Nova Etiketi Yenilendi ! - (SKYMAX) Derz Ve Fayans Temizleyici 5 Kg

290 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nova Etiketi Yenilendi ! - (SKYMAX) Derz Ve Fayans Temizleyici 5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NOVA GROUP END. KİMYA PAZ. SAN. TİC. Satıcı Ünvanı: NURETTİN OVA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4498332407400020 Vergi Kimlik Numarası: 6490238864
    Bu ürün NOVA GROUP END. KİMYA PAZ. SAN. TİC. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FAYANS VE DERZ TEMİZLEYİCİ 5 KG YENİ ETİKET, AYNI ÜRÜN! AYNI GÜN ADINIZA FATURALI ÜCRETSİZ HIZLI KARGO Fayansların Arasındaki Derz Dolgular Zamanla Kirlenerek Siyahlaşır ve Kötü Bir Görünüm Oluşturur. Mavi Su Güçlü Formülü ile Bu Derz Dolgulara Zarar Vermeyerek İlk Günkü Gibi Bembeyaz Yapar. Ayrıca Banyoda ve Tuvalet Temizliklerinde Yüksek Hijyen Sağlar. Armatürleri ve Muslukları İlk Günkü Gibi Parlatır. Fayans
  • Evimizde, İş Yerlerinde ve Endüstriyel Alanlarda Pek Çok Yüzeyde Kullanılan Bir Malzemedir Özellikle Fayansların Birbirleriyle Bağlantı Noktaları Olan, Derzler Kirlenerek, Koyu Bir Renk Alır ve Zamanla Ne Kadar Temizlesek De Kirli Bir Görünüme Sebep Olur. Derz ve Fayans Temizleyici İse Sizlere Bu Zorlu Kirler Karşısında Uzun Süreli Bir Temizlik Sağlamaktadır. Fayans, Mermer, Granit, Derz Araları, Seramik Yüzeylerin Temizliğinde Güvenle Kullanılır. Yüzeyleri Çizmeden Buğu, İz, Kalıntı ve Sis Bırakmadan Temizlik Sağlarken Aynı Zamanda Uygulandığı Yüzeye Uzun Süreli Parlaklık Kazandırır. Yüzeye Direkt Olarak Uygulanır, Fırça ile Yayılır Sonrasında Bol Su ile Durulanır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver