Nova Puzzle Nova 1000 Parça Rüya Adası Puzzle - Dmitriy Sladkov /

395,95 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nova Puzzle Nova 1000 Parça Rüya Adası Puzzle - Dmitriy Sladkov /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Puzmo Satıcı Ünvanı: PUZMO OYUNCAK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734055666700010 Vergi Kimlik Numarası: 7340556667
    Bu ürün Puzmo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nova Puzzle 41020 - 1000 Parça Rüya Adası - Dmitriy SladkovPuzmo Oyuncak tarafından, Nova Puzzle markası ile Türkiye'de üretilmektedir.Orijinal mavi renkli puzzle kartonu kullanılır.İnce bıçak kesimleri, parçalar arasında boşluk oluşmasını engeller ve mükemmel şekilde birleşmesini sağlar. Kesilen parçalar birbirinden farklıdır ve hiçbir parça diğerinin yerine geçmez. Kutu içerisinde yapıştırıcı hediyeli.Ücretsiz kayıp parça desteği.Parça Sayısı : 1000 parçaYapıştırıcı Desteği : VarKayıp Parça Desteği : Varİmal Yeri : TürkiyeBitmiş Puzzle Boyutu : 68 x 48 cmKutu Boyutu : 33 x 23 x 5 cmEser Sahibi : Dmitriy SladkovÜretici Kodu : Nova puzzle 41020Tema : Fantastik, Manzara, Deniz, AğaçKullanılan Malzeme : Karton
Geri Bildirim Ver

NovaPuzzle 1000 Parça Rüya Adası Puzzle - Dmitriy Sladkov

Birbiriyle uyumlu parçaların resim ya da fotoğraf oluşturmak için doğru şekilde bir araya getirilmesine puzzle, yani yapboz denir. Her yaştan seveniyle zihinsel gelişim açısından ön plana çıkan yapbozlar, küçük çocukların problem çözme kabiliyetini artırmada gereklidir. Yaş gruplarına göre zorluk seviyesi değişen ürünlerden uygun olanı seçilerek gelişim sürecine katkı sağlanması önemlidir. Yapboz etkinliği yetişkinler için keyifli bir hobi olmasının yanında zihinsel yaşlanmanın geciktirilmesinde ve zihnin canlı tutulmasında etkilidir. Nova puzzle 1000 parça çeşitlerini tek başınıza ya da aileniz ve arkadaşlarınızla eğlenceli vakit için değerlendirebilirsiniz. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmenize olanak sağlayan bu ürünler, sabır ve dikkatinizi güçlendirerek beyin jimnastiği yaptırır. Rüya Adası puzzle - Dmitriy Sladkov tarafından tasarlanan eşsiz manzarasıyla beklentilerinizi karşılar.

  • Birinci kalite baskı
  • Birbirine kolayca geçen parçalar
  • Tablo olarak kullanılabilme

Eğlenceli ve Öğretici Rüya Adası Puzzle

Eğlenceli ve Öğretici Rüya Adası Puzzle

Zihin gelişimine katkısının yanı sıra dinlendirici etkisi de bulunan, hem yetişkin hem çocuklara hitap etmesiyle herkesi ortak noktada buluşturan puzzle modelleri birçok çeşide sahiptir. Ürünler büyüklük, parça sayısı, zorluk derecesine göre farklılık gösterir. Bu hobiye yeni başlayanlar ve çocuklar için az parçalı olanlar idealdir. Çok parçalı ürünler ustalaşmış kişiler için uygun bir seçim olabilir. Nova 1000 parça Rüya Adası modeli, her seviyeye hitap etmesiyle zevkli bir aktivite halini alır. Sabretmeyi öğreten ürün, tatillerde ya da hafta sonlarında toplanılan kalabalık ortamlarda rekabet düzeyini yükselterek keyifli anlar yaşatır. Birbirine kolaylıkla geçmesi için lazerle kesilen parçalar rahatlık sağlar. Ürün, orijinal mavi renkli kartonuna birinci kalite baskısıyla sunulur. Nova41020 koduyla ulaşılabilirliği kolaylaşan ürün, sevdiklerinizle yakınlaşmak, manevi bağları güçlendirmek ve eğlenceli vakit geçirmek için değerlendirilebilir.

Rüya Adası Puzzle İnceleme ve Kullanıcı Yorumları

Rüya Adası Puzzle İnceleme ve Kullanan Yorumları

Öğretici ve mutlu anlar biriktirmeniz için uygun olan yapboz çeşitleri duvarları da süsler. Bitirdikten sonra içinden çıkan yapıştırıcıyı kullanarak harika bir tabloya sahip olabilirsiniz. Nova 1000 parça Rüya Adası puzzle - Dmitriy Sladkov eseri, dekoratif açıdan eşsizdir. Motor becerileri geliştirmenin yanı sıra keyifli ve heyecanlı dakikalar yaşatır. Bitirdikten sonra muhteşem manzarasıyla odanızı renklendirmeye hazırdır. 68x48cm boyutuyla duvara asmayı kolaylaştırır. Nova puzzle 1000 parça Rüya Adası puzzle - Dmitriy Sladkov isminin hakkını vererek sizi baktıkça dinginlik dolu yolculuklara çıkarır. Kutu üzerindeki resim kalitesini duvarınızda görmek, evinizin farklı bir ambiyans katar. Doğal tonlarıyla rahatlatıcı etkiye sahip olan ürün, bütün özellikleriyle müşterinin isteklerini fazlasıyla karşılar. Nova puzzle 1000 parça Rüya Adası puzzle - Dmitriy Sladkov kullananlar hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz ürünün yorumlar kısmına göz atabilirsiniz.

Rüya Adası Puzzle Uygun Fiyatlarla

Rüya Adası Puzzle Uygun Fiyatlarla

Nova puzzle1000 parça Rüya Adası puzzle - Dmitriy Sladkov fiyatları ürünün özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Kullanılan karton ve baskı kalitesi önemlidir. Çocuklarınızla beraber yapboz oynamak, onların duygusal ve zihinsel gelişimi için önem taşır. Birlikte vakit geçiren ebeveyn ve çocuk arasında güvenli bağ kurulmasında yardımcı olur. Yetişkinler için de beyin fonksiyonlarının düzgün çalışmasında büyük rol oynar. Sevdiklerinizle zevkli zaman geçirmenin etkili yollarından biri olan bu ürünleri, boş vakitlerinizi verimli geçirmenin yanı sıra sevdiklerinize hediye alternatifi olarak da düşünebilirsiniz. Kutunun içindeki kuvvetli yapıştırıcı, parçaları kolaylıkla yapıştırmanızı sağlayıp ürünü istediğiniz gibi çerçevelemeye hazır hale getirir. Nova puzzle 1000 parça Rüya Adası puzzle - Dmitriy Sladkov yorumları ve görüşleri için Trendyol’da araştırma yapabilir, görselli tanıtımları inceleyebilir ve uygun fiyatlarla temin edebilirsiniz.