Nosy Crow Sing Along With Me! Head, Shoulders, Knees and Toes

305 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
23 saat 58 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11 saat 58 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379 TL319 TL

Ürün Bilgileri

Nosy Crow Sing Along With Me! Head, Shoulders, Knees and Toes

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Minik Şeyler Anne Bebek Ürünleri Ltd Şti Satıcı Ünvanı: MİNİK ŞEYLER ANNE BEBEK ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0621051116200016 Vergi Kimlik Numarası: 6210511162
    Bu ürün Minik Şeyler Anne Bebek Ürünleri Ltd Şti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • An adorable Sing-Along board book story, with five robust board sliders – easy for little hands to use! Each board book comes with a free instrumental and vocal version of the nursery rhyme – simply scan the QR code for little ones to listen and sing along! With bright illustrations this series make the perfect gift for a baby or toddler! It’s a beautiful sunny day, and a visit to the swimming pool is a brilliant chance for little ones to join in with this classic action rhyme! There are loads of titles to collect… Sing Along with Me! The Wheels on the Bus Sing Along with Me! If You’re Happy and You Know it Sing Along with Me! Old Macdonald Had a Farm Sing Along with Me! Row, Row, Row Your Boat …and many more! Age 0-2

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili İngilizce
  • Yazar Usborne
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Nosy Crow Sing Along With Me! Head, Shoulders, Knees and Toes

Çocuk İngilizce yayınlar ile, dil gelişimi için önemli bir unsuru hayatının bir parçası haline getirebilir. Çağın olmazsa olmazı İngilizce dili, artık hem ebeveynler tarafından bilinmekte ve önemsenmekte, hem de bebeklikten itibaren çocuğunuza öğretmeniz için vazgeçilmez bir seçenek olmaya başladı. Bu desteğin yanında, çocuk İngilizce yayınlar ile bu gelişim dönemini pekiştirerek, daha hızlı ilerleme gösterebilir. Çocuk İngilizce yayınlara okul öncesi dönemde tek başına erişemeyeceğinden, ebeveyn olarak, kitap okuma etkinliklerinin bir kısmını bu yayınlara ayırmak oldukça faydalı olacaktır. Çocuk İngilizce yayınları kullanırken, ilk aşamadan başlamak üzere bebeklik dönemindeki uygun kitaplara erişebilmekte artık günümüzde çok kolay. Sadece resim içeren tek kelimelik öğretilerin olduğu ilk yaş kitaplarında da çocuk İngilizce yayınlardan oldukça faydalanılabilir. Dilerseniz çocuğunuza en uygun İngilizce kitabı tek tıkla uygun fiyata satın alabilirsiniz.

  • Uygun Fiyata Dil Öğrenme
  • Uygun Fiyat
  • Kalıcı Öğrenme

Nosy Crow Sing Along With Me! İle Dil Öğrenme

İngilizce öğrenmenin en kolay yollarından birisi de kitap okumaktır. Çocuk İngilizce yayınlar ile hem kullanılan basit ve anlaşılır dil ile hem de zenginleştirilmiş görsel içeriklerle, hafıza becerilerini de fazlaca kullanarak hızlı bir gelişim gösterebilir. İngilizce dil eğitiminde dikkat edilmesi gereken önemli unsurlardan birisi de İngilizce seviyesini bilmektir. Çocuk İngilizce yayınların içerisinde kendi seviyesine uygun olan kitapları kullanmaz ise zorlanabilir, bu durumda onun dil eğitiminden ve kitap okumaktan soğumasına sebep olabilir. Özellikle okul öncesi dönemde görsel açıdan zengin içeriğe sahip kitapları tercih etmeniz gerekir. Çocuk İngilizce yayınlardaki bu akılda kalıcı görsel Nosy Crow Sing Along With Me! Head, Shoulders, Knees and Toes içeriği sayesinde, daha hevesli davranacak, aynı zamanda basit grameri ile de daha severek vakit harcayacaktır. Okul döneminde ise, yine yabancı dil seviyesine göre, biraz daha zorlaştırılmış seviyelerdeki çocuk kitapları tercih edebilirsiniz. Yaşı ilerledikçe çocuk İngilizce yayınlardaki tercihlerini de kendisi yapabilir hale gelecektir. Çocuk İngilizce yayınlardan oluşturduğu küçük bir kitaplık ile zaman içerisine okuduğu kitap sayısı arttıkça, daha da istekli hale gelecek ve siz söylemeden yeni kitaplara sahip olmak isteyecektir. Nosy Crow Sing Along With Me! Head, Shoulders, Knees and Toes indirim zamanlarında ürüne uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Uygun Fiyata Yabancı Dil Öğrenme

Nosy Crow Sing Along With Me! Head, Shoulders, Knees and Toes yorum ve değerlendirmeleri özellikle büyüme çağında çocuğu olan ebeveynler için eşsiz bir kaynak olduğunu belirten kullanıcılardan tam not almıştır. Yabancı dilini geliştirmek isteyen herkesin en büyük ihtiyaçlarından biri kitaplardır. Yabancı dildeki kitaplar fiyatları nedeniyle ulaşılması zor olabiliyor. Nosy Crow Sing Along With Me! Head, Shoulders, Knees and Toes kampanya dönemlerini takip ederek avantajlı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Çocuklar için Kitapların Önemi

Dil gelişiminin çok önemli olduğu bir dönemde yaşıyor olmamızın da katkısıyla, çocuk İngilizce yayınlar ile daha yakın bir temasta olmalıdır. Tüm bunların yanında okuduğu Türkçe kitaplar ile dil gelişiminin, konuşma becerilerinin, kendisini ifade edebilme yeteneklerinin ne kadar geliştiğini gördüğünüzde, doğru bir yönlendirme içerisinde olduğunuzu fark edeceksiniz. Çocuk İngilizce yayınlara da aynı özeni gösterdiği takdirde, bu becerilerinin yabancı bir dilde de geliştiğini görmek, ebeveyn olarak sizlere de ayrı bir kazanım sağlayacaktır. Çocuğunuzun büyüme çağında, ona en önemli katkıyı kitap okuma alışkanlığı kazandırarak, kitap sevgisini aşılayarak, kitaplarını paylaşmayı öğreterek sağlayabilirsiniz. Eğitici kartlara da yine çocuğunuzun kitapları kadar değer vermeniz gerekir. Nosy Crow Sing Along With Me! Head, Shoulders, Knees and Toes satın al seçeneği ile tek tıkla Trendyol'dan sipariş verebilirsiniz.