Nurse Harvey's Poky Bebek Gaz Giderici Damla 20ml Glutensiz

250 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
264,05 TL258,96 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nurse Harvey's Poky Bebek Gaz Giderici Damla 20ml Glutensiz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eczanemucuz Satıcı Ünvanı: CAMUZCUOĞLU İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0195068417700001 Vergi Kimlik Numarası: 1950684177
    Bu ürün eczanemucuz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı: Nurse Harveys Bitkisel Gaz Giderici Damla Ürün Miktarı: 20 ml Ürün Özellikleri: - Nurse Harveys Bitkisel Gaz Giderici Damla, bebeklerde güvenli ve etkili bir şekilde, kolik ve gaz sorunlarının giderilmesine destek olan gaz giderici damladır. - Nurse Harveys Bitkisel Gaz Giderici Damla, Zeytinyağı, Simetikon, A Ve E Vitamini, Koenzim içeren gaz giderici damladır. - Nurse Harveys Gaz Giderici Damla, zeytinyağının yüzyıllardır sindirim sistemi üzerinde bilinen faydalarını son yıllarda kolik ve gaz sorunlarının çözümünde güvenli ve etkili olduğu ortaya çıkan Simetikon ile bir araya getirmiştir. - Ek olarak bebeğinizin günlük ihtiyacına destek olan A, E vitaminleri ve yeni klinik çalışmaların sindirim sistemi gelişimine katkılarını ortaya koyduğu Koenzim Q10 içerir. - Nurse Harveys Bitkisel Gaz Giderici Damla, özel içeriği ve formülündeki vitaminlerle bebeğin bağışıklık sisteminin normal fonksiyonunu desteklemeye ve soğuk algınlığına karşı korumaya katkı sağlar. - Bitkisel içerikli damla, bebeklerde gazın giderilmesine ve sindirim sisteminin rahatlatılmasına destek olur. - İçeriğindeki zeytinyağı, gaz sancısı ve kabızlık sorunlarının çözümü için katkı sağlar. - Milano Üniversitesi tarafından geliştirilen, patentli, hiçbir katkı maddesi, şeker veya tatlandırıcı içermeyen formülü ile Nurse Harveys Gaz Giderici Damla son derece güvenli ve etkilidir. - Nurse Harveys Bitkisel Gaz Giderici Damla, bitkisel içerikli, bebeklerde oluşan gaz sorunun ve gaz kaynaklı sancıların giderilmesine destek olan gaz giderici damladır. Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur. Kullanım Şekli: -0 ile 1 yaş arası bebekler için günde 1 veya 2 kez, 20 damla
  • 1 ile 3 yaş arası bebekler için günde 1 veya 3 kez, 20 damla
  • 3 yaş ve üstü bebek ve çocuklar için günde 2 ile 4 defa 20 ile 40 damla
  • Tercihen yemeklerden sonra ağız yoluyla alınır. - Tek Doz: 20 damla, 40 mg simetikon içerir. - Her kullanımdan önce şişeyi iyice çalkalayınız. Tavsiye edilen günlük alım dozunu aşmayınız. - 25°C altındaki oda sıcaklığında saklayınız. Çocukların erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 20 ml
Geri Bildirim Ver