Noone Gri Wrap Sling Bebek Taşıma Şalı, Bebek Teni Için Özenle Seçilmiş Pamuk Premium Kumaş, Kanguru

589,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
649,99 TL

Ürün Bilgileri

Noone Gri Wrap Sling Bebek Taşıma Şalı, Bebek Teni Için Özenle Seçilmiş Pamuk Premium Kumaş, Kanguru

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Noone Carrier Satıcı Ünvanı: OSMAN ESAT TAŞATMANLAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1927667918600001 Vergi Kimlik Numarası: 8260415129
    Bu ürün Noone Carrier tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • En İyi Bebek Konforu:Noone Wrap Sling, bebeğinizi eşsiz konfor ve sıcaklıkta saran yüksek kaliteli, esnek pamuklu kumaştan üretilmiştir. Yenidoğanlar İçin Tasarlanmış Sling: Noone Wrap Sling, yenidoğanların hassas ihtiyaçları göz önüne alınarak titizlikle tasarlanmıştır, bebeğinizin her anında güvenli ve rahat olmalarını sağlar. Bebeğinizin Güvenli Sığınağı: Noone Wrap Sling bebek güvenliğini gözeterek özel olarak tasarlanmıştır, bebeğinizi güvenli ve sıkı bir şekilde kucaklamaya olanak tanır, böylece bebeğinizle her anın tadını çıkarabilirsiniz. Yenidoğandan Çocukluğa Bebek Taşıma Şalı:Çok yönlü ve ayarlanabilir olan Noone Wrap Sling, 15 kg'a kadar olan bebeklere hitap eder, çocuğunuza bebeklikten çocukluk dönemine kadar eşlik eder. Yenidoğan Yol Arkadaşı:Kompakt ve taşınabilir yenidoğan bebek taşıyıcımız sayesinde kolaylıkla hareket edebilirsiniz. Sürekli olarak hareket halinde olan ebeveynler için vazgeçilmez bir üründür. Yenidoğan-Odaklı Bağlanma:Noone Wrap Sling, ebeveyn ile yeni doğan arasında samimi bağlanma anlarını kolaylaştırır, baştan sona kadar güvenli bir bağlantı oluşturur. Eller Serbest Bebek Bakımı:Noone Wrap Sling ile günlük aktivitelerinizi sürdürebilir, bebeğinizi bu olağanüstü taşıyıcıda yakın ve güvende tutabilirsiniz. Bebek İçin Nefes Alabilir Konfor:Taşıyıcımızın nefes alabilir ve hafif kumaşı, bebeğiniz için optimal konforu sağlar, onlar için her türlü hava koşulunda rahat bir sığınak oluşturur. Emzirme Dostu Bebek Taşıyıcı:Emziren anneler için Noone Carrier'ın özel tasarımı, hareket halindeyken sorunsuz emzirmeye olanak tanır, hem bebeğin hem de ebeveynin rahatlığını sağlar. Yenidoğan İçin Mükemmel Uyku:Yenidoğanınıza huzurlu bir uyku sağlayan, rahim benzeri bir ortam sunun. Noone Wrap Sling, yorgun ebeveynler için ideal biz çözüm. ABD, CPSC standartlarına uygun üretilen ve ABD'de satılabilen ilk Türk markası. CPSC (Consumer Product Safety Commission ) standartlarına göre bağımsız kuruluş tarafından test edilmiş ve başarıyla geçmiştir Hem anneler hem de babalar için çok kullanışlı, Bebeğinizin sizinle temasa ihtiyacı var, Noone Wrap Sling ile bebeğinizin ihtiyacı olan teması sağlarsınız. OEKO-TEX® sertifikalı pamuklu ve esneyen kumaşı ile güvenli bir kullanım sağlar. Bebeğinizi taşırken diğer bebek taşıyıcılara göre daha esnek olursunuz, ev işi vb diğer işlerinizi daha rahat yapabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
  • Ayarlanabilir Baş Desteği Yok
  • Taşıma Kapasitesi 0-14 Kg
Geri Bildirim Ver