7
Fındık kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Nutart Çifte Kavrulmuş Fındık Vakum 500g

274,90 TL
(549,80 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nutart Çifte Kavrulmuş Fındık Vakum 500g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nutart Satıcı Ünvanı: AYSAN DIŞ TİCARET FINDIK SANAYİ VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0123004348700013 Vergi Kimlik Numarası: 1230043487
    Bu ürün Nutart tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 14 adet sipariş verilebilir. 14 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çifte Kavrulmuş Fındık Vakum 500g
  • 13-15 kalibre Giresun fındığı içerir.
  • Fındıklar vakumlanır ve kontrol ederek gönderilir.
  • Nutart sizin ve sevdiklerinizin sağlığını ön planda tutarak yenilikçi ve birbirinden farklı lezzetler üreten bir Türk markasıdır.
  • Tüm ürünler yeni hasattır, fabrikadan taze dolum ile yollanır.
  • 10 aya kadar TETT'ye sahiptir.
  • Taptaze ürünlerimiz ekstra korunaklı kutularında, ile taşınır.
  • Koşulsuz iade kabul edilir.
Geri Bildirim Ver

Nutart Kavrulmuş Fındık Vakum 500 g ile Enerjini Topla

Fındık, bir ağacın meyvesidir ve ılıman iklimlerde yetiştiği görülür. Sert bir kabuk içerisinde büyür. Bu kabuk çıkarıldıktan sonra içerisinden asıl ürün çıkar. Bu fındıklar istenirse taze, istenirse kavrulmuş şekilde tüketilebilmektedir. Fındığın birçok kullanım alanı ve kullanım şekli bulunmaktadır. Hemen hemen her yerden alınabilen ve temin edilebilen bir üründür. Kavrulmuş fındık, taze fındığın sıcak hava ile belirli bir zamanda döndürülerek hazırlanmış halidir. Kavrulmuş fındıklar pek çok alanda kullanılabilmektedir. Tek başına tüketilebileceği gibi hazırlanan ve dilenen farklı malzemelerle de tüketilebilmektedir. Bununla beraber kavrulmuş fındık içi özellikle tatlılarda sıkça tercih edilmektedir. Sadece tatlı yapımında değil yemeklerde de tercih edilir. Kavrulmuş fındık içleri vakumlu poşetlere konularak satışa sunulur. Vakumlu poşet dışında farklı koruma paketlerine de konulmaktadır. Bu paketler birçok alanda satışa sunularak kullanıcıların alımını bekler.

  • Taze Kavrulmuş
  • Uzun Süreli Kullanım
  • Hijyenik Ortamlarda Üretim

Nutart Kavrulmuş Fındık Vakum 500g 198273645188 ile Taze Ürünler

Nutart Kavrulmuş Fındık Vakum 500g 198273645188 ile Taze Ürünler

Kavrulmuş fındıklar bazen kabuklarıyla bazen de sadece iç kısımlarıyla kavrulmaktadır. Fındıklar kavrulmadan önce dışında bulunan kalın kabuklardan ayrılmaktadır. Ayrılan kabuklar ev ortamında veya büyük fabrikalarda makinalar yardımıyla kavrulmaktadır. Fındıklar yanmadan önce belirli bir renge gelene kadar kavrulmaktadır. Nutart kavrulmuş fındık belirli gramajlı paketler içine doldurularak satışa sunulur. Paketlenen fındıkların belirli bir süre zarfında muhafaza edilmesi gerekir. Genellikle vakumlu poşetler içerisinde saklanmaktadır. Nutart kavrulmuş fındık vakum 500 g 198273645188 ürünlerinin vakumlu poşetlerde olması avantajlı bir durumdur. Vakumlu poşetler içerisinde bulunan ürünlerin saklama koşulları çok daha kolaydır. Birçok fındık tanesinin içerisinde bulunan poşetin havası alınarak düz bir hale getirilir. Düz hale getirilen fındık poşeti hem saklama açısından hem de tüketim açısından son derece kullanışlıdır. Vakumlu poşetler, içlerinde herhangi bir hava barındırmadığı için ürünlerin havayla bağlantısı kesmiş olur ve böylelikle ürünlerin tazeliğini korurlar.

Nutart Kavrulmuş Fındık Vakum 500 g 198273645188 Yapımı

Tüm fındıklar doğal halleriyle kavrulmamış ve taze bir şekildedir. Kavrulan fındıklar içerisinde kavurma sırasında belirli miktarlarda tuz eklemesi de yapılmaktadır. Kavurma işlemi istenilen derecelerde olabilmektedir. Hafif, orta veya çok kavrulmuş şekilde piyasalarda bulabilmek mümkündür. Tuzun eklenmesinin en büyük sebeplerden biri fındığın raf ömrünün uzatılabilmesi ve bayatlamamasının sağlanmasıdır. Nutart kavrulmuş fındık vakum 500 g ürünleri 500 gramlık paketlere doldurularak satışa sunulmuştur. Nutart kavrulmuş fındık vakum 500 g yorumları incelendiğinde ürünleri kullanan kişiler tarafında çeşitli ve olumlu yorumlar yapıldığı görülür. Her bir yorum farklı kişilerin görüşlerinden oluşur. Görüşler, daha önce ürünü denememiş yeni kullanıcılara fikir oluşturur. Nutart kavrulmuş fındık vakum 500 g satın al seçeneği ile rahatlıkla ürüne ulaşılabilmektedir. Bununla beraber kolay bir şekilde satın alınabilir.

Nutart Kavrulmuş Fındık Vakum 500 g 198273645188 ile Uzun Süreli Lezzet

Nutart Kavrulmuş Fındık Vakum 500 g 198273645188 ile Uzun Süreli Lezzet

Kavrulmuş fındıkların en sık kullanıldığı yerler çoğunlukla sürülebilir çikolata yapımıdır. Bu sürülebilir çikolataların ana maddesi kavrulmuş fındıktır. Bununla beraber fındık kremaları, parçacıklı fındık kremaları gibi pek çok sürülebilir ürünün ana hammaddesini oluşturur. Bu sebeple pek çok fındık kavrulma işleminden geçer. Bununla beraber taze fındığın işlem görmemesi sebebiyle daha çabuk bozulması fındığın kavrulması ihtiyacını ortaya çıkarmıştır. Nutart kavrulmuş fındık vakum 500 g özellikleri incelendiğinde fındıkların belirli oranlarda kavrularak vakumlu poşetler içerisinde satışa sunulduğu görülür. Vakumlu poşetlere konulan ürünlerin uzun süreli kullanımı ve saklama kolaylığı pek çok kullanıcı tarafından seçilmesine ve beğenilmesine neden olur. Nutart kavrulmuş fındık vakum 500 g fiyatları ise ürünün satıcıları tarafından belirlenir ve böylece ürünler piyasaya sunulur. Piyasaya sunulan bu ürünlerin fiyatını etkileyen birçok neden bulunur. Her biri fındıkların yapım aşamasının detayları veya paketlenme sistemlerinden oluşur. Trendyol'da yer alan Nutart Kavrulmuş Fındık Vakum 500 g 198237645188 ürününü hemen sipariş verebilirsiniz.