Nurpak Meltem Aile Bornoz Seti %100 Pamuk Krem-kahve (16 Parça)

319,90 TL
Beden:
Tek Ebat
M/L
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nurpak Meltem Aile Bornoz Seti %100 Pamuk Krem-kahve (16 Parça)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cotonila Satıcı Ünvanı: DÖNDÜ AVŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1545192649600001 Vergi Kimlik Numarası: 1050601648
    Bu ürün Cotonila tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün Özellikleri: MAĞAZAMIZDAKİ TÜM ÜRÜNLER YERLİ ÜRETİMDİR. TEKSTİL KENTİ DENİZLİ'MİZDE ÜRETİLMEKTEDİR. Kalitesi ispatlanmış Nurpak firmasının Meltem markasıyla üretilmiştir. %100 Pamuklu olup gayet yumuşak ve yüksek su emiciliğine sahiptir. Ürünle birlikte kendi ihracatımızdan fazlalık kalan, 20 TL değerinde 50X90 cm el havlusundan 1 adet hediyemizdir. Şık kutusunda gönderilmektedir. Yeni evlenen çiftlere hediye etmek ya da evde kullanmak için alabilirsiniz. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ : Bornoz : 2 adet Bayan (M-L)
  • Erkek (L - XL) Banyo Havlusu : 2 adet Baş Havlusu : 2 adet Traş Havlusu : 2 adet Havlu Kese : 2 adet Küçük Havlu : 2 adet Teslik : 2 çift Sabun : 2 adet % 100 Pamuk YIKAMA TALİMATLARI : Elde veya çamaşır makinasında bol suyla 30`de yıkayınız. Islak bekletmeyiniz ve çamaşır suyu kullanmayınız. Yıkama esnasında koyu renkleri ayrı tutunuz. Düşük devirde tamburlu kurutucuda kurutabilirsiniz. Mağazamıza sabah 8:00 ile gece 11:30 saatleri arasında ileteceğiniz sorular en geç 3 dk içinde yanıtlanacaktır. Firmamız E-Fatura mükellefi olduğu için aldığınız ürüne ait fatura daha kargo yola çıkmadan e-posta nıza iletilecektir. Aynı zamanda çıktısı ürünle birlikte tarafınıza postalanacaktır. HAFTAİÇİ SAAT 14:00 E KADAR VERİLEN SİPARİŞLER AYNI GÜN KARGOLANIR. CUMARTESİ SAAT 10:00 A KADAR VERİLEN SİPARİŞLER AYNI GÜN KARGOLANIR. Ürünümüzü İyi Günlerde Kullanmanızı Dileriz

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuk
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver