NoTech Samsung Galaxy A5 2016 (A510) Cam Ekran Koruyucu

79,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

NoTech Samsung Galaxy A5 2016 (A510) Cam Ekran Koruyucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ModaCepte Satıcı Ünvanı: NOKTA ELEKTRONİK DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761000909400017 Vergi Kimlik Numarası: 7610009094
    Bu ürün ModaCepte tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NoTech Temperli Cam Ekran Koruyucu Marka: NoTech Model: Ekran Koruyucu Materyal: Temperli Cam (ekstra güçlendirilmiş) NoTech ultra ince* temperli** (güçlendirilmiş) cam ekran koruyucular, 9H sertlik derecesinde ve cihazın modeline özel olarak üretilmiştir Darbeleri emerek, cihazınızı ekran koruyucu filmlere göre daha fazla korur Tarz ve uyum Cihazın ölçülerine özel üretilmiştir Hava kabarcığı kalmadan tam yapışmaktadır Ekrandan çıkarılması çok kolaydır ve iz bırakmaz Rodajlı yuvarlak/oval kenarları sayesinde kullanımı kolaydır ve fazlalık hissettirmez Mükemmel koruma için özel tasarım Kimyasal işlemlerle güçlendirilmiş, fırınlanmış dayanıklı camdan üretilmiştir İnce cam yapısı sayesinde ekran dokunma hassasiyetini kesinlikle etkilemez Anahtar bozuk para vs. gibi metal veya kesici maddelerle dahi çizilmez Lamine özelliği ile herhangi büyük hasar durumunda kırıldığında ev camı, vazo gibi parçalanmaz, bütün tabaka halinde kolaylıkla çıkartılabilir *0.26-0.33mm ultra ince **Normal camlar kırılma sonrası keskin parçacıklara ayrılıp yaralanmalara neden olabilir. Temperli camlar ise kırıldıklarında küçük ve keskin olmayan parçalara ayrılırlar. ***Kenarları kavisli telefon modellerinde düz camlar kenarlarda boşluk bırakabilir. Bu durum cam hatalı olduğundan değildir. Eğer telefonunuz kavisli ekrana sahip ise 3D-4D-5D veya Esnek NANO ürünler tercih ediniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Hakiki Deri
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver