1
Guaj Boya kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

nova color Parmak Boyası 12 Renk Nc-460

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (32)
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
79,99 TL
Kurumsal Fatura
82,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

nova color Parmak Boyası 12 Renk Nc-460

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇağKırtasiye Satıcı Ünvanı: ÇAĞ KİTAP KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0216144239300001 Vergi Kimlik Numarası: 2161442393
    Bu ürün ÇağKırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nova Parmak Boyası 12 Renk Nc-460

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Nova Color HBV00000D37CA 12 Renk 25 ml Parmak Boyası

Nova Color tarafından üretilip piyasaya sürülen bu parmak boyası, kullanışlı özellikleri dolayısıyla sıkça tercih edilir. Sağlıklı bir yapıya sahip olduğu için ebeveynlerin ve öğretmenlerin favorilerinin arasındadır. Çocuklara yönelik bir ürün olduğundan bu özelliği sayesinde öne çıkar. Nova Color 12 renk 25 ml parmak boyası, çocuğunuzun yaratıcılığını geliştirmesini mümkün hâle getirir. Küçüklere eğlenerek öğrenme imkânı tanıyan bu ürün, ilk resim aktivitelerinin keyif ile yapılmasını sağlar. Canlı renkleri sayesinde çocukların beğenisini kazanmıştır. Fırça kullanmayı gerektirmediği için gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

  • 12 farklı renkte 25 mililitrelik boyalar
  • Sağlığa zararlı olmayan su bazlı içerik
  • 4 yaş ve üzeri bireyler için uygundur

Nova Color Parmak Boyası 12 Renk 25 ml Özellikleri Nelerdir?

Nova Color Parmak Boyası 12 Renk 25 Ml Özellikleri Nelerdir?

Çocuklar düşünülerek üretilmiş olan Nova Color parmak boyası, yetişkinlerin de dikkatini çeker. 4 yaş ve üzeri çocukların kullanımına uygundur. Kullanım sırasında yetişkinlerin, küçük çocukları gözetim altında tutmasında fayda vardır. Bu boyaların parmaklar ile uygulanabilmesi, fırça kullanma yetkinliğine sahip olmayan çocukların keyifli vakit geçirmesini sağlar. Küçükler, bu ürün sayesinde fırçaya ihtiyaç duymadan, sadece parmaklarını kullanarak boyama aktiviteleri yapabilir. Nova Color 12 renk 25 ml parmak boyası ile baskı ve doku çalışmaları da yapılabilir. Bunlar, küçüklerin duyularını geliştirir. Motor fonksiyonlarının gelişmesine de katkı sağlar. Çocuklar, bu boyaları kullanırken işitme, görme, koklama ve dokunma gibi temel duyularını kullanır. Tüm ebeveynler, Nova Color 12 renk 25 ml parmak boyasını gönül rahatlığı ile tercih edebilir.

Nova Color Parmak Boyası 12 Renk 25 ml Yapıları Nasıldır?

Nova Color 12'li parmak boyası, içeriğı sayesinde fark yaratan bir üründür. Özel formülü sayesinde oldukça canlı renklere sahiptir. Çocukların dikkatini çeken ve hayal gücünü harekete geçiren boyalar, sağlık açısından da risk oluşturmaz. Bu ürünün içinde yer alan boyalar, birbirleri ile karıştırılabilir. Bu, çocukların özgür bir şekilde sanatsal aktivite yapmasını mümkün hâle getirir. Renklerin karıştırılmasının sonucunda ortaya çıkan tonlar, çocukların bir hayli ilgisini çeker. Nova Color 12 renk 25 ml parmak boyası, su bazlı bir yapıdadır. Bu, güvenli bir kullanımı mümkün hâle getirir. Söz konusu özellik, boyanın yıkanabilir olduğunu gözler önüne serdiği için ebeveynlerin beğenisini kazanır. Parmak boyası, çocukların ellerine, tırnaklarına ya da yüzüne bulaşsa bile su ile yıkandığında kolayca temizlenir.

Nova Color Parmak Boyası 12 Renk 25 ml Sağlıklı mıdır?

Nova Color 12 renk 25 ml parmak boyasının sıkça tercih edilen bir ürün olmasının sebeplerinin arasında sağlıklı olması da yer alır. Özellikle ebeveynlerin güvenini kazanmış olan bu ürün, Nova Color tarafından imal edildiği için dikkat çeker. Markanın sunduğu kaliteden dolayı bu ürüne duyulan güven de yüksektir. Üstelik bu parmak boyası, Avrupa Birliği standartlarına göre üretilmiştir. Sağlığa zararlı herhangi bir bileşen ya da üretim materyali içermez. Boyaların üzerinde yapılmış olan çeşitli testler, güvenli bir kullanımı mümkün hâle getirmiştir. Dolayısıyla bu ürün hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Hassas bir cilt yapısına sahip olan bireylerin, yaratıcı hobileri için bu ürünü tercih etmesi mümkündür. Su bazlı yapısı ile öne çıkan bu boya, rahatsız edici bir kokuya da sahip değildir. Dilerseniz siz de Nova Color 12 renk 25 ml parmak boyası yorumlarını inceleyebilirsiniz. Beklentilerinizi karşılayacak olan bu ürünü Trendyol üzerinden hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.