Nurse Harvey's Organics Buzz Off Sinek & Haşere Kovucu Sprey 50 ml

159 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
152,75 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
179,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nurse Harvey's Organics Buzz Off Sinek & Haşere Kovucu Sprey 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: novamedist Satıcı Ünvanı: DURAK SERDAL ÜRPERMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9190168398
    Bu ürün novamedist tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Organic Buzz Off 50 Ml
Geri Bildirim Ver

Nurse Harvey's Organics 8699177824438 Buzz Off 50 ml Sinek & Haşere Kovucu Sprey

Çeşitli sinekler ve haşereler nedeniyle cilt zarar görebilir. Nurse Harvey’s Organics Buzz Off 50 Ml sinek haşere kovucu sprey ise kalitesiyle öne çıkan koruyucu bir üründür. Bu sprey %96 doğal bir içeriğe sahiptir. Doğal kokulu bu ürünle tüm sinekleri ve böcek türlerini ciltten tutabilirsiniz. Üstelik haşere kovucu sprey, organik yapısı sayesinde insan sağlığı açısından risk barındırmaz. Söz konusu ürünün kullanım miktarı bulunduğunuz ortama göre değişiklik gösterebilir. Siz de sinek ve haşereleri uzaklaştıracak bir ürün arıyorsanız bu sprey doğru tercih olabilir.

  • Organik içeriğe sahiptir.
  • Yüze ve tüm vücuda sıkılabilir.
  • Herhangi bir yan etkisi bulunmaz.

Nurse Harvey's Sinek Haşere Kovucu Spreyin Özellikleri Nelerdir?

Nurse Harvey's Sinek Haşere Kovucu Spreyin Özellikleri Nelerdir?

Kalitesiyle dikkat çeken Nurse Harvey’s Organics Buzz Off sinek kovucu sprey, hayat kurtarıcı ürünlerin başında gelir. Bahsi geçen haşere kovucuda insan sağlığına zarar verme riski bulunan bir madde yer almaz. Söz konusu ürün %96 oranında organik içeriğe sahiptir. Nurse Harvey’s Organics Buzz Off 50 Ml sinek haşere kovucu sprey, solunum yollarını etkileyen bir ürün değildir. Bu bakımdan söz konusu spreyi herkes gönül rahatlığıyla kullanabilir. Ürün, esansiyel yağlar içerdiğinden doğal bir kokusu vardır. Ayrıca bahsedilen haşerat kovucu, alerjik yan etkiler ortaya çıkarmaz. Kene, sinek ve böcekleri ciltten uzak tutan spreyin üstünde, basılıp kolayca sıkılmaya yarayan bir aparatı vardır. Bahsi geçen ürün 50 Ml hacimli şişesiyle sizlere gönderilir. Bu haşerat kovucu sprey oldukça güvenli ve etkilidir.

Nurse Harvey's Sinek Haşere Kovucu Spreyi Kimler Kullanabilir?

Güçlü etkisi sayesinde sıkça tercih edilen Nurse Harvey’s Organics Buzz Off sinek kovucu, tüm cilt tiplerine uygundur. Bu sayede ürünü yağlı, karma, kuru ve hassas cilde sahip herkes rahatlıkla kullanabilir. Ayrıca bahsedilen sprey çocuklar ve bebekler için de uygundur. Özellikle cildi henüz çok hassas olan bebekleri bu ürün sayesinde haşerelerden korumak mümkündür. Nurse Harvey’s Organics Buzz Off 50 Ml sinek haşere kovucu spreyin etkisi hem yetişkinlerde hem de çocuk ve bebeklerde aynıdır. Ürün, her yaş grubunda ve cilt tipinde yan etki göstermeden koruma sağlar. Söz konusu haşere kovucuyu her mevsim, tüm hava sıcaklıklarında kullanabilirsiniz. Üstelik sinek ve böcek türlerinin yoğun olduğu yeşil alanlarda bu ürün hem siz hem de çocuğunuz için hayat kurtarıcı bir öneme sahip olabilir.

Nurse Harvey's Organics Buzz Off Sprey Nasıl Kullanılır?

Doğal içeriğe ve güçlü etkiye sahip Nurse Harvey’s Organics Buzz Off 50 Ml kovucu, kullanımı çok pratik bir üründür. Bahsi geçen spreyi her ortamda rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Bu ürünü yüzünüze ve vücudunuzun tüm bölgelerine sıkarak haşereleri uzaklaştırmak oldukça kolaydır. Söz konusu spreyi hem çıplak tene hem de kıyafetlerin üzerine uygulayabilirsiniz. Ayrıca ürün, üzerindeki aparat sayesinde pratik çok bir şekilde sıkılır. Nurse Harvey’s Organics Buzz Off 50 Ml sinek haşere kovucu spreyini dik tutarak üzerinde yer alan aparata hafif bir kuvvet uygulamak yeterli olacaktır. Ancak bahsedilen haşere kovucuyu cilde yakından değil, biraz uzak mesafeden sıkmalısınız. Ürünü direkt olarak tene ya da giysilere uygulamak etkisinde bir değişiklik yaratmaz. Spreyi ne kadar miktarda kullanacağınıza ise havaya ve çevre faktörlerine göre karar verebilirsiniz. Ürünü daha önce kullananların fikirlerini Nurse Harvey’s Organics Buzz Off 50 Ml sinek haşere kovucu sprey yorum bölümünde görmek mümkündür. Ayrıca bu etkili ürünü Trendyol’dan hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.