Note Cosmetics Mattifying Extreme Wear Fondöten Mat Bitiş 02 Natural Beige

359,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Note Cosmetics Mattifying Extreme Wear Fondöten Mat Bitiş 02 Natural Beige

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Note Cosmetique Satıcı Ünvanı: STERN TEK KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781046227100019 Vergi Kimlik Numarası: 7810462271
    Bu ürün Note Cosmetique tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dermatolojik olarak test edilmiştir
  • Yağlı cilt tipleri için kullanıma uygundur
  • Pompalı şişe yapısı ve kolay uygulama imkanı sağlar
  • Çabuk kuruma özelliği sayesinde giysilere bulaşmaz
  • Kapatıcı ve ipeksi bir doku sağlar
  • Spf 15 koruma içerir
  • Ürün %100 orjinaldir,
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Yüksek
  • Renk Bej
  • Cilt Tipi Karma
  • Görünüm Saten
  • SPF SPF 4 - 20
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

Note 02 Natural Beige Mat Bitiş Mattifying Extreme Wear Fondöten

Kusursuz bir ten görünümüne sahip olmak pek çok insanın hayalidir. Fondötenler ciltte bulunan kusurları kapatarak teninizi makyaja hazırlar. Kendi ten renginize uygun olarak seçtiğiniz bir fondöten ile renk eşitsizliklerini ortadan kaldırabilir, canlı ve genç bir görünüm elde edebilirsiniz. Fondöten seçimi yaparken hiçbir şekilde kaliteden ödün verilmemelidir. Note Mattifying Extreme Wear fondöten uzmanlar tarafından en hassas ciltlerde bile güvenle kullanılması için özel olarak üretilmiştir. Doğal içeriği ile hem kusurları kapatarak makyajınızın daha canlı görünmesini sağlar hem de cildinize bakım sağlar. Note Mattifying Extreme Wear fondöten ile hayal ettiğiniz görünüme kolayca sahip olabilirsiniz.

  • Note Mattifying Extreme Wear Foundation fondöten 02 natural beige rengindedir.
  • Note Mattifying Extreme Wear fondöten 8680705313029 içeriğinde paraben bulunmaz.
  • Note Mattifying Extreme Wear fondöten SPF 15 özelliğine sahiptir.

Note Mattifying Extreme Wear Fondöten Özellikleri Nelerdir?

Note 02 Natural Beige Mat Bitiş Mattifying Extreme Wear Fondöten Yorumları

Hem Türkiye’de hem de dünya çapında en çok tercih edilen kozmetik markalarından bir tanesi olan Note, geliştirdiği kaliteli ürünler ile kullanıcılardan tam not alır. Note Mattifying Extreme Wear Foundation fondöten 02 natural beige, kusursuz bir cilt görünümü elde etmeniz için geliştirilmiştir.Dermatologlar tarafından geliştirilen Note fondöten satışa sunulmadan önce sayısız testten geçirilmiştir. En hassas ciltlerde bile kullanıma uygundur. Çabuk kuruyan mat bir fondöten olduğu için özellikle yağlı bir cilde sahip olan kişilerin beklentilerini fazlasıyla karşılamayı başarır. Note Mattifying Extreme Wear Foundation fondöten 02 natural beige pompalı şişesi sayesinde çok pratik bir şekilde uygulanır. İster elinizle isterseniz de bir fondöten fırçası yardımıyla uygulayarak makyaj için kusursuz bir zemin hazırlayabilirsiniz.

Mattifying Extreme Wear Fondöten Hangi Ciltlere Uygundur?

Note 02 Natural Beige Mat Bitiş Mattifying Extreme Wear Fondöten Yorumları

Her fondöten tüm cilt tipleri için uygun değildir. Satın almadan önce ürünün hangi ciltler için uygun olduğunu incelemek gerekir. Note Mattifying Extreme Wear Foundation fondöten 02 natural beige, mat bitişli bir üründür. Kısa süre içerisinde kuruyan bu mat fondöten, yağlı bir cilde sahip olan kişilerin kullanımına uygundur. Note Mattifying Extreme Wear fondötenin içeriğinde bulunan sedir ağacı yağı ve spiraea özü sebum üretiminin azalmasını sağlar. Böylece daha az yağlanma meydana gelir. Daha pürüzsüz bir cilt görünümü elde edilir. Ayrıca akneye yatkın bir cilde sahip olup Note Mattifying Extreme Wear fondöten kullananlar da bu üründen oldukça memnun kalmıştır. Fondöten daha fazla akne oluşumuna sebebiyet vermez ve gün boyu devam eden bir kapatıcılık sağlar.

Mattifying Extreme Wear Fondöten Pürüzsüz Cilt Sağlar mı?

Note 02 Natural Beige Mat Bitiş Mattifying Extreme Wear Fondöten Yorumları

Fondötenin amacı cildi makyaja hazırlamak ve renk eşitsizliklerini ortadan kaldırarak pürüzsüz bir görüntü elde etmektir. Note Mattifying Extreme Wear Foundation fondöten 02 natural beige, mat ve kapatıcı yapısı sayesinde pürüzsüz bir cilt görünümü sunar. Tam kapatıcıdır ve aynı zamanda cildinizeipeksi bir dokukazandırır. Kullanıcıların yaptığı Note Mattifying Extreme Wear Foundation fondöten 02 natural beige yorumları ürünün kapatıcılığını gün boyu sürdürdüğünü gösterir. Ayrıca SPF 15 özelliği sayesinde güneşin zararlı etkilerine karşı koruma sağlar. Bu ürünü uygun fiyat avantajıyla satın almak için Trendyol’dan tek tıkla sipariş oluşturabilirsiniz. Online ödemeniz güvenli altyapılar ile uçtan uca şifrelenir. Siparişiniz kısa süre içerisinde hazırlanır ve kargoya teslim edilir. Dilerseniz tüm kargo sürecini takip edebilirsiniz. Ürün ile ilgili olumsuz bir durum söz konusu olduğunda Trendyol’un sunduğu kolay iade ve değişim imkânlarından da yararlanabilirsiniz.