Genel Markalar Green Mask Stick Premium %100 Natural

28,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Green Mask Stick Premium %100 Natural

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ayzshop Satıcı Ünvanı: NURHAN AYAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Vergi Kimlik Numarası: 8030886935
    Bu ürün ayzshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nova Green Mask Kullanım Şekli : Sabah ve akşam ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ciltteki yağlı bölgeleriniz temizliği yapıldıktan sonra ürünü açın ve maskeyi çevirerek çıkarın. Sonrasında şeffaf koruyucu kılıfıda çıkartın. Maskeyi yüzünüze eşit şekilde sürün. 10-15 dakika bekledikten sonra yıkayın ve günlük cilt bakımınızı yapın.
  • Nova Green Mask Stick İçeriği :İçerisinde yeşil çay, matcha, aloe, jojoba tohumu yağı, çay ağacı yağı ve volkanik çamur bulunmaktadır.
Geri Bildirim Ver

Nova %100 Natural Stick Premium Green Mask

Nova Green Mask Stick Premium %100 Natural maske, sahip olduğu özel içerik sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Bu ürün, yüz bölgesine uygulama yapmak isteyen kişiler için özel olarak geliştirilmiştir. Stick formunda olan maske, kolay kullanım imkânı sunar. Bu sayede hem makyaj çantalarında rahatlıkla muhafaza edilebilir hem de arzu edilen yere taşınabilir. Nova maske, açık yeşil rengi ile öne çıkar. Bu sayede uygulama esnasında yüz üzerinde açık kalmış olan alanlar oldukça kolay bir biçimde fark edilebilir. Bu ürünün, göz ve ağız gibi bölgelere temas ettirilmemesi tavsiye edilir. Bu maske, farklı cilt tiplerine sahip olan kişiler tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

  • Kullanım Sıklığı: Sabah ve akşam
  • Form: Stick
  • Uygunluk: Tüm cilt tipleri

Nova Green Premium Mask Stick İçeriğinde Neler Var?

Nova Green Premium Mask Stick İçeriğinde Neler Var?

Nova Green Mask Stick Premium, faydalı bir içeriğe sahiptir. Cildinizin çok daha parlak ve canlı bir görünüme sahip olmasını sağlayacak olan bu ürün, sabah ve akşam gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Ürünün içeriğinde; yeşil çay, matcha, aloe vera, jojoba tohumu yağı, çay ağacı yağı ve volkanik çamur bulunur. Bu bileşenler, cildin çok daha sağlıklı bir hâle gelmesine yardımcı olur. Jojoba yağı ve aloe vera, teninizin nem dengesini korur. Bu ürünü kullandığınızda özellikle soğuk havalarda cildiniz kuruma ve çatlama ihtimali azalır. Oldukça kolay bir biçimde uygulayabileceğiniz bu ürün, stick formunda olduğu için de kişilerin ilgisini çeker. Nova Green Mask Stick Premium %100 Natural maske, cilt tarafından kısa sürede emilir. Bu ürün, düzenli bir biçimde kullanıldığı takdirde gözle görülür fark yaratır.

Nova Green Premium Mask Stick Hangi Cilt Tipine Uygundur?

Nova Green Premium Mask Stick Hangi Cilt Tipine Uygundur?

Nova Green Mask, yağlı bir cilde sahip olmaktan şikâyetçi olan kişiler için geliştirilmiştir. Bu ürün, içeriğinde yer alan faydalı bileşenler sayesinde oldukça kısa bir süre içinde hayalinizdeki görünüme kavuşmanızı sağlar. Kuru, karma, hassas ve normal bir cilt yapısına sahip olan bireyler de herhangi bir şüphe duymadan bu bakım ürününü kullanabilir. Teninizde meydana gelen yağlanmanın ortadan kalkmasını istiyorsanız Nova Green Mask Stick Premium %100 Natural maskeyi tercih edebilirsiniz. Bunların yanı sıra cilt üzerindeki yağlanmanın sonucunda meydana gelen sivilce ve siyah nokta problemleri de bu ürün sayesinde ortadan kaldırılabilir. Nova Green Mask Stick Premium %100 Natural maske, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde insan sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmaz.

Nova Green Premium Mask Stick Nasıl Kullanılır?

Nova Green Premium Mask Stick Nasıl Kullanılır?

Nova Green Mask Stick Premium %100 Natural maskenin kullanımı oldukça pratiktir. Ürün, stick şeklinde bir ambalajın içinde koruyucu jelatin ile birlikte yer alır. Uygulama yapmadan önce maskenin etrafını saran katmanın çıkarılması gerekir. Daha sonra ise uygulama yapılacak olan bölgenin detaylı bir biçimde temizlenmesi tavsiye edilir. Bu noktada su veya temizleyici bakım ürünlerinden bir tanesini kullanmayı tercih edebilirsiniz. Bu işlem, gözeneklerin açılmasını ve maskenin çok daha etkili olmasını sağlar. Temizleme işlemini gerçekleştirdikten sonra maskeyi cildinize nazikçe bastırarak uygulayabilirsiniz. Yağlı bir cildiniz varsa ürünü yüzünüzün tamamına sürebilirsiniz. Öte yandan karma ve normal bir tene sahip olan bireylerin söz konusu maskeyi sadece bölgesel olarak kullanması tavsiye edilir. Uygulama işlemini tamamladıktan sonra yaklaşık 15 dakika boyunca beklemeniz gerekir. Son olarak ise yüzünüzü yıkayabilirsiniz. Dilerseniz siz de Nova Green Mask Stick Premium %100 Natural yorumlarını inceleyebilirsiniz. Pürüzsüz bir cilde sahip olmanıza imkân tanıyacak olan bu ürünü Trendyol'dan kolayca satın alabilirsiniz.