Nuk Learner Alıştırma Bardağı 150 Ml 6-18m Pembe

649,99 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nuk Learner Alıştırma Bardağı 150 Ml 6-18m Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: minik bebek mağazası Satıcı Ünvanı: ÖNDER KALFA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1534683981800017 Vergi Kimlik Numarası: 4920098139
    Bu ürün minik bebek mağazası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikleri: Tutma sapları çocukların ellerine göre dizayn edilmiştir. Çıkıntılı yüzey sayesinde kaymaz saplar TPE'den (Thermoplastic Elastomer) yapılmış rahat, yumuşak başlık NUK, bebeğin anne memesini emerken memenin aldığı şekli esas alarak ona en benzer şekilde dizayn edilmiş ortodontik emziği üreten ilk markadır. Silikon emziklerde Nuk 3 numaralı emzik üretimi yapmamaktadır. Nedeni bebeklerin 1-1,5 yaşından sonra diş çıkarmaya başlamaları nedeniyle emziği koparabilmeleri ve kopan parçayı yutma olasılıklarının olmasıdır. Yutulan silikon bebeğe zarar verebilir. Kauçuk ise doğal bir madde olduğu için3numaralı emziklerde kauçuk kullanılmaktadır. Kullanım Durumları: Bebeğin biberondan bardağa geçmesini kolaylaştırmak için kullanılır. Ürünün Madde İçeriği: Silikon Uyku Emziği Taşıma Kapasitesi: 150 ml Temizleme Şartları: Biberon, biberon emziği ve emzikleri ilk kullanımdan önce ve her kullanımdan sonra mutlaka yıkayıp sterilize edin. Emzik ve biberon emziği deterjan zarar verebileceğinden dolayı bulaşık makinesine konmamalıdır. Emzik ve biberon emziklerini kaynatma yoluyla sterilize ederken derin bir kaba bol su koyarak kaynatın. Kaynayan suya 5 dakika koymak yeterli olacaktır. Biberon ve biberon emziğini patlama tehlikesi veya malzemenin bozulma olasılığı açısından mikrodalga fırına koymayın. Bebeğe Sağladığı Fayda: Bebeğin biberondan bardağa geçmesini kolaylaştırır. Birlikte Alınabilecek Ürünler: Nuk First Choice Yedek Ağızlık Biberon emziğini her kullanımdan önce ve sonra aşınma veya delinme olasılığına karşı kontrol edin. Eğer aşınma, kopma veya yapışkanlık varsa mutlaka yenisiyle değiştirin. Biberon emziğini kapalı bir kapta saklayın ve direkt güneş ışığına maruz bırakmayın. Tıbbi Tavsiye: Naturel kauçuktan üretilmiş ürünler alerjik reaksiyonlara sebep olabilir. Silikondan yapılmış biberon emziklerini yırtık veya ısırık izi bulunması halinde kullanmayıp yenileyin. Aksi halde parçacıklar kopabilir ve yutulabilir. Bebeği beslenirken tek başına bırakmayın. Biberonu bebeğinize emzik olarak vermeyin. Diş çürümesine neden olabileceğinden tatlandırıcı ilave edilmiş besinler, meyve suları ve meyve asidi içeren besinler olağan beslenme süresinin dışında verilmelidir. Biberon emziğini ilaca batırmayın. Biberon ve biberon emziğini patlama tehlikesi veya malzemenin bozulma olasılığı açısından mikrodalga fırına koymayın.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polipropilen
  • Hacim 100 - 249 ml
Geri Bildirim Ver