Novocrin Placenta Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 300 Ml

179,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
234,03 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
234,58 TL

Ürün Bilgileri

Novocrin Placenta Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 300 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Farmashop Satıcı Ünvanı: FARMAKO KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385001019300011 Vergi Kimlik Numarası: 3850010193
    Bu ürün Farmashop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Novocrın Placenta Anti - Hair Loss Şampuan Dökülen Saçlar İçin 300 ml

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • İçerik Keratin
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Novocrin Placenta 300 Ml Saç Dökülmesine Karşı Şampuan

Saç dökülmesi problemiyle karşılaşmak çoğu kişinin istemediği bir durumdur. Çeşitli nedenlerle dökülen saçlar, kişinin hayat standartlarını düşürür. Bu durum kişi üzerinde olumsuz bir etki bırakır. Novocrin Placenta 300 ml saç dökülmesine karşı şampuan, bu tarz istenmeyen durumlara karşı oldukça etkilidir. Tüm saç yapılarına uygun formülü, her kesimden kullanıcının bu ürünü rahatlıkla kullanmasını sağlar. Antialerjik yapısı sayesinde saç diplerine zarar vermez ve oluşabilecek yan etkileri ortadan kaldırır.

  • Her saç tipine uygun
  • Antialerjik
  • Saç dökülmelerine karşı etkili

Novocrin Placenta Saç Dökülmesine Karşı Şampuan Özellikleri

Novocrin Placenta Saç Dökülmesine Karşı Şampuan Özellikleri

Placenta saç dökülmesine karşı şampuan oldukça etkili bir formüle sahiptir. Stresten ya da mevsim geçişlerinden kaynaklı olarak oluşan saç dökülmelerine karşı etkilidir. Saç dökülmeleri, bilinenin aksine yalnızca erkekler de olmaz. Kadınlarda da meydana gelen bu tip saç dökülmeleri kişilere rahatsızlık verir. Novocrin Placenta 300 ml saç dökülmesine karşı şampuan bu rahatsızlıklardan sağlıklı şekilde kurtulma konusunda kullanılabilecek bir üründür. Her saç tipine uygun olan formülü, kullanıcılarının gönül rahatlığıyla bu ürünü tercih etmelerini sağlar. Antialerjik formülü ise tedavi sırasında oluşabilecek rahatsızlıkları en aza indirger. Hassas cilt yapısına sahip kişilerin de bu ürünü kullanabilmesini mümkün kılar. Dökülmelere karşı sağladığı etkiyle beraber saçların hacim kazanmasına da yardımcı olur. Saç sağlığını koruyan yapısının yanı sıra kullanıcıların arzuladıkları daha hacimli görünüme sahip olmalarını da sağlar.

Novocrin Dökülme Karşıtı Şampuan Her Saç Tipine Uygun mu?

Novocrin Dökülme Karşıtı Şampuan Her Saç Tipine Uygun mu?

Kozmetik ürünlerin cilt ve saç tipine göre seçilmesi önemlidir. Bir ürünü kullanmadan önce bu özelliğine dikkat etmek, alınacak verimi arttırır. Novocrin Placenta 300 ml saç dökülmesine karşı şampuan bu durumu ortadan kaldıran bir üründür. İçerdiği ham maddeler ve geliştirilmiş formülü sayesinde her kullanıcı için uygun bir ürün olma özelliği taşır. Her saç tipine uygun olan bu ürün, dökülmelerden rahatsızlık duyan tüm yetişkinler tarafından kullanılabilir. Cinsiyetten ve saç tipinden bağımsız olarak kişiler bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilir. Tüm saçlar üzerinde etkili olan bu şampuan, kısa sürede etkisini gösteren bir üründür. Ancak ürünün düzenli olarak kullanılması alınan etkinin kalıcılığını arttırmak için önemlidir. Dökülmelere karşı etkili olan bu şampuan; yağlanma, kepek ve egzama gibi rahatsızlıklara da etki eder.

Novocrin Placenta Saç Dökülme Karşıtı Şampuan Güvenilir mi?

Novocrin Placenta Saç Dökülme Karşıtı Şampuan Güvenilir mi?

Novocrin Placenta saç dökülmesine karşı şampuan, doğal bileşenler kullanılarak üretilir. Bu sayede Novocrin Placenta 300 ml şampuan dökülmeleri azaltırken saç derisine zarar vermez. Aksine oluşabilecek deri rahatsızlıklarının önüne geçer. Antialerjik bir yapıya sahip olan ürün, kullanıcılar tarafından oldukça beğenilir. Bu durum Novocrin Placenta 300 ml saç dökülmesine karşı şampuan yorumlarına bakılarak da anlaşılabilir. Ürünü daha önce kullanan kişilerin değerlendirmeleri, şampuanı yeni tanıyan kişiler için oldukça kıymetli veriler içerir. Saç dökülmelerine karşı sağladığı etkinin yanında formülünde bulunan nemlendirici maddeler de kaliteli bir kullanım sağlar. Bu maddeler, saç tellerin yumuşamasına ve daha kolay taranmasına imkân tanırken aynı zamanda parlak ve canlı bir görünüm kazanılmasında da oldukça etkilidir. Saçın daha sağlıklı gelişmesine katkı sağlayan bu güvenilir ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Yıl boyu devam eden kampanyalar sayesinde bütçenizi aşmadan bu şampuanı temin edebilirsiniz. Birkaç tıklamayla sipariş oluşturduğunuz ürün kısa zamanda adresinize teslim edilir. Bu sayede kısa sürede sağlıklı saçlara sahip olabilirsiniz.