4
Sürülebilir Çikolata kategorisinde
en çok satılan 4. ürün

Nutella Kakaolu Fındık Kreması 750 G

129,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
191,90 TL
Kurumsal Fatura
190,90 TL
Kurumsal Fatura
199,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nutella Kakaolu Fındık Kreması 750 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Migros Kargo Operasyonu Satıcı Ünvanı: MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622052951300016 Vergi Kimlik Numarası: 6220529513
    Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nutella Kakaolu Fındık Kreması 750 G
Geri Bildirim Ver

Nutella Kakaolu Fındık Krem Çikolata 750 gr

Çikolatalar kahvaltı dahil birçok öğünün vazgeçilmezi olan ve lezzetli tada sahip ürünlerdir. Yüksek besin değerleri gün boyu enerji vermeye yardımcı olur. Nutella kakaolu fındık krem çikolata 750 g içerisinde bulundurduğu doğal tadı ve besin değerleri ile eşsiz bir atıştırmalık tercihidir. Hiç değişmeyen ve her yerde aynı olan bir tarife sahiptir. Geçmişten bugüne değişmeyen reçete ve kendini koruyan lezzeti ile üretilir. Titizlikle seçilen gerçek çikolata çekirdekleri bu formülün sırlarından biridir. İçerisinde ek olarak katılan sağlığa zararlı madde bulunmaz. Gerçek yağ ve şekerden özenle üretilir. Baskın fındıklı özgün tadı ve besin değerleri yüksek bir atıştırmalıktır. Fazlasıyla lezzetli ve doğal tarifiyle eşsiz bir kahvaltılık niteliği taşıyan bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Doğal besin içeriği
  • Geçmişten bugüne aynı tarif
  • Baskın fındıklı içerik ve lezzet

Nutella Kakaolu Fındık Krem Çikolata 750 g Özellikleri

Nutella Kakaolu Fındık Krem Çikolata 750 g Özellikleri

Kahvaltı ve diğer birçok öğünün vazgeçilmezi olan bu ürün özgün tarifi ile oldukça lezzetli bir tatlıdır. Nutella kakaolu fındık kreması 750 g özel tarif ile hazırlanmış son derece doğal içerikli lezzetli bir üründür. Baskın fındıklı içeriği ve doğal çikolatası ile eşsiz bir tada sahiptir. Besin içeriği ile oldukça özgün ve farklı bir üründür. Pürüzsüz dokusu sayesinde lezzetli bir ürün niteliği taşır. İçerisinde bulunan yağ doğal yapıya sahiptir. İdeal yağ kullanımı ile sağlığı özenle korumayı hedefler. Kaliteli cam malzemesi sayesinde hijyenini ve tazeliğini korur. Ambalajlama kalitesi ile sağlığa zararlı herhangi etken maddeleri içerisinde barındırmaz. Tarif reçetesinde bulunan sadece yedi ürünle farklılığını korur. Yoğun çikolatası sayesinde kendine bağlayan bir tada sahiptir. Oldukça lezzetli ve eşsiz çikolata tadı için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Nutella Kakaolu Fındık Kreması 750 g Avantajları

Nutella Kakaolu Fındık Kreması 750 g Avantajları

Günün bütün öğünlerinde sevilerek tercih edilen bol fındık ve çikolata lezzetine sahip bu ürün, oldukça avantajlı niteliğe sahiptir. Sağladığı özellikleri bütünüyle ele alınıp fiyatı ile karşılaştırıldığında ideal bir tercih olduğu görülür. Kendine özgü tarifi ile kendine bağlar. Bu tarifin özel olan kısmı bol fındıklı içeriğinde yatar. Titizlikle seçilmiş taze fındıkların bulunmasıyla çikolatanın eşsiz uyumu farklı bir tat oluşturur. Nutella çikolata ileri derecede kaliteli malzemeleriyle bu lezzetini gösterir. Çikolata tadını mükemmel derecede baskın ve eşsiz bir şekilde sunar. Doğal ambalaj yapısı sayesinde sağlığı kötü etkilemez. Kaliteli cam malzemesinden üretilen eşsiz cam kavanozu ürünün içeriğini ve lezzetini korumasına yardımcı olur. Bu sayede tadını koruyan eşsiz bir lezzete sahiptir. Avantajlı ve lezzetli bir fındıklı krem çikolata tercihi için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Nutella Kakaolu Fındık Krem Çikolata 750 g Fiyatları

Nutella Kakaolu Fındık Krem Çikolata 750 g Fiyatları

Nutella kakaolu fındık krem çikolata 750 g fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu ürün, doğal besin içeriği ve sunduğu eşsiz lezzeti ile üstün derecede kaliteli ve özgün bir alternatiftir. Ürünün besin değerleri katkısı ve fiyatına bakıldığında bütçe dostu olduğu görülür. Sunduğu tamamen doğal içeriği ile sağlığa zararlı herhangi etken madde içermez. Doğal içeriğinin özünü bol fındıktan alır. İdeal miktarda içerdiği yağ ve şeker miktarı ile sağlık için de ideal bir üründür. Sağladığı tüm özellikleri ile avantajlı bir seçenektir. Tüm öğünlerde gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Doğal çikolata çekirdekleri ile oluşan son derece lezzetli bir ürün deneyimi için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Nutella kakaolu fındık krem çikolata 750 g yorumları için Trendyol’dan faydalanabilir ve ürünü inceleyerek satın alabilirsiniz.