Nurse Harvey's Organics Buzz Off Bebek Ve Çocuklar Için Sprey 175ml (doğal Sivrisinek Kovucu)

200 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nurse Harvey's Organics Buzz Off Bebek Ve Çocuklar Için Sprey 175ml (doğal Sivrisinek Kovucu)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: d-asya Satıcı Ünvanı: MUHAMMED SEFA YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9630696476
    Bu ürün d-asya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nurse Harvey's Organics Buzz Off Bebek ve Çocuklar İçin Sprey 175ml (Doğal sivrisinek kovucu)

Ürün Özellikleri

  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver

Nurse Harvey's Organics Buzz Off Bebek ve Çocuklar İçin Sprey 175 ml (Doğal Sivrisinek Kovucu)

Havaların ısınmasıyla sivrisinekler artar. Genellikle dışarıda bulunsa da alınan tüm önlemlere rağmen maalesef evlerin içerisinede girebilen bu canlılara karşı çocuklarınızı ve kendinizi korumalısınız. Çünkü ısırdığı zaman deride kaşıntı ve kabarmaya yol açar. Nurse Harvey's Organics Buzz Off bebek ve çocuklar için sprey 175 ml (doğal sivrisinek kovucu) ile doğal bir şekilde vücudunuzdan uzaklaştırabilirsiniz. Zaman zaman alerjik reaksiyon yaparak büyük rahatsızlık oluşturur. Ayrıca bulaşıcı hastalıkları bünyelerinde taşıyabilen bu sinekler, hastalıkları canlıdan canlıya bulaştırabilirler. Bu sebeple onları vücudunuzda uzak tutmanız sağlığınız ve rahatınız açısından önemlidir. Ürün, bu konudaki beklentilere karşılık verecek üstün niteliklere sahiptir. Organik olması sebebi ile hem kendiniz hem de çocuğunuz için güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Organik doğal içerik
  • Hoş ve ferah koku
  • Pratik ve kolay kullanım imkanı

Organik Sinek ve Haşere Kovucu Sprey Özellikleri

Organik Sinek ve Haşere Kovucu Sprey Özellikleri

Evinizde ya da tatilde kullanabileceğiniz rahat kullanılır yapıdaki Nurse Harvey's Organics Buzz Off ile sivrisinekleri vücudunuzdan uzaklaştırabilirsiniz. Ürün, pratik tasarımdaki ambalajı ile çantanızda dilediğiniz her yere rahatlıkla taşıyabileceğiniz ebattadır. Bu sebeple müşterilerin beğenisini toplar. Organik içeriği sebebi ile ebeveynler tarafından gönül rahatlığı içinde sıklıkla tercih edilir. Kullanım sonrası sivrisineklerin vücuda yaklaşmasını ve temasını önler. Kokusu ferahtır, rahatsız edici değildir. Kullanımı kolay olduğundan ihtiyaç duyduğunuz her yerde Nurse Harvey's Organics Buzz Off sinek ve haşere kovucu sprey uygulayabilirsiniz. Hoş limon kokusu ile rahatsızlık vermeden korur. Organik olduğu için bebeklerin hassas cilt yapısına uygundur. 175 ml’lik ambalajlarda üretilip hizmete sunulur. Doğal ve zararsız yapısıyla çocuklarınızda güvenle kullanabilirsiniz. Yaz boyu evinizde ya da tatilde, sivrisineklerin saldırısına uğramadan keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Nurse Harvey’s Doğal Sivrisinek Kovucu Uygun Fiyatlarla

Nurse Harvey’s Doğal Sivrisinek Kovucu Uygun Fiyatlarla

Ürün, öncelikle doğal içerikli olması, sebebiyle ebeveynler tarafından tercih edilip beğeni toplar. Kokusu rahatsız edici olmadığı gibi, hoş bir limon kokusudur. Bu da müşterilerin memnuniyetini toplar. Yaz günlerinin, bilhassa akşamların rahatsız edici varlıkları sivrisinekleri vücudunuzdan uzak tutar. Organik olması sebebi ile bekler için edinilsede büyüklerin kullanımı için de uygundur. Sprey olması sebebiyle kullanım oldukça kolayı ve pratiktir. Kamp yapmayı seviyorsanız ürünü tercih ederek, sivrisinekleri kendinizden uzak tutabilirsiniz. Kaşıntı ve kabarcığa yol açmakla kalmayıp, ayrıca bulaşıcı hastalıkları canlıdan canlıya taşıyabilen sivrisinekler son derece tehlike arz eder. Bu sebeple onların tene temasını engellemek şarttır. Ürün bu noktadaki beklentileri karşılayabilecek niteliktedir. Nurse Harvey's Organics Buzz Off bebek ve çocuklar için sprey 175 ml (doğal sivrisinek kovucu) fiyatı, spreyin bu olumlu özelliklerine göre belirlenir.

Pratik Buzz Off Sinek Kovucu Sprey Kullanıcı Yorumları

Pratik Buzz Off Sinek Kovucu Sprey Kullanıcı Yorumları

Nurse Harvey's Organics Buzz Off sinek kovucu sprey, tercih edilme sebeplerinin başında organik içerikli olması gelir. Ayrıca hoş ve rahatsız etmeyen limon kokusu sebebi ile de beğeni toplar. Yaz boyunca bebeklerinizi sivrisinek saldırısına maruz kalmadan keyifle dışarı çıkarabilirsiniz. Bazen alınan önlemlere rağmen ev içerisine de girebilen bu canlılardan, evdeyken de çocuklarınızı güvenle koruyabilirsiniz. Sprey olması sebebi ile ürünü uygulamak oldukça basittir. Ürün 175 ml ambalajlarda üretilir ve kullanıma sunulur. Hem bebeğiniz hem de sizin için kullanıma uygundur. Uzun süreli kullanım gerektiğinde üç dört saat sonunda yenilemek gerekebilir. Ambalajı çantanızda taşımaya uygun bir ebattadır. Nurse Harvey's Organics Buzz Off bebek ve çocuklar için sprey 175 ml (doğal sivrisinek kovucu) yorumları ve ürünle ilgili tüm özelliklere Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.