Genel Markalar Diş Gıcırdatma Aparatı Gece Plağı

71,50 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
3. Ürüne %15 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
102,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Diş Gıcırdatma Aparatı Gece Plağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kömürcü Satıcı Ünvanı: ÖMER ÖZKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3208097841200001 Vergi Kimlik Numarası: 6970133825
    Bu ürün Kömürcü tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nordmende diş gıcırdatma engelleyici aparat. Diş gıcırdatmayı önlemek için özel üretilmiştir. Işleme başlamadan önce dişlik ılık sabunlu su ile temizlenir, bol durulandığına emin olduktan sonra, 2 adet kap hazırlanır. Bir kaba soğuk su diğer kaba ise kaynar su hazırlayın. Soğuk su kabında 10 saniye tutun. Ağzınızı sıcak su ile çalkalayın. Dişlerinizin ısınması ve daha iyi sonuç almasına yardımcı olur. Daha sonra, aparatı ön kısmında ki çıkıntılı tutamaktan tutarak kaynar suya daldırın ve aparatı sıcak suda yumuşatın, bu işlemi Tam manası ile yumuşadığından emin olduğunuz zamana kadar yapın bu işlem 1 ile 2 dakika arası sürebilir zamanını siz kontrol ederek yapınız. Kaynar sudan çıkarın ve dişlerinizi arasına alıp çok fazla sıkmadan, fazla sıkmanız sonucunda delinme ihtimali olacağından gereği kadar sıkın Ve alt çene kapalı vaziyette kalıplama işlemi yapabilirsiniz. Ellerinizle, diş şeklini alacak şekilde baskı yaparak, dişliğin dişlerinizin şeklini almasına yardımcı olun. Bu işlemi yaparken dişlerinizin en doğal şeklini alacak biçimde yapın, Dudaklarınızı kapatarak ön kısımdan parmaklarınız la sıkıca bastırın. Dudaklarınızı açın ve parmaklarınız ile diş kalıbını alacak şekilde farklı bölgelerden bastırın. Bu işlemleri art arda ve sık yapmanızda amaç daha iyi kalıplama içindir. Diş yapınızın kalıbını aldığına emin olduktan sonra tekrar soğuk suya batırın ve soğumasını bekleyin, Kalıplama işlemi ilk aldığınız zaman bir defa yapılır sonrasında her gece kullanabilirsiniz. Ön kısımda bulunan tutmaya yarayan çıkıntılı kısmı makas ile kesin, artık her gece kullanımına hazır vaziyete gelmiştir.
Geri Bildirim Ver