Novelido Kadın Yüksek Taban Terlik

74,90 TL
Beden:
36
37
38
39
40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Novelido Kadın Yüksek Taban Terlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PETEK AYAKKABI ve DEKORATİF CAM ÜRÜNLER Satıcı Ünvanı: SEMAHAT KAYMAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5390191277
    Bu ürün PETEK AYAKKABI ve DEKORATİF CAM ÜRÜNLER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Mikrofiber iç materyal: Mikrofiber taban materyali: Poliüretan topuk yüksekliği:7 cm taban yüksekligi: 4,5 cm agırlık: 202 gr kalıp: Standart ayak ölçülerine göre tam kalıp

Ürün Özellikleri

  • Materyal EVA
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Kalın Topuklu
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Novelido 195M Kadın Yüksek Taban Terlik

Novelido kadın yüksek taban siyah terlik, dolgu topuk seven kadınlar için uygun bir üründür. Kadınların her zaman gözdesi olan dolgu topuk terlik, şık ve rahat olmasından dolayı tercih edilir. Dolgu terlik modasının izlerini taşıyan Novelido dolgu topuk terlik şık siyah rengi ve üzerindeki meyve motifleriyle sade ve aynı zamanda dikkat çekici bir görünüme sahiptir. Rahat yapısı sayesinde günlük kullanım için tercih edilebilir. Siyah renk olduğu için farklı giyim parçalarıyla kolay bir şekilde kombin edilebilir. Plastik esnek yapıya sahip malzemeden üretildiği için spor giyim parçaları, kot pantolon, plaj elbisesi gibi giyim ürünleriyle kombin edilmesi mümkündür.

  • Yumuşak tabana sahiptir.
  • Hafif bir olup ayağı yormaz.
  • Kapalı yapıda olsa da hava dilekleri sayesinde ayağı terletmez.

Novelido Yüksek Taban Kadın Terliğinin Özellikleri Nelerdir?

Novelido Yüksek Taban Kadın Terliğinin Özellikleri Nelerdir?

Novelido kadın yüksek taban terlik yumuşak yapıda plastik malzemeden üretilir ve ayağa rahatsızlık vermez. Dolgu topuk olmasından dolayı hafif eğimli bir yapıdadır. Uzun süreli ayakta kalınsa da topuk yapısı yumuşak olduğu için ayak tabanının rahat etmesini sağlar. Hava deliklerine sahip olması kullanım sırasında ayakların hava almasını sağlayarak sıcak havalarda ayağın terlemesini engeller. Üzerindeki farklı meyve motifleri terliğe ilgi çekici bir hava katar. Farklı renk ve numara seçenekleri mevcuttur. Uzun ömürlü kullanıma sahip olup temizliği, bakımı ve saklaması son derece kolaydır. Yüksek taban yapısına sahip olduğu için hem iç hem de dış mekanlarda aynı konforu sağlaması mümkündür. Tabanı yumuşak yapıda olduğu için yürürken ya da merdiven çıkıp inerken dengeyi sağlamak daha kolaydır. Kaymaz bir taban yapısı ile uzun yürüyüşlerde kullanım mümkündür.

Novelido Yüksek Taban Kadın Terliği Nerelerde Kullanılabilir?

Novelido Yüksek Taban Kadın Terliği Nerelerde Kullanılabilir?

Novelido yüksek taban kadın terliğinin kullanım alanı diğer terlik türlerine göre oldukça geniştir. Evde, bahçede, iş yerinde, ofiste, plajda ve günlük yürüyüş aktivitelerinde rahatlıkla kullanılabilir. Temizliği son derece kolay olduğu için kapalı ve ıslak mekanlarda da kullanılması mümkündür. Ayak numarası doğru seçilirse ayağa tam oturan bir yapıda olduğu için yormaz ve hava delikleri sayesinde ayak terlemesini engeller. Yumuşak taban yapısı terliğin yere sorunsuz ve dengeli bir şekilde basmasını sağladığından günlük hayatta rahatlıkla tercih edilebilir. Tabanı kaymaya müsait bir yapıda olmadığı için güvenli bir şekilde kullanılabilir. Yumuşak ve esnek yapısı terliğin deforme olmasını engellediği için herhangi bir tamirat durumu yoktur. Topuk yapısının biraz yüksek olmasından dolayı eğimi yüksek, taşlı ve takılma riskinin yüksek olduğu bazı sokaklarda dikkatli hareket etmek gerekir.

Novelido Yüksek Taban Kadın Terliği Rahat mıdır?

Novelido Yüksek Taban Kadın Terliği Rahat mıdır?

Novelido yüksek taban kadın terliği plastik yumuşak yapıya sahip olduğundan dolayı rahat bir kullanım deneyimi sunar. Rahat bir kullanım sağladığı ve estetik göründüğü için kadınların tercih ettiği bir terlik türü olduğu söylenebilir. Vücut ağırlığını orantılı bir şekilde dengeleyerek ayak tabanına baskıyı azaltarak hareket özgürlüğünü artırır. Yüksek taban olması kolay giyilip kolay çıkarılabilir yapıda olmasına engel değildir. Ayak rahatlığına önem veren ve aynı zamanda estetik görünüm de isteyen kadınlar için son derece uygun modeldir. Bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların ürün hakkındaki görüşleri ve deneyimleri hakkında bilgi sahibi olmak için Novelido kadın yüksek taban siyah terlik yorumlarına göz atabilirsiniz. Ayak rahatlığınız ve farklı giyim parçalarıyla kombin amaçlı düşünürseniz Novelido kadın yüksek taban siyah terlik fiyat öğrenmeyi ve satın alma işlemini Trendyol üzerinden birkaç tıkla kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmeniz mümkündür.