karşı özel koruma sağlayarak işinizi kolaylaştırır. Saat kolunuzda takılıyken duvar gibi yüzeylere değerek ufak çizikler oluşmasına sebep olabilirsiniz. Ufak çizikler akıllı saatinizin hoş görüntüsünü bozabilir. Kullanışlı ekran koruyucudan edinerek toz ve çizik gibi problemleri minimize edebilirsiniz.

Nomino Xiaomi Mi Band Ekran Koruyucu 4D Özellikleri

Nomino Xiaomi Mi Band Ekran Koruyucu 4D Özellikleri

Nomino Xiaomi Mi Band 4 ekran koruyucu 4D satın alarak siz de akıllı saatinizi ufak darbelere karşı koruyabilirsiniz. Oldukça değerli bir ürün olan Xiaomi Mi Band 4 cihazınızı gönül rahatlığı ile kullanabilmek ve kullanım ömrünü artırmak için koruyucu aksesuarların dayanıklı yapısından faydalanabilirsiniz. Ürünün dayanıklı yapısı sayesinde değerli saatinizin zarar görmesini engelleyebilir ve uzun vadede tasarruf edebilirsiniz. Çizik ve toz gibi faktörler aynı zamanda saatinizin görüntüsünü de bozabilir. Bu sebeple bu ürünü kullanarak saatinizin ilk günkü gibi şık görünmesini sağlayabilirsiniz. Ekranın toz tutmasını da engelleyen bu kaliteli tasarım aynı zamanda kullanım sırasında da size kolaylık sağlar. Nomino Xiaomi Mi Band 4 ekran koruyucu 4D kullananlar gibi siz de bu ürünün avantajlarından faydalanmak istiyorsanız ürüne Trendyol’dan rahatlıkla ulaşabilir ve kolaylıkla sipariş oluşturabilirsiniz.