Nuk Fc Plus Silikon Biberon Emziği No:2 M 721281

175 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
179,99 TL
Kurumsal Fatura
184,99 TL

Ürün Bilgileri

Nuk Fc Plus Silikon Biberon Emziği No:2 M 721281

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arya Concept Satıcı Ünvanı: ESMA SAĞLAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0470381368
    Bu ürün Arya Concept tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikleri:Emziğin Hijyenik Kalmasını Sağlayan Transparan Kapağı Mevcuttur. Daire Şeklindeki Kapak Sayesinde, Seyahatte Ve Biberonu Çalkalarken Sızdırma Yapmadan Rahatlıkla Kullanabilirsiniz. Ekstra Geniş Biberon Ağzı İle Kolay Doldurulur, Kolay Temizlenir. Ergonomik Şekliyle Rahat Ve Güvenli Tutuş Sağlar. Biberon Emziğinin Alt Kısmının Düz Olması Bebeğin Dilini Doğru Kullanmasını Ve Rahat Bir Şekilde Biberonu Emmesini Sağlar. Bu Durum Çenenin Genişlemesine Ve Diş Gelişimi İçin Doğru Aralıkların Oluşmasına Yardımcı Olur. Beslenme Deliği Emziğin Arka Üst Kısmındadır.Bu Sayede Süt, Bebeğin Salyasıyla Kolayca Karışarak Hazımsızlık Önlenir. Bebeğin Çene Ve Damak Gelişimine Yardımcı Olan Düz Ve İnce Boyun Kısmı, Emme Hareketini Destekler. Hava Sızdırmaz Emme Hareketi Sayesinde Burundan Nefes Alma Sağlanır. Doğal Beslenme İçin Ekstra Geniş Dudak Desteği Vardır. Güvenilir Nuk Aır System (Hava Çıkış Sistemi), Bebeklerde Emme Esnasında Yutulan Fazla Hava Nedeniyle Oluşan Gaz Sancısını Minimuma İndirir. Halka Kontür Çizgileriyle Ekstra Güçlendirilmiş Yapısı Uzun Süreli Kullanım İmkanı Ve Dayanıklılık Sağlar. Özel Geliştirilen Emziğin Alt Boşluğu, Dilin Daha Rahat Hareket Etmesine İmkan Tanır.
Geri Bildirim Ver