Nuby Natural Touch Elektrikli Ve Manuel Göğüs Pompası

2.750 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nuby Natural Touch Elektrikli Ve Manuel Göğüs Pompası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YILDIZ BABY Satıcı Ünvanı: SARIGÜL ÖZTUNÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7080120531
    Bu ürün YILDIZ BABY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nuby beyaz Natural Touch Elektrikli Ve Manuel Göğüs Pompası Nuby 67701 Çift Etkili Elektrilkli Göğüs Pompası Emziren annelerin göğüslerinde biriken sütlerin sağılması için kullanılır.
  • Ayrıca süt dolmuş (acı veren ve şişmiş) göğüslerin rahatlatılması için de kullanılır. Bebeğin beslenme öncesinde veya aralarda bir miktar süt sağılması size kolaylık sağlayacak ve bebeğin beslenmesine katkı sağlayacaktır.
  • Nuby ELEKTRİKLİ GÖĞÜS POMPASI NASIL KULLANILIR? Ellerinizi iyice yıkayınız.
  • Belirtilen biçimde pompanızı yıkadıktan ve sterilize ettikten sonra,dikkatlice bir araya getirinizve pillerinin şarjlı olduğuna dikkat ediniz.
  • Sandalye veya koltukta rahat olunuz.Yanınızda bardak su veya bir başka içecek bulundurunuz.Göğsünüze pompayı takmak için hafifçe öne eğiliniz.
  • Göğüs kalkanı ve silikon kılıfı göğsünüze iyice bastırnız ve vakum oluşturabilmeniz için hava sızmamasını sağlayınız.
  • AÇ tuşuna basınız ve gösterge ışığının yanmasını sağlayınız.
  • Göğüs pompası takılı durumda ,pompalama için daha önce seçtiğiniz ayara göre tuşun üzerine basınız.
  • Bu aşamada özel olarak ayarlanmış programı da seçebilirsiniz.
  • Bundan sonra pompa pompalama işlemine başlayacaktır.
  • İlk bir iki pompalama sonrasında süt akmaya başlayacaktır.
  • HER BİR İŞLEM SONRASINDA POMPANIN BEKLEME KONUMUNA GERİ GELMESİNE İZİN VERİNİZ.
  • Böylelikle süt vücutta birikme zamanı bulmuş olacaktır.
  • Bazı kadınlar silikon kılıf kullanmayı tercih ederler .
  • Ancak yapılan araştırmalar, Nuby Silikon kılıfın meme baş çevresini uyardığı ve sütün daha kolay "akması " için katkı sağlandığını göstermektadir.
  • Yaklaşık 60 ila 120 ml süt alıması için 10 dakika süre yeterli olmaktadır.
  • Ancak bu tahmini bir değerdir ve kadınlara göre farklılık gösterebilir.
Geri Bildirim Ver

Nuby Natural NBY Touch Elektrikli ve Manuel Göğüs Pompası

Emziren anneler, sütlerini bebeğe Nuby Natural Touch beyaz elektrikli ve manuel göğüs pompasıyla ulaştırabilir. Bazı dönemlerde annelerin süt üretimi artar ve göğüste birikme yaşanır. Nuby Natural Touch emziren annelerin göğüslerinde biriken sütlerin sağılması için geliştirilen bir üründür. Güçlü yapısı sayesinde kısa sürede bol miktarda süt sağmaya imkân verir. Anneleri fiziki açıdan rahatlatan bu işlem, aynı zamanda bebeğin sağlıklı beslenmesini sağlar. Kolay bir şekilde kullanılabilir olması birçok açıdan avantaj tanır. İkinci bir kişiye ihtiyaç duymadan işlem tamamlanabilir. Nuby kalitesiyle üretilen bu ürün, uzun ömürlü bir kullanım sunar.

  • Hem manuel hem de elektrikli kullanım
  • 10 dakikada 60 ile 120 ml arasında süt sağma
  • Göğüslerin uyarılmasını sağlayan silikon kılıf

Nuby Natural Elektrikli ve Manuel Göğüs Pompası Özellikleri

Nuby Natural Elektrikli ve Manuel Göğüs Pompası Özellikleri

Nuby 67701 çift elektrikli göğüs pompası, verimli özellikler taşır. Hem manuel hem de elektrikli çalışan cihaz, her durumda annelere yardımcı olur. İhtiyaca ve tercihe göre el yardımıyla ya da otomatik bir şekilde süt aktarımı yapmak mümkündür. Ürünün çift aparatlı olması da ekstra bir avantaj sağlar. Aynı anda iki göğüsten süt sağmaya imkân tanır. Ürün, süt dolmuş ve şişmiş göğüslerin rahatlatılması için kullanılabilir. Bebeğin emzirilmediği zamanlarda süt sağma imkânı vererek anneye her açıdan kolaylık sunar. Nuby Natural Touch beyaz elektrikli ve manuel göğüs pompasının silikon kılıfı, memenin baş bölgesini uyarır. Bu sayede süt daha kolay bir şekilde akar. Cihaz, 10 dakika içinde 60 ile 120 ml arasında süt sağabilir. Söz konusu miktar, annenin durumuna göre değişkenlik gösterir.

Nuby Natural Elektrikli Manuel Göğüs Pompası Kullanışlı mı?

Nuby Natural Touch beyaz elektrikli ve manuel göğüs pompası, kullanışlı bir ürün olarak dikkat çeker. Bu model, ergonomik yapısı sayesinde tercih edilir. Annelerin işlerini kolaylaştıran özellikler taşıdığı için kullanışlı olduğu görülür. Son derece pratik bir şekilde çalışır ve kısa sürede süt sağma işlemi tamamlanır. Kullanım öncesinde eller iyice yıkanır. Aynı şekilde pompa da yıkanarak sterilize edilir. Cihazın şarjının dolu olması gerekir. İşlem sonrası tekrar doldurularak kullanıma hazır hâlde bekletilir. Nuby Natural Touch elektrikli ve manuel göğüs pompası, koltukta oturur pozisyonda çalıştırılır. Silikon kılıf göğse yerleştirilir ve açma tuşuna basılır. Bir iki pompalama sonrasında süt gelmeye başlar. Bu işlem sırasında su tüketilmesi önerilir. Aynı zamanda yedek biberon gibi parçalar ile gönderilen takım, bebek bakımını kolaylaştıran emzik gibi ürünleri de içerir.

Nuby Natural Elektrikli ve Manuel Göğüs Pompası Kaliteli mi?

Sağlıkla ilgili ürünlerde kalite çok önem taşır. Söz konusu anne ve bebek sağlığı olduğunda ise nuby beyaz Natural Touch elektrikli ve manuel göğüs pompası öne çıkar. Ürün yüksek kalite standartlarını taşıdığı için kullanıcıya güven verir. Hem anneler hem de babalar, kaliteli olduğu için bu markayı tercih eder. Nuby tarafından üretilen pompa, gönül rahatlığıyla satın alınıp kullanılabilir. Birçok açıdan sağlıklı ve güvenilir olduğu için anneler tarafından beğenilir. Nuby beyaz Natural Touch elektrikli ve manuel göğüs pompası yorumlarının çoğunlukla olumlu olması da bunu gösterir. Kullanıcılar kalitesinden memnun kaldıkları ürünlere olumlu yorum yapar. Model; kullanışlı, uzun ömürlü ve tüketicileri memnun bırakmış bir pompa olarak tercih edilebilir. Siz de kaliteli ve kolay kullanımlı Nuby göğüs pompasını Trendyol’dan satın alabilirsiniz.