Nursima Adaçayı Tohumu(ACI ELMA) Yağı 20 ml

74,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
119,90 TL
Kurumsal Fatura
119,90 TL
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
119,90 TL

Ürün Bilgileri

Nursima Adaçayı Tohumu(ACI ELMA) Yağı 20 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LokmanAli Bitkisel Satıcı Ünvanı: LOKMANALİ BAHARAT VE BİTKİSEL ÜRÜNLER TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609133461200001 Vergi Kimlik Numarası: 6091334612
    Bu ürün LokmanAli Bitkisel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek kalite prensiplerinde kendi son teknoloji laboratuvarlarında üretim yapmakta olan firmamız tamamen doğadan ve bitkilerden ilham olarak ürettiği yağ çeşitleri ile hizmet vermeye devam ediyor. Onlarca farklı yüksek besin değerlerine sahip içeriklerden birisi olan Adaçayı Tohumu(Acı Elma) Yağı 20 ml ise Eşsiz bir aroma ve lezzete sahip ürünlerimizden birisidir. Bitkisel ürünlerin en saf hallerini sizlerle buluşturan Nursima Lokman Hekim katkısız ve organik üretim prensibi ile sektörde uzun yıllardır yüksek kalitede ürünler üretmektedir. Kaliteli ve katkısız içeriği ile piyasadaki diğer ürünlere oranla son derece güvenilir olan bu bitki çayları sıcak ve lezzetli bir çay keyfi için birebirdir. Muhafaza Koşulları: - Serin ve kuru yerde saklayınız, - Son kullanma tarihinden önce tüketiniz. Önemli Bilgilendirme! * İlgili yasa ve yönetmelikler gereği bitkisel destek ürünleri ile ilgili, hastalık adı veya endikasyon belirterek tanıtım yapılmamaktadır. ** Bu sitede yer alan markalar ve logolar marka ve logo sahiplerinin hakları çerçevesinde referans gösterilmek amacı ile kullanılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver