1
Kamp Hamağı kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

northingen Norway Cibinlikli Hamak

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

northingen Norway Cibinlikli Hamak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Anocin Resmi Satıcı Ünvanı: CİO SANAL MAĞAZACILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211119547900001 Vergi Kimlik Numarası: 2111195479
    Bu ürün Anocin Resmi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Önemli not: Hamagın için çıkan iki halkayı, size kolaylık olması adına biz hamagın iki başına bağlı şekilde gönderiyoruz !!! Hamagın içinde 2 adet beyaz cibinlik bağlama ipi ve iki adet ağaca bağlama ipi cıkar. Resimlerde gördüğünüz görseller ürünün orjınal resimleridir. Diğer satan fırmalar gıbı farklılık olması mümkün değildir. Logoludur . Norveç markası Özel kir tutmaz kumaş Özel dikim teknigi Çevre dostu malzeme kullanımı Cibinlikli yeşil hamak Ürün özellikleri: Ebat: 250 x 120 cm Ağırlık: 250 gr Ağırlık kapasitesi: 200 kg Ince, yumuşak, temiz ve hafiftir. Hafif ve taşınabilir, rahat, temiz ve güvenilirdir. Iç ve dış mekan için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver

Northingen Hamak Cibinlikli Outdoor Norway Model Yorumları, Fiyatı- Trendyol

Doğa ile iç içe olmayı seven fakat çeşitli böceklerden de korkan pek çok kişi vardır. Kamp deneyimlerinizde olumsuz etkenlerin keyfinizi bozmaması adına çeşitli materyal tercihleriniz ile mevcut durumunuzu iyileştirebilirsiniz. Bu tip hallerde Northingen Norway cibinlikli hamak NORTHCI01 ile doğada uzun süre kalsanız dahi herhangi bir olumsuzlukla karşılaşma ihtimalini minimuma düşürebilirsiniz. Kamp deneyimlerinizi büyük ölçüde farklı kılan Northingen Norway cibinlikli hamak yorumları incelenerek müşteri memnuniyeti gözlenebilir. Kolay kurulabilir niteliği ve pek çok fonksiyona sahip olması ihtiyaçlarınızı ideal şekilde karşılamanızı sağlar. Çift kişilik genişliği ve sağlam kumaşı ile partneriniz ya da çocuklarınızla keyifli zamanlar geçirmenize yardımcı olur. Sevdiklerinizle gerçekleştireceğiniz aktivitelerin kalitesini artırmak için doğru seçimler yaparak konforlu şekilde eğlenmenin tadını çıkarabilirsiniz.

  • Lekeye karşı dayanıklı kumaş
  • Çevre dostu materyal
  • Kolay taşıma konforu

Kamp Alanlarında Konfor Sağlayan Cibinlikli Hamak

Kamp Alanlarında Konfor Sağlayan Cibinlikli Hamak

Az eşya ile pek çok noktada konaklamayı seven kişiler için cibinlikli hamak ideal bir seçimdir. Ürünün kolay kurulum sağlaması ve su geçirmez bir kumaşa sahip olması temel avantajları arasındadır. Katlanınca çanta boyuna gelen ürün, fazla yer kaplamadan farklı deneyimler yaşamanızı destekler. Ürünü kullanan pek çok müşteri cibinlikli hamak tavsiyesi verirken olumlu deneyimlerini aktarır. Ürün, bireysel ya da grup halinde gidilen doğa aktivitelerinde ideal çözümlerle konforu yaşamanızı destekler. Standartların üzerinde bir tasarıma sahip olması her coğrafyada rahatlıkla ürünün tercih etmenizi sağlar. Lekelenmelere karşı dirençli olan kumaşı Northingen Norway cibinlikli hamak için bir diğer avantajdır. Bu şekilde kolay temizlenebilir ve uzun süreli kullanımlar için uygundur. Hafif yapılı olduğu için yer değiştirilmesi gerektiği zaman kolaylıkla taşınabilir. Bu şekilde pek çok manzaranın tadını konforlu şekilde çıkarma fırsatı sunar.

Hafif Yapısıyla Kolay Taşınan Norway Cibinlikli Hamak

Hafif Yapısıyla Kolay Taşınan Norway Cibinlikli Hamak

Doğa aktivitelerinin yanı sıra iç ve dış mekanlar için bir hamağa sahip olmanız farklı bir konfor sağlayabilir. Northingen Norway cibinlikli hamak kullananlar çoğu zaman ürünü çocukları için tercih ettiklerini söyleyerek memnuniyetlerini belirtir. Ürünün tasarımı, büyüklerin olduğu kadar çocukların da dikkatini çektiği için pek çok etkinliğin ilgi çekici hale gelmesi kolay bir hal alır. Yaşam alanlarının tek bir noktasında kurulum sağlayabileceğiniz gibi portatif olarak da kullanabilirsiniz. Bu şekilde az uğraşla keyifli deneyimlere zemin oluşturulur. Bahçeli bir eve sahip olan pek çok kişi için ideal mekan dışarıdadır. Sevdiklerinizle güneşlenmek ya da kitap okumak için kullandığınız bahçede Northingen hamak tercih ederek kaliteli zamanlar geçirebilirsiniz. İçine giriş çıkışlar son derece kolay olduğu için herhangi bir güç durumla karşılaşılmaz. Ürün, tek çanta ile seyahat etmeyi seven kişilerin de öncelikli tercihidir.

Uygun Northingen Norway Cibinlikli Hamak Fiyatları

Uygun Northingen Norway Cibinlikli Hamak Fiyatları

Tamamen çevreci materyaller tercih edilerek üretilen hamak, doğaya olumsuz etki etmeyi önler. Her yaş grubu için salıncak görevi gören Norway cibinlikli hamak uzun süre zaman geçirebileceğiniz bir üründür. Hamak, pek çok kişi için cazip ve ilgi çekici olduğu için sevdiklerinizle geçirdiğiniz zamanlarda tercih edebileceğiniz bir üründür. Kendiniz ya da sevdikleriniz için satın alabileceğiniz bu ürünün tam bir fiyat performans ürünüdür. Hijyen konusunda hassas olan kişiler dış mekanlarda ürünü güvenle tercih ederek olumlu deneyimlerini artırabilir. Yumuşak bir kumaşa sahip olan ürün, vücudunuzda herhangi bir tahriş oluşumunu engeller. Dış mekanlarda bulunan çeşitli parazitlere karşı cibinlik kalkan olarak kullanılabilir. Cibinliğin kumaşı kalın olmadığı için görüş açınızı engellemez. Böylece ışığınız kesilmeden işlerinize devam etmenizi sağlar. Uygun aralıklarda belirlenen Northingen Norway cibinlikli hamak fiyatları hakkında Trendyol’dan detaylı bilgi alabilirsiniz.