Nuk Baby Days Silikon Emzik 2'li No:2 Sı 6-18 Ay

83,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nuk Baby Days Silikon Emzik 2'li No:2 Sı 6-18 Ay

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Minycenter - Carters Oshkosh Skip Hop Satıcı Ünvanı: GAMİ GİYİM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388072796400026 Vergi Kimlik Numarası: 3880727964
    Bu ürün Minycenter - Carters Oshkosh Skip Hop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nuk No: 2 Sl Emzik - Happy Days 2'li Happy Days Silikon 2'Li Emzik No:2 (6-18 Ay) (Asortili)Anne göğsünün emzirme esnasında aldığı şekle göre tasarlanmıştır
  • emzirmeyi olumuz etkilemez.Ortodontik yapısı sayesinde ağız gelişimini destekler
  • diş çarpıklığı veya çene bozukluklarına neden olmaz.İnce yapısı ve ekstra yumuşak dokusu sayesinde bebekler tarafından daha kolay kabul edilir.BPA veya başka zararlı maddeler içermez. Emzik kutusu aynı zamanda mikrodalda sterilizatörü olarak kullanılabilir. Avrupa standartlarına uygun olarak Almanya'da üretilmiştir.Emzik içerisindeki hava basıncını dengeleyen NUK Air-System sayesinde emziklerimiz ortodontik şeklini korur. Yanlış emzik kullanımına dayalı oluşabilecek diş ve çene bozukluklarına sebep olmaz.Emzik ÖzelliğiSilikonPaket İçi Adet2' liYaş Aralığı18+ Ay Emziğin Ucu, Anne Göğsünün Emzirme Esnasındaki Şeklini Alır.Özel Hava Kanalları Sayesinde Emzik Yumuşak Ve Ortodontik Şeklini Korur.Eğlenceli Tasarımlargeniş Hava Kanallarıbpa İçermez. Paket İçerisinde 2 Adet Nuk Happy Days Silikon Emzik Bulunur.
Geri Bildirim Ver